הכר את החבר

יסמין122

New member
../images/Emo41.gifהכר את החבר../images/Emo41.gif../images/Emo107.gif

שלווםםםםםם
אחרי הפסקה של המשחק אז אנחנו חוזרים עם המשתתפת האחרונה
יש הרבה ילדים חדשים בפורום שלא נרשמו ויש כאלה שהם לא חדשים וגם לא נרשמו אז אתם מוזמנים להירשם בכך שתשלחו לי הודעה למסרים
כי זאת המשתתפת האחרונה
האורחת שלנו היא
אמי
המכונה
"אמוש פמוש" את השאללונים את יכולים לקחת מכאן.

יסמין122

New member
שאלון ארוך אבל נחמד../images/Emo9.gif../images/Emo27.gif

מה נשמע? איך הלך לך היום? בן כמה אתה? איך קוראים לך? כמה אחים יש לך? איזה אחד מהם אתה הכי אוהב.? ואם יש אז איך קוראים להם? מעשנ\ת? אם כן מאיזה גיל? איך התחלתם לעשן? בידיעה שיום אחד תקבלו סרטן או שבץ???.... חשבתם פעם להפסיק? אתה אוהב שאלונים? אם לא למה אתה עונה עליהם? אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... באיזה כיתה אתה? איזו מגמה? אתה לומד ביום שישי? איך קוראים למחנכת שלך? איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? איזה מקצוע אתה הכי אוהב? איזה מקצוע אתה הכי שונא? מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? אתה לוקח בקבוק מים? מה אתה לוקח לאכול? באיזה שעה אתה חוזר? אתה הולך לבית בהסעה? מה אתה אומר על הנוער של היום? המחשב שלך נמצא בחדר שלך? פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? מה הצבע שיער שלך? מה הצבע העיניים? יש לך שיער ארוך? מה הגובה? מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? איזה סרט אתה הכי אוהב? איזה שיר אתה הכי אוהב? איזה זמר\ת אתה הכי אוהב? איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב? הדיסק שאתה הכי אוהב? השיר האחרון ששמעת? הסרט האחרון שראית? מה אתה שומע עכשיו? תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? גבינה מועדפת? בשר מועדף? מאפה מועדף? שתיה חמה מועדפת? את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? איזה עונה אתה הכי אוהב? איזה עונה אתה הכי שונא? מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? אתה צם ביום כיפור? אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? היית מסתדר בלי מחשב? יש לך טלוויזיה בחדר? אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? אתם מאמינים בחיזרים? אתם מאמינים באלוהים? מאמינים בשטן? דרג את 3 האנשים שאתה הכי אוהב: 1. 2. 3. דרג את 3 האנשים שאתה הכי שונא: 1. 2. 3. איזה צבע אתה מעדיף? 1.כסף או זהב? 2.שחור או צהוב? 3.שחור או לבן? 4.אדום או ירוק? 5.תכלת או כתום? דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1. 2. 3. 4. 5. באיזה צבע צבוע החדר שלך? באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? איזה צבע לעולם לא תלבש? איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש? איזה צבעים אתה לובש בד"כ? איזה צבע הכי מאפיין אותך? קנית תיק השנה? אם כן באיזה צבע? ושל איזה מותג? מה אתה מעדיף: פיצה או המבורגר? תה או שוקו? לימודים או חופש? אם את בת,חצאית או מכנסיים? לצאת או להיות בבית? חוף הים ? או טבע? שוקולד לבן או חלב? כלב או חתול? עכבר או חתול? אחים או אחיינים? אמא או אבא? לחיות או למות? מחשב או טלויזיה? לישון או להית ערים? פינגווין או דג? לדבר חלש או לדבר חזק? לשמוע היפ הופ או רוק? מדונה או איל גולן? בירה שחורה או לבנה? דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: שוקולד? למידה שבה הבית שלך יפה? למצבך החברתי? לכתב שלך? להישגים שלך בלימודים? למצבך הבריאותי? למידת התענינותך בלימודים? כמה אתה אוהב קולה? כמה אתה אוהב פיצה? כמה אתה אוהב את החברים שלך? כמה אתה אוהב את האחים שלך? למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך? עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? למידה בה אתה אוהב מוזיקה? למידה בה אתה אוהב לשיר? למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך? מתי בפעם האחרונה? שתיתם קולה? אכלתם שוקולד? צחקתם? דיברתם בטלפון? דיברתם בפלאפון? קמתם ב-6:00 בבוקר? קמתם ב-12:00 בצהריים? חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו? חשבתם שאתם רזים ? חשבתם שאתה שמנים? ישבתם שאתם גבוהים? הייתם אצל רופא שיניים? הייתם חולים? ראיתם חיזר? ראיתם עב"מ? היה לכם סיוט? רבת עם מישהו שאתה אוהב? רבת עם מישהו שאתה שונא?

