הכי אין במועדונים!

i l0ve u

New member
../images/Emo41.gifהכי אין במועדונים!../images/Emo41.gif

נו אז מה המועדון הכי אין ומגניב בארץ לדעתכם???
לאיפה אתם אוהבים ללכת???
ומה אתם עושים בשבועות??????ממליצים על מסיבה/מועדון פצצתי/ת???

DKTLV

New member
למרות

שמלא זמן לא הייתי באיזה דיסקוטק, לדעתי המקום הכי נחמד היום זה הקווינס בת"א. הדום גם מקום פצצה. ופעם הלילנבלום 25 גם היה מקום שיא, אבל כבר נהיה על הפנים.

מה אנשים מוצאים בלילינבלום?!

אצלנו כל יום שישי- "לאן הולכים?" --- "ללילינבלום\ לקווינס" 2 מועדונים שאם תשאלו אותי, חביבים ולא יותר. ביקור פעם ב.. ותו לא. המועדונים השווים באמת לדעתי הם הדום והTLV וגם הפורום בבאר-שבע שידוע בהפקותיו הענקיות (לא הייתי עדיין, אבל בקיץ אהיה) והמסיבות השוות ביותר (לנוער) הן הפקות החג. בהפקות החג רב המועדונים הגדולים שביום-יום לא עושים מסיבות ל17+ (כשהכוונה ב17+ היא ילדי גן ומטה) פותחים את הדלתות ומשקיעים באמנים. הצרה במסיבות הללו שהן מפוצצות ובדרך כלל מלאות ערסים וקוקיצות מעצבנות... אבל נו, זה מה יש...
בקשר לשבועות, אני עוד לא יודעת מה אעשה הבנתי שיש איזו הפקה בדום עוד נראה בקשר לזה...

lior297

New member
הצרה הזאת נובעת מ...

ילדים שאף פעם לא יוצאים ופעם בשנה באיזה חג בא להם...

מאיה1983

New member
וחייבת לתת קרדיט למועדון שלי...../images/Emo45.gif

המועדון שעושה את המסיבות הכי טובות בעיר, ואולי בארץ (טוב לא צריך להגזים...) כל יום שבת TTTTTTTTTTT LLLLLLLLLLLLL VVVVVVVVVV מה שכיף במועדון שכולם מתלבשים שם כאילו יצאו ממגזין. אתה חייב להיות הכי אין בעולם כדיי שיסתכלו עלייך אז אתה מתלבש מיוחד, אביזרים הכי הרבה בעולם כובעים ומה לא. בקיצור חגיגה, מה גם שהסלבס לא פוסחים עליו אז בכלל צחוקים שם. חברותי ואני הכרנו שם רבים וטובים כמו עידו לב, נמרוד לב, הצל (מסאבלימינל ו-) ועוד כמה שקשה לי להזכר עכשיו. תבואו, יהיה כיף.

I t a M a R 1 1

New member
תשובות...

אני אישית אוהב את המטרוק אחלה מועדון בקיבוץ חצור... אבל מה שכן הוא נהיה על הפנים מבחינת הילדים כולם שם צוציקים... יש גם את הDND ברבדים שהוא באמת אחלה של מועדון טיפה קטן אבל סבבה... ואישית מועדונים בת"א לא הייתי בכל כך הרבה הייתי בלילינבלום ונהנתי מאד גם בהאנגר היה אחלה... אני רוצה ללכת לנסות את הTLV

למעלה