הכי חם בצח"מ!

Dawn12

New member
../images/Emo41.gif הכי חם בצח"מ! ../images/Emo47.gif

לכבוד השנה החדשה (ויום הולדתה של מישל אהובתי
שחל היום! מזל טוב!
) אנחנו מתחילים מסורת של סיכום שבועי שאני מקווה שתלווה אותנו לעוד תקופה ארוכה. הרעיון פשוט וודאי מוכר לאלו מכם שראו מתישהו עיתון אופרות סבון אמריקאי או ביקרו באחד מאתרי הסבון הגדולים. באנגלית קוראים לזה Best Performer of the Week. בסוף כל שבוע תוכלו לבחור את השחקן, השחקנית והזוג שהכי נהנתם מהם בפרקי השבוע החולף.
ההצבעה מתבצעת באתר של הקהילה בפינה החדשה "קרימסון לייטס". מבחינה טכנית ניסינו (יותר נכון - רונן ניסה
) להקל עליכם כמה שיותר. כמו שתראו, כל השחקנים והשחקניות הראשיים בסדרה כבר מופיעים בתיבות הבחירה עבור אלו מכם שאינם מכירים את השמות שלהם. הבחירה של הזוג היא חופשית כי מההיכרות של כולנו עם צח"מ - זוגות גם ככה לא שורדים שם הרבה.
התוצאות יתפרסמו בד"כ במוצ"ש ויופיעו גם הן באתר.
הבחירה בשתי הקטגוריות הראשונות היא של השחקנים עצמם ולא של הדמויות אותם הם מגלמים. הרעיון הוא לנסות להתעלם לרגע מהדמויות ומעלילה כזו או אחרת ולדרג את ההופעות שנתנו השחקנים. הכימיה עם השחקנים האחרים, עד כמה הם היו אמינים - ובקיצור - מה הם עשו עם הסצינה שנכתבה עבורם. לדוגמא: אם לורליי בל (כריסטין) תיתן הופעה מרגשת במיוחד באחת הסצינות במהלך השבוע - אני אמנם לא סובל את כריס, אבל בהצבעה הזאת היא תקבל את הקול שלי.
בקטגורית הזוגות הבחירה היא סוג של עירוב בין השחקנים והדמויות. הכוונה היא לזוג שהכי עניין/ריגש אתכם השבוע וגם לזוג שהכימיה בין השחקנים היא הכי אמינה לדעתכם. אני חושב שזו דרך נחמדה לסכם את השבוע שיכולה להפוך להרגל חביב ביותר עבור כולנו, אבל הרבה מזה תלוי בהיענות שלכם. תגובות, שאלות, בעיות או כל דבר אחר אפשר לשרשר לכאן או להפנות לרונן (שעמל על זה הרבה) או אלי.
שתהיה לכולם שנה טובה ומתוקה!

Pete® Pan

New member
../images/Emo45.gif

האתר שלנו הופך לאט לאט ליותר אינטראקטיבי ויותר מעניין...
הפינה החדשה והמסעירה שלנו תחזיק אותנו במתח כל השבוע - כולנו נחכה ונצפה לסוף השבוע כדי לגלות מי שיחק אותה
ומי יצא יבש כמו צנון
...! מקווים שתהנו...!

dviridit

New member
רעיון מעולה, מלהיב ומעניין. זה נמצא

באתר של הקישורים? אלך לבדוק.

למעלה