דאמממ זה ארוך!../images/Emo178.gif

מה נשמע? סבבה מה איתך?
איך הלך לך היום? צחוקים
בן כמה אתה? 45.. סתאםםםםםםםםםם 14
איך קוראים לך?שחכתי האמת... אה.. אמילי
כמה אחים יש לך? 1! וטוב שכך.
איזה אחד מהם אתה הכי אוהב.?את היחידה שבינהם? ואם יש אז איך קוראים להם? ג'ניה^^ מעשנ\ת? הרבה... אם כן מאיזה גיל?שנה-שנה וחצי.. איך התחלתם לעשן?אמא שלי דחפה לי סגריות לפה... בידיעה שיום אחד תקבלו סרטן או שבץ???.... כן..היא דיי שונאת אותי
חשבתם פעם להפסיק?לא!! אתה אוהב שאלונים?תלוי עד כמה הם חופרים
אם לא למה אתה עונה עליהם?אמרתי שכן! אם כן למה אתה לא מרכיב אותם?כי אין לי מספיק שכל בשביל זה... אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? שומרת על זכות השתיקה^_^ כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר...דאמט. באיזה כיתה אתה?ח' איזו מגמה?שגית פרנקו הזבל. אתה לומד ביום שישי?כן! איך קוראים למחנכת שלך?שגית פרנקוP: איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות?מת'!!!!!! איזה מקצוע אתה הכי אוהב?ספורט... איזה מקצוע אתה הכי שונא?מת' ואנגלית! מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? תנ"ך באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? 7:-\ אתה לוקח בקבוק מים? לא
מה אתה לוקח לאכול? הוו...גבינההההההה
באיזה שעה אתה חוזר?תלוי... אתה הולך לבית בהסעה?אם אני לא מאחרת אותה כהרגלי
מה אתה אומר על הנוער של היום? זונות! זבלים! שרמוטות! הא בעצם אני ביינהם...
המחשב שלך נמצא בחדר שלך? יאפ מאן P: פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? דבקקקקקקקק קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך?מיטה
מה הצבע שיער שלך?לא מוגדרף-D מה הצבע העיניים?חומות... יש לך שיער ארוך?לא בדיוק... מה הגובה?1.65 בערך... מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול?שחקנית
השעה הכי מאוחרת שקמתם בה?15 שעות שישנתי.. השעה הכי מוקדמת שקמתם בה?3 וחצי, כשנוסעים לאילת
מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה?אינלי מושג.. הכל בדרך כלל הולך לאסלה:-\ מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? שוקו חם ניקרא אוכל? מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך?גלידה
איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? יחיד שאם עושים פווו היא נפתחת ^_^ איזה סרט אתה הכי אוהב?מישהו לרוץ איתו
איזה שיר אתה הכי אוהב?המילים הכי יפות-שייגעצ שלי
איזה זמר\ת אתה הכי אוהב?יובל מנדלסוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב?יובל מנדלסון
וצ'יינינג טאטום
הדיסק שאתה הכי אוהב?להפסיק לאכול עוגות-שייגעצ. השיר האחרון ששמעת?תראי זה אני-סינרגיה. הסרט האחרון שראית?יש לה ביצים. מה אתה שומע עכשיו?Avril Lavinge- Nobodys Foo תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה?את הקלמר שלי:D גבינה מועדפת?גילבוע^^ בשר מועדף?כנפיים
מאפה מועדף?בורקס פיצה ררר. שתיה חמה מועדפת?קפה. את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו?אממ...אושרי כהן. איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו?סיילנט היל שאני מתה ליראות כבר שנה ולא יוצא לי! איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו?להפסיק לאכול עוגות-שייגעצ איזה עונה אתה הכי אוהב?אביב
