הכר את הפורום- מס' 2

linoy7

New member
../images/Emo41.gifהכר את הפורום- מס' 2../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

בסבב הקודם התארחה קרן- מקווה שנהנית
ומקווה שלמדתם עוד דברים אודותיה
והמתארחת השנייה שלנו היא זו שעושה קאמבק
ולא, זו לא ליסה קודרו
עדי- adi dion
אז יאללה, תתחילו לשאול שאלות
והרבה!
שמות המשתתפים: [לא לפי הסדר שפה, הבחירה נעשית עפ"י הגרלה שמתבצעת על ידי
] ישרא[the is258] עדי[just adiki] שחר[IשחרI] ספיר[sapiri5] אור[אורושית6] עדי2[Koala Girl] תומר[תומר 10] קרן[RayoDeLuz] דנדוש[danduni] אור2[Mami Girl 4 Ever] נופר[Mind Body and Soul] מורן[MoRaN SaShA] גל[Galuush]
עדי3[adi dion]
ניצן[NITSAN6] תהנו

linoy7

New member
שאלותיי הקבועות../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif

זמרת אהובה בארץ: זמרת אהובה מחו"ל: פרטי את כל הסיבות בגללן את אוהבת כ"כ את ג'ניפר: זמר אהוב בארץ: זמר אהוב מחו"ל: להקה אהובה: סידרת טלוויזיה אהובה: שחקן אהוב בארץ: שחקן אהוב מחו"ל: שחקנית אהובה בארץ: שחקנית אהובה מחו"ל, חוץ מג'ניפר: שיר אהוב: צבע אהוב: מה החלום שלך? מאמינה במזל? ובגורל? מי לדעתך הזמר/ת עם הקול הכי מעצבן? תהני

adi dion

New member
../images/Emo9.gif

בדיוק! קאמבק! אני מבטיחה לכתוב פה יותר!!
זמרת אהובה בארץ: שירי מימון זמרת אהובה מחו"ל: סלין דיון כמובן
פרטי את כל הסיבות בגללן את אוהבת כ"כ את ג'ניפר: שחקנית מעולה, היא ממש חמודה, היא ממש יפה
ועוד סיבה? רייצ'ל לשלטון!! זמר אהוב בארץ: אין זמר אהוב מחו"ל: בריאן אדמס, מארק דופרה (זמר צרפתי
) להקה אהובה: אין סידרת טלוויזיה אהובה: חברים ועוד סדרות שהן כבר ז"ל חחח שחקן אהוב בארץ: אין שחקן אהוב מחו"ל: ג'וני דפ, אלן ריקמן שחקנית אהובה בארץ: אין חחח שחקנית אהובה מחו"ל, חוץ מג'ניפר: ברברה סטרייסנד ואמה ווטסון למרות שאני כבר לא כ-ז-ה אוהבת אותה... שיר אהוב: יש יותר מדי... כרגע taking chances של סלין
צבע אהוב: אדום מה החלום שלך? הפחות ריאלי, להיות שחקנית טניס. הריאלי, להיות במשחק טניס של ז'סטין וגם לראות את סלין (שזה כנראה לא ייקרה כבר...) מאמינה במזל? כן ובגורל? כן מי לדעתך הזמר/ת עם הקול הכי מעצבן? חשבתי וחשבתי והגעתי למסקנה.. גל!! זוכרת את ההוא בטקס פרסים של שרי?
וואי יש איזה זמר צרפתי אחד שגנב לסלין איזה שני פרסים בטקס מוזיקה צרפתית שהיה לא מזמן והוא היה פשוט נורא! חחחחחח ונראה לי שהיה שם עוד אחד בלתי נסבל חוץ ממנו לא?
(גל תרענני לי את הזיכרון
)

Galuush

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הרגת אותי
האצבעות פסטה הדפוק הזה
אויי איזה קול!!! בלעכסססס האמת אני לא זוכרת
אני באמת זוכרת רק אותו
טוב כי עליו כעסנו הכי הרבה
חצוף כזה!!!! וגם שר ומדבר כמו ילדה בת 5 (דגש על הילדה) ווואיי עדי, בהתחלה זה נראה כאילו אני הזמרת עם הקול הכי מעצבן
חחחח טוב, בינתיים עוד אין לי קול

Galuush

New member
חחחח ונזכרתי בזמר השני!!!

