הכר את הפורום- מס' 1

linoy7

New member
../images/Emo41.gifהכר את הפורום- מס' 1../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

זוכרים?
יופיייייי
המתארחת הראשונה היא המנהלת שלנו- RayoDeLuz- קרן
יאללה, תתחילו לשאול שאלות
והרבה!
תהנו
שמות המשתתפים: [לא לפי הסדר שפה, הבחירה מתבצעת עפ"י הגרלה
] ישרא[the is258] עדי[just adiki] שחר[IשחרI] ספיר[sapiri5] אור[אורושית6] עדי2[Koala Girl] תומר[תומר 10] קרן[RayoDeLuz] דנדוש[danduni] אור2[Mami Girl 4 Ever] נופר[Mind Body and Soul] [יש פה הרבה שמשום מה נטשו
, צריך לקרוא להם
]

linoy7

New member
השאלות הקבועות שלי../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

איפה שכתוב בארץ, הכוונה לישראל
זמרת אהובה בארץ: זמרת אהובה מחו"ל: פרטי את כל הסיבות בגללן את אוהבת כ"כ את ג'ניפר: זמר אהוב בארץ: זמר אהוב מחו"ל: להקה אהובה: סידרת טלוויזיה אהובה: שחקן אהוב בארץ: שחקן אהוב מחו"ל: שחקנית אהובה בארץ: שחקנית אהובה מחו"ל, חוץ מג'ניפר: שיר אהוב: צבע אהוב: מה החלום שלך? מאמינה במזל? ובגורל? מי לדעתך הזמר/ת עם הקול הכי מעצבן? תהני

RayoDeLuz

New member
../images/Emo9.gif

זמרת אהובה בארץ: שירי מימון (ששש.. זה סוד...
) זמרת אהובה מחו"ל: הילארי דאף פרטי את כל הסיבות בגללן את אוהבת כ"כ את ג'ניפר: ממ יש הרבה... בעיקר בגלל שהיא כישרונית ומצחיקה.. זמר אהוב בארץ: הראל סקעת(?) זמר אהוב מחו"ל: אין להקה אהובה: אין סידרת טלוויזיה אהובה: הרקיע השביעי שחקן אהוב בארץ: אין שחקן אהוב מחו"ל: זאק אפרון שחקנית אהובה בארץ: אין שחקנית אהובה מחו"ל, חוץ מג'ניפר: הילארי דאף שיר אהוב: Gotta Go/Vanessa Hudgens צבע אהוב: כחול מה החלום שלך? יש הרבה.. אבל בעיקר לנסוע לישראל... מאמינה במזל? לפעמים ובגורל? לפעמים מי לדעתך הזמר/ת עם הקול הכי מעצבן? יש הרבה

MoRaN SaShA

New member
אפשר גם להשתתף?

אני אוהבת ששואלים אותי שאלות שעל כולן אני יודעת לענות
חחח

תומר 10

New member
אז ככה../images/Emo216.gif

מה נשמע? איך החיים? איך החבר? מה את אוהבת לראות בטלוויזיה? מה את אוהבת ללבוש? איזו עונה עדיפה עלייך? מה את אוהבת לקרוא? ולשמוע? ולאכול? אהה ועוד משו את באה לפה הרבה
?

RayoDeLuz

New member
../images/Emo9.gif

מה נשמע? הכל אחלי איך החיים? פסדר. איך החבר? אין
מה את אוהבת לראות בטלוויזיה? סדרות(?) מה את אוהבת ללבוש? מכנסים וחולצה(?) איזו עונה עדיפה עלייך? אביב
מה את אוהבת לקרוא? ספרי רומנטיקה והארי פוטר ולשמוע? מוזיקה
ולאכול? אוכל.. אהה ועוד משו את באה לפה הרבה? לאן?

just adiki

New member
שאלותיי:

. מדוע עברת לקנדה? בגלל שליחות? אם יורשה לי לשאול, איזה סוג [באמת מעניין אותי]. באיזו עיר את גרה? את אוהבת את החיים בחו"ל? הם שונים בהרבה מהחיים בארץ? [טוב אני יודעת שכן מה אני שואלת את זה
]. באיזה עיר גרת בתקופתך בארץ? יש איזה מקצוע את מרחיבה? יש משהו שאת יודעת שתרצי לעשות בעתיד? איזה מפורסמים את אוהבת? בכמה מקומות בחו"ל היית? ואממ.. אני לא מצליחה לחשוב על עוד שאלות
אם אני אזכר אני אוסיף.

RayoDeLuz

New member
../images/Emo9.gif

מדוע עברת לקנדה? בגלל שליחות? אם יורשה לי לשאול, איזה סוג [באמת מעניין אותי]. ההורים רצו.. לא שליחות.. יותר בגלל המצב הבטחוני שהיה... גם העיר שאני גרה נחשבת למס' 1 בעולם באיכות חיים..
באיזו עיר את גרה? אני גרה באיזור וונקובר את אוהבת את החיים בחו"ל? הם פסדר הם שונים בהרבה מהחיים בארץ? [טוב אני יודעת שכן מה אני שואלת את זה]. כן.. מן הסתם... באיזה עיר גרת בתקופתך בארץ? נולדתי בקיבוץ גבולות ליד באר שבע אבל חייתי רוב הזמן בראשל"צ... יש איזה מקצוע את מרחיבה? אין כאן ממש. יש משהו שאת יודעת שתרצי לעשות בעתיד? לחזור לישראל
איזה מפורסמים את אוהבת? יש הרבה.... בכמה מקומות בחו"ל היית? הייתי רק בטורקיה לבת מצווה, בלונדון 12 שעות בערך (בטיסה מקנדה לישראל ובחזרה..), ובהולנד כמה שעות..

just adiki

New member
../images/Emo9.gif

אהה! עיר נמל בקנדה? כל הזמן כתוב לי את זה בתשחץ ואני לא יודעת!!

linoy7

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif וואי, נכון!../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

למעלה