איזה עונה אתה הכי שונא?אממ...חורף! מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי?לצאת עם חברים. אתה צם ביום כיפור?יאפ :-| אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת?:-X היית מסתדר בלי מחשב? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא יש לך טלוויזיה בחדר?לצערי לא.. :'( אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה?קודם שתהיה... אתם מאמינים בחיזרים?כן..הם החברים הכי טובים שלי. אתם מאמינים באלוהים?כן. מאמינים בשטן?עדיין מתלבטת. דרג את 3 האנשים שאתה הכי אוהב: 1.חברים [נוו...זה אחד
] 2.שייגעצ. 3.משפחה. דרג את 3 האנשים שאתה הכי שונא: 1.קטי! 2.שמעון! 3.ערסים!!! איזה צבע אתה מעדיף? 1.כסף או זהב?כסף 2.שחור או צהוב?שחור
3.שחור או לבן?שחור. 4.אדום או ירוק?לא יודעת:-S 5.תכלת או כתום? כתום [סתם כי עד עכשיו נגד ההתנתקות
] דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1.שחור 2.ירוק 3.אדום 4.כתום 5.צהוב באיזה צבע צבוע החדר שלך?ירוק ובאז' באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה?בזה שהוא עכשיו. איזה צבע לעולם לא תלבש?אמ...צבעוני
איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש?שחור... איזה צבעים אתה לובש בד"כ?לא מוגדרP: איזה צבע הכי מאפיין אותך?אני לא מוגדרת! קנית תיק השנה?כן... אם כן באיזה צבע?שחור ותכלת וכחול וורוד. ושל איזה מותג?בובספוג נחשב למותג?
מה אתה מעדיף: פיצה או המבורגר?פיצהה
תה או שוקו?שוקווווווווווווווווווו לימודים או חופש?לימודים!
[כע בטח] אם את בת,חצאית או מכנסיים?מכנסיים. לצאת או להיות בבית?לצאת^^ חוף הים ? או טבע? האמת שאני אוהת נורא את שניהם... שוקולד לבן או חלב?לבן
כלב או חתול?כלב. עכבר או חתול?חתול. אחים או אחיינים?אחים... אמא או אבא?אפחד?:-X חח לא סתם.. זאת שאלה מפגרת, ברור שאת שנייהם. לחיות או למות?לא בדקתי איך זה למות
מחשב או טלויזיה?מחשב. לישון או להית ערים?לישון
פינגווין או דג?פינגווין^^ לדבר חלש או לדבר חזק?פשוט לדבר.. לשמוע היפ הופ או רוק?רוקק אהבה שלי
מדונה או איל גולן?אם כבר אז מדונה... בירה שחורה או לבנה?אם כבר זה לבנה שחורה מגעילה טילים. דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: שוקולד?7. למידה שבה הבית שלך יפה? 8. למצבך החברתי?8. לכתב שלך?4. להישגים שלך בלימודים?-1.5 למצבך הבריאותי?1.2 למידת התענינותך בלימודים?-125758 כמה אתה אוהב קולה?6 כמה אתה אוהב פיצה?10 כמה אתה אוהב את החברים שלך? 1000000 כמה אתה אוהב את האחים שלך?10 למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך?8 עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך?9.5 למידה בה אתה אוהב מוזיקה?100000000000000000000000000000 למידה בה אתה אוהב לשיר?7 למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך?100000 מתי בפעם האחרונה? שתיתם קולה? אתמול. אכלתם שוקולד?היום. צחקתם?כל יום. דיברתם בטלפון?לפני 10 דקות. דיברתם בפלאפון?לפני רבע שעה. קמתם ב-6:00 בבוקר?אממ...שנה שעברה
קמתם ב-12:00 בצהריים?חנוכה. חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו?לפני כמה ימים..בהיסטוריה
חשבתם שאתם רזים ?אפעם.. חשבתם שאתה שמנים?כל יום. ישבתם שאתם גבוהים?כל פעם שאני מסתכלת למטה
הייתם אצל רופא שיניים?לפני חודש... הייתם חולים?ברגע זה ממש
ראיתם חיזר?אמרתי לכם! הם החברים הכי טובים שלי! ראיתם עב"מ?אמ..ההורים שלי הם עבמים.. אז אני מניחה שכל יום:D היה לכם סיוט?לא זכור לי... רבת עם מישהו שאתה אוהב?היום:-\ רבת עם מישהו שאתה שונא?לפני חודש בערך..