כריסטופר מואה או איך שכותבים ת'שם שלו... קול ציפיף כזה- ששר עם סלין את the show must go on באחד הספיישלים שעשו לה לd'elles- זה ששמענו בשרי

שאלות../images/Emo3.gif

היי ^_^ בת כמה? מאיפה? אם היית יכולה להיות בגיל אחר בת כמה היית רוצה להיות? אם היית יכולה להיוולד בשם אחר איזה שם היית רוצה שיקראו לך? יש לך חיות בבית? אם כן איזה ואיך קוראים להם? את אוהבת ששואלים אותך שאלות?
נהנת לענות על השאלון הקצר הזה? חח זהו =]

adi dion

New member
../images/Emo13.gif

היי
בת כמה? עוד 10 ימים (
) בת 19 מאיפה? ת"א אם היית יכולה להיות בגיל אחר בת כמה היית רוצה להיות? אממ 5
ומצד שני בת 20+ חחחח אם היית יכולה להיוולד בשם אחר איזה שם היית רוצה שיקראו לך? תמיד היתה לי חיבה לשם אמה
יש לך חיות בבית? יאפ אם כן איזה ואיך קוראים להם? כלבה, פג
את אוהבת ששואלים אותך שאלות? כן!
נהנת לענות על השאלון הקצר הזה? מאוד!

just adiki

New member
שאלותיי:

את בצבא נכון? מה את עושה בצבא? נהנת? את אוהבת אירוויזיון?
יש עוד זמרת בחו"ל שאת אוהבת מלבד סלין דיון? איזה זמר את אוהבת? מה את אוהבת לראות בטלויזיה? זהו לבנתיים

adi dion

New member
עונה :)

את בצבא נכון? יאפ מה את עושה בצבא? אני במודיעין
נהנת? אממ כן חחח את אוהבת אירוויזיון? זה נחמד.. אני רואה כל שנה אבל לא מחשיבה את עצמי מעריצה
יש עוד זמרת בחו"ל שאת אוהבת מלבד סלין דיון? ברברה סטרייסנד אבל אני לא שומעת אותה הרבה
איזה זמר את אוהבת? בריאן אדמס
מה את אוהבת לראות בטלויזיה? רוב השנה זה טניס
כלמיני סדרות (חברים, בנות גילמור, יריחו וכל מיני סדרות מערוץ 3 שאני רואה פעם ב.. ואין לי מושג מה זה חחח) ואם יש סרטים נורמלים בערוצים של הוט שזה לא קורה לעיתים קרובות

linoy7

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif אבל בקושי שואלים שאלותתתתתתתת!../images/Emo41.gif

אי אפשר כבר להקפיץ, נכון?

danduni

New member
השאלות שלי! ../images/Emo27.gif [באיחור, אבל לא נורא]

> איזו מין ילדה היית?
> באיזו תכונה בעצמך את ממש ממש גאה? > מה היית משפרת בעצמך? > איזה מין טיפוס את? > אני מניח שאת מעריצה של סלין. מהם הפייבוריטים שלך?
> מתי לאחרונה צחקת, ולמה? > איך נראית שגרת היום שלך כל יום (בממוצע
)? > חורף או קיץ?
> איזה יום בשוע את הכי אוהבת?
> איפה את רואה את עצמך בעוד 10 שנים? אני מקווה שתראי את זה!

adi dion

New member
../images/Emo13.gif

איזו מין ילדה היית? הממ... שקטה באיזו תכונה בעצמך את ממש ממש גאה? נדיבות, התחשבות... רק שלפעמים זה פועל לרעתי
מה היית משפרת בעצמך? הרבה דברים, שאני לא אתחיל בכלל
איזה מין טיפוס את? ביישנית, די סגורה לאחרים (חוץ מלאנשים קרובים ממש), שקטה... אני מניח שאת מעריצה של סלין. מהם הפייבוריטים שלך? כע חח :] אממ חוץ ממנה אני אוהבת את שירי מימון ובריאן אדמס וזהו
מתי לאחרונה צחקת, ולמה? היום בצבא... עם ידיד שלי, יותר נכון על ידיד שלי.. סתם אנחנו עושים תחרויות מוזרות בינינו כמו מי ישתחרר קודם (אני בחודש לפניו
) ועכשיו זה הפך להיות משהו אחר ובסוף שנינו נדפקנו וזה היה הדבר הכי מצחיק בעולם
איך נראית שגרת היום שלך כל יום (בממוצע )? קמה בבוקר, הולכת לצבא, חוזרת הביתה, עייפה מוות, טלויזיה, מחשב, הולכת לישון ב12-1 בלילה חחח מדי פעם הולכת למקומות, לטניס, או שאני ישנה בצהריים... חורף או קיץ? אביב. שונאת חורף ושונאת קיץ... אבל אם כבר אז קיץ. איזה יום בשוע את הכי אוהבת? כל יום שיש לי אימון טניס (זה משתנה בד"כ...) ושבת איפה את רואה את עצמך בעוד 10 שנים? הלוואי שיכולתי להגיד שחקנית טניס
פיי אין לי מושג... אולי שופטת טניס?

למעלה