הכרות מחודשת

vaselius

New member
../images/Emo41.gif הכרות מחודשת

התחלתי להסתגל לחופשה הממושכת. אט אט מתחילליהנות מהמצב החדש. חידשתי את מנהגי מימי הקיץ לפקוד את בית הקפה שבפינת המדרחוב, קפוצ'ינו של בוקר ומאפה מתוק. היא הייתה שם, קיבלה אותי בהתרגשות, ובחיוך רחב. היא, סטודנטית, גרה באחד המושבים הסמוכים, עובדת בבית הקפה בתקופות החופש ובין סמסטרים. זכרה אותי מהקיץ, חיבבתי אותה מאד, אמנם הקשר אז היה קורקטי בלבד, מילות נימוס, משפטים קצרצרים, תמיד צפרה לי ונופפה לשלום כשחלפה על פני עם רכבה בעת ריצת הבוקר שלי. הפעם קבלת הפנים היתה כמו אל חבר וותיק, וגם אני שמחתי לראותה, בחורה יפה, בגובה כמו שלי, שופעת גוף ושופעת חינניות. ההתקרבות בינינו היתה מהירה הפעם, טבעית, וכייפית. התיישבה לצידי כשלא היה עומס, דיברנו וצחקנו. כל פעם שעברה ליד שולחני נגעה בכתפי, והנגיעות הלכו ונהיו נחושות יותר, השתהו יותר, ובפעמים האחרונות לוו בעיסוי חטוף של הכתף והצוואר. סיימתי לשתות ואז התיישבה לידי, "יש לי כמה שעות פנויות לחשה לי, בא לך לטייל?" עניתי בחיוך, היא אחזה בידי ויצאנו למכונית השטח שלה, שמנו פעמינו אל עבר השבילים המיוערים שבין המושבה לבין מושבה. הגענו לנקודת תצפית, והתיישבנו על ספסל העץ, מתפעלים מהנוף שנפרש למרגלותינו, ונהנים מהליטוף של הקרניים החמימות של השמש החורפית. הצמידה ירכה אל שלי, וכדי שלא יהיו ספקות באשר לכוונתה, אחזה בי גם עם ידה, וליטפה את פנים ירכי, ראשה מונח על כתפי, חיבקתי אותה קרוב, מלטף את ראשה ולאורך צווארה וגבה, הצמדנו שפתיים והתנשקנו בתאווה בלתי נשלטת, לשונותינו חדרו עמוק, ינקה את שלי, מצצתי את שלה, ידינו מצאו דרכן אל מתחת לבגדים וליטפנו אחת את השני כאחוזי תזזית, פטמות זקורות, שדיים רכים, הרגשתי ברטיבות הגואה מבין רגליה והיא אחזה בזין המזדקר שלי. "נמשיך בבית שלי, אני גרה 5 דקות מכאן" את חמשת הדקות הבאות עשינו בנסיעה מטורפת, תוך כדי מזמוז משולהב, הגענו לביתה והתפשטנו במהירות, השכבתי אותה על המיטה, נשקתי לשפתיה המלאות , מנשק את צווארה, מנשק לאורך זרועותיה הלבנות,אוחז בשני שדיה ויונק את הפטמות הורודות, הזקורות, הידיים שלי מלטפים את גופה, מעסה את צדדי החזה ושפולי הבטן, יורד למפשעות ולפנים ירכיה ושוקיה, עולה למעלה, מעסה שוב את שוקיה, וירכיה, קצות אצבעותיי מרפרפות על פני השפתיים התחתונות שלה, אני ממשיך בעיסוי, ובכל מעבר אצבעותיי מתקרבות לחריץ הרטוב, מתכסות בנוזליה, מלקק קודם שד ימין ואחר כך שד שמאל, מלקק ומנשק את הפטמות, פותח את פי ויונק את כל השד, יונק בקולניות ומלקק את קצה הפטמה, היא שלחה ידיים אל עבר חלצי, אוחזת ומלטפת באיברי הזקור, מעבירה אצבעות לאורך הזין ומעסה את כיפתו, משחקת עם טיפות הנוזל שהצטברו בפתחו, הצמדתי את ידיה מעל ראשה, וקירבתי את הזין שלי לעבר פניה, מחדיר את קצה הזין לתוך פיה, והיא מוצצת ומלקקת אותו , יונקת את כולו בחוזקה התהפכנו , אני על הגב והיא רוכנת מעלי, מחפשת קונדום בשולחן שליד, "עוד לא" ביקשתי "רוצה להרגיש אותך על גופי" התיישבה, כך שהזין מונח לאורך חריץ מערתה, והיא מתחילה לנוע קדימה ואחורה, מתחככת עם הזין , מרטיבה אותו בפרץ הנוזלים שנוטפים ממנה, אחזתי בעכוזיה והובלתי אותה כלפי פני, משאירה שובל של נוזל חם וריחני לאורך גופי, מקרב אותה אל ראשי, מפשק רגליה ומלקק את דגדגנה עם הלשון, מפשק את שפתיה עם האצבעות ומחדיר לשון עמוק בתוכה, מחדיר קודם אצבע ואחר כך שנייה, מרגיש את הדפנות החלקות והרטובות, נושך את קצה הדגדגן, ומחדיר אצבע נוספת, ממלא את כולה, והיא, נשענת קדימה ונאחזת במראשות המיטה, נעה קדימה ואחורה, גניחותיה ממלאות את חלל החדר, הושטתי יד לחריץ בין עכוזיה, מוצא את התפוח האחורי, מלטף את הפתח, מרחיב עם קצה האצבע, ובתנועה חדה מחדיר את האצבע עמוק לתוכה, מחדיר לשון לעומק הכוס הרטוב, מחדיר אצבע עמוק לתוך ישבנה, מלקק אותה מקדימה, ודופק אותה מאחור עם האצבע, עד שאני מרגיש בגל של התכווצויות שעוטפות אותי ועולות לאורך גופה ומסתיימות בגניחה קולנית. נשכבנו מחובקים, מתנשקים, "רוצה שגם לך יהיה טוב" לחשה לי, "ככה טוב לי" עניתי וחיבקתי אותה קרוב אלי

למעלה