יסמין122

New member
../images/Emo27.gif

אמי דיי כבר
תפסיקי עם הסיגריות זה מזיק לך
גבינה
איזה כיף לך
ומה עם תפוח
קטי
ברורר
הבן אדם הכי מעצבן בעולם
שמעון
מה הוא קשור
ואני מזה נעלבתי עלייך
את שייגעצ רשמת בסעיף ל-ב-ד ואותי בחברים רק
אל דברי איתי יותר
"יש לה ביצים" סרט מהמם
היה כייף לראות אותו אתמול

חחחחחחחחח חמודה אתD:

שמעון קשור להכל!
די יסמין...הסגריות לא מזיקות! אני אומרת לך הטניס מזיק לך! הספורט שאת עושה מזיק לך! תעזבי אותו ותעברי לסגריות! יותר טוב! בריא! ונייד
כוסאמא'שלך עד ששחכתי יום אחד מהתפוחים! מה לעשות ששיגעצ זה אלוהים?! הא?! היית צריכה לחשוב ולהוסיף סעיף. אז אולי הייתי מוסיפה אותך לבד
יש לה ביצים סרט מצחיקD:
זהו סיימתי לענות על מה שכתבת.

0O נועה 0O

New member
אמי יש לך שם מיוחד ../images/Emo3.gif

הנה שאלון
מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? שתייה בבוקר: יום אהוב בשבוע: למה? כמה סבים ו/או סבתות יש לך? יש לך קרובים בחו"ל? יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? איך קוראים לו/ה? איזה צבע שיער יש לך? ואיזה היית רוצה שיהיה לך? כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? איזה סמיילי אתה הכי אוהב? מתוק או מלוח? איזו שפה הכי יפה? ואיזו הכי מכוערת? שמאלני/ימני? דתי/חילוני/מסורתי? SMS או לדבר באמת? טלפון או פנים אל פנים? נושא הכי שנוא במתמטיקה: מה המבחן האחרון שעשית? כמה קיבלת בו? באיזה צבע הארון בחדר שלך? יש לך חדר לבד? מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? עברת אי פעם על החוק? על איזה חוק עברת? תפסו אותך? אם כן- מה עשו לך? ישבת במעצר? מי החבר הכי טוב שלך? הכי הזוי? שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? אתה בתנועת נוער? איזו? ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? איזו חברה הפלא' שלך? ואיזו חברה המכשיר? איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? באיזה צבע המחשב שלך? באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת? עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור? ואיפה אתה גר עכשיו? יש לך חיית מחמד? אם כן- איזה? איך קוראים לה? אם לא- אתה רוצה? כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? מה דף הבית שלך? אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? עם מי? כמה אחים יש לך? איך קוראים להם? בני כמה הם?

מאריכים אתם הא? |כוכב|../images/Emo178.gif

מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? לענות. שתייה בבוקר:
או אקטימל
יום אהוב בשבוע:שישי
למה?האמת שאין לי מושג
כמה סבים ו/או סבתות יש לך?3 בלי עין רעה
יש לך קרובים בחו"ל?יאפ^^ יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך?לא.. איך קוראים לו/ה?לא יודעת
איזה צבע שיער יש לך?מעורבב.. לא מוגדר
ואיזה היית רוצה שיהיה לך?שחור סיני
כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון?עד היום!
איזה סמיילי אתה הכי אוהב?XD מתוק או מלוח?מתוק... איזו שפה הכי יפה?אממ...צרפתית או עברית אני חושבת..0_O ואיזו הכי מכוערת?שבדית
שמאלני/ימני?ללא דעה! דתי/חילוני/מסורתי?חילוני
SMS או לדבר באמת?לדבר באמת
טלפון או פנים אל פנים?פנים אל פנים
נושא הכי שנוא במתמטיקה:כל נושא שיש בו X
מה המבחן האחרון שעשית?אממ...ספרות. כמה קיבלת בו?לא ידוע... באיזה צבע הארון בחדר שלך?באז'? יש לך חדר לבד?וטוב שכך!!
מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות?אממ..אתמול^^ עברת אי פעם על החוק?
על איזה חוק עברת?כל חוק אפשרי בערך? תפסו אותך?כןןןןןן המון! ישבתי בכלא! אם כן- מה עשו לך?אמרתי כבר.. בכלא,45 שנים.. משהו כואב. ישבת במעצר?כן. מי החבר הכי טוב שלך?הקופת חיסכון שלי, שהיא בעצם חזיר אבל כולם אומרים שזה כלב! הכי הזוי?אממ... קטיXD כי היא באמת חושבת שיש לה חברים
שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים?אני לא לומדת
אתה בתנועת נוער?יאפ. איזו?צופיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך?עדן אישתי הכוסית! איזו חברה הפלא' שלך?אורנג' רולז
ואיזו חברה המכשיר?נוקיה. איך נראה הכסא שעליו אתה יושב?שחור על גלגלים?! באיזה צבע המחשב שלך?מסך לבן, המחשב עצמו שחור-כסף. באיזה צבע הסדין של המיטה שלך?תכלת
מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת?ואי זה היה מדהים! קיבלתי מיסמין והחברים 14 מתנות [יענו הגיל הא?!
] והם עשו לי מסיבת הפתעה.. כפרעלייהם
עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור?קיבוץ בלי פרות! ואיפה אתה גר עכשיו? עיר. אבל לחדרה אפשר גם ליקרוא כפר
יש לך חיית מחמד?אמאאבא נחשבים? אם כן- איזה?-------- איך קוראים לה?------- אם לא- אתה רוצה?כן! כשהיית קטן קראת ג'ינג'י?מה כאילו אני היחידה שזה שיעמם אותה בטרוף?!
מה דף הבית שלך? וואלה! אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו?כן.. עם מי?ידיד. כמה אחים יש לך?1 וטוב שכך! איך קוראים להם?ג'ניה0_O בני כמה הם?20

שאלון קצרצר מפורומסקרים ../images/Emo3.gif

1.מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלכם? 2.איך היא הייתה? 3.עם מי היא הייתה? (חבר\ה, ידיד\ה) 4.מתי היה החבר הראשון שלכם? 5.כמה אקסים\ות כבר ישלכם? 6.מה הדבר הכי רומנטי שעשו לכם? 7.מה הדבר הכי יקר שקניתם לחבר\ה? 8.מה הדבר הכי יקר שקנו לכם? 9.מה הייתם מוכנים לעשות בשביל חבר\ה? 10.אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? 11. אמרת "אני אוהבת\ת אותך" ולא התכוונת? 12.איך נפרדים בלי לפגוע? 13.אפשר להפרד בלי לפגוע? 14.מה הדבר הכי פוגע שאפשר לעשות?

הוו סופסוף נורמאלית אחת בפורום

עם שאלון קצר לשם שינוי
1.מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלכם?אהמ...ל"ג בעומר. 2.איך היא הייתה?זה היה משחק ממש מגניב אז זה לא שווהD: 3.עם מי היא הייתה? (חבר\ה, ידיד\ה):ידיד. 4.מתי היה החבר הראשון שלכם?אממ...כיתה ו'. 5.כמה אקסים\ות כבר ישלכם?2?
6.מה הדבר הכי רומנטי שעשו לכם?אז זהו..שלא עשו
7.מה הדבר הכי יקר שקניתם לחבר\ה?שאני אגלה ליסמין?!#$@%#$ 8.מה הדבר הכי יקר שקנו לכם?אממ... מחשב^^ 9.מה הייתם מוכנים לעשות בשביל חבר\ה?הכל!
10.אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת?המון. 11. אמרת "אני אוהבת\ת אותך" ולא התכוונת?אממ..כן, אבל מנסה להימנע מזה. 12.איך נפרדים בלי לפגוע?זה לא אתה זה אני!
חחח האמת שלא יודעת, כי מישהו שאהבתי באמת עדיין לא היה איתי.. [דאמט אני נשמעת כמו זונה
] 13.אפשר להפרד בלי לפגוע?אפשר.. 14.מה הדבר הכי פוגע שאפשר לעשות?לזרוק אנשים בSMSים, זה ממש מגעיל.

למעלה