הכר את הפורום- מס' 3

linoy7

New member
../images/Emo41.gifהכר את הפורום- מס' 3../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

בסבב הקודם התארחה עדי- מקווה שנהנית
ומקווה שלמדתם עוד דברים אודותיה
והמתארחת השלישית שלנו היאאאאאאאאאא: ניצן- NITSAN6
אז יאללה, תתחילו לשאול שאלות
והרבה!
שמות המשתתפים: [לא לפי הסדר שפה, הבחירה נעשית עפ"י הגרלה שמתבצעת על ידי
] ישרא[the is258] עדי[just adiki] שחר[IשחרI] ספיר[sapiri5] אור[אורושית6] עדי2[Koala Girl] תומר[תומר 10] קרן[RayoDeLuz] דנדוש[danduni] אור2[Mami Girl 4 Ever] נופר[Mind Body and Soul] מורן[MoRaN SaShA] גל[Galuush] עדי3[adi dion]
ניצן[NITSAN6]
תהנו
[כל מי שרוצה להצטרף למשחק, מוזמן לומר לי
]

linoy7

New member
שאלותיי הקבועות../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif

זמרת אהובה בארץ: זמרת אהובה מחו"ל: פרטי את כל הסיבות בגללן את אוהבת כ"כ את ג'ניפר: זמר אהוב בארץ: זמר אהוב מחו"ל: להקה אהובה: סידרת טלוויזיה אהובה: שחקן אהוב בארץ: שחקן אהוב מחו"ל: שחקנית אהובה בארץ: שחקנית אהובה מחו"ל, חוץ מג'ניפר: שיר אהוב: צבע אהוב: מה החלום שלך? מאמינה במזל? ובגורל? מי לדעתך הזמר/ת עם הקול הכי מעצבן? תהני

NITSAN6

New member
אני אענה מחר.../tapuzforum/images/emo112.gif

אני לא בבית ואין לי מושג איך מעתיקים את השאלות בפלאפון

NITSAN6

New member
עונה:]../images/Emo112.gif

זמרת אהובה בארץ:אין ספציפי... אני סתם אוהבת שיר מפה שיר משם
זמרת אהובה מחו"ל:^^ פרטי את כל הסיבות בגללן את אוהבת כ"כ את ג'ניפר:חברים וסרטים שלה זמר אהוב בארץ:^^ זמר אהוב מחו"ל:^^ להקה אהובה:^^ סידרת טלוויזיה אהובה:חברים, מופע שנות ה-70 ו-CSI שחקן אהוב בארץ:אין שחקן אהוב מחו"ל:ג'וני דפ שחקנית אהובה בארץ:אין שחקנית אהובה מחו"ל, חוץ מג'ניפר:אין ספציפית שיר אהוב:כל מיני:] צבע אהוב:סגול ואדום מה החלום שלך?אין מאמינה במזל?כן ובגורל?לא מי לדעתך הזמר/ת עם הקול הכי מעצבן?אוי יש כל כך הרבה

just adiki

New member
ניצן, הנה שאלותיי../images/Emo9.gif

בת כמה? מאיפה? את גם שובתת? איזה דמות את הכי אוהבת ב"חברים"? מעדיפה ב"חברים" את הקטעים של הבנים או של הבנות? רייצ'ל עם רוס או עם ג'ואי? חורף או קיץ? מה המאכל האהוב עלייך? אוהבת סושי
? אוהבת כדורגל? אם כן, איזה קבוצה? [אממ.. אממ.. הפועל ת"א!] חות מהפורום הזה ושל "חברים" את נמצאת בעוד פורומים? איזה? איך גילית את פורומי תפוז?
מה היה הפורום הראשון שלך? ממ.. זה מה שעלה לי לראש
.

NITSAN6

New member
עונה../images/Emo112.gif

בת כמה?12 וחצי מאיפה?מושב פיצי ליד נתב"ג את גם שובתת?אני לומדת רק יומיים בשבוע איזה דמות את הכי אוהבת ב"חברים"?צ'נדלר ופיבי
מעדיפה ב"חברים" את הקטעים של הבנים או של הבנות?הבנים רייצ'ל עם רוס או עם ג'ואי?רוס
חורף או קיץ?חורף מה המאכל האהוב עלייך?חצילים מטוגנים
אוהבת סושי?
אוהבת כדורגל?לא אם כן, איזה קבוצה? [אממ.. אממ.. הפועל ת"א!]^^ חות מהפורום הזה ושל "חברים" את נמצאת בעוד פורומים?הייתי בהארי פוטר הספר אבל אני בפרישה זמנית בגלל כל הספויילרים
איזה?כתבתי בשאלה קודמת.. איך גילית את פורומי תפוז?אחותי מה היה הפורום הראשון שלך?חברים וג'ואי

שאלות../images/Emo3.gif

היי ^_^ בת כמה? מאיפה? אם היית יכולה להיות בגיל אחר בת כמה היית רוצה להיות? אם היית יכולה להיוולד בשם אחר איזה שם היית רוצה שיקראו לך? יש לך חיות בבית? אם כן איזה ואיך קוראים להם? את אוהבת ששואלים אותך שאלות? נהנת לענות על השאלון הקצר הזה? חח זהו =]

NITSAN6

New member
עונה../images/Emo112.gif

היי ^_^ בת כמה?12 וחצי מאיפה?מושב קטן ליד נתב"ג אם היית יכולה להיות בגיל אחר בת כמה היית רוצה להיות?מתאים לי ככה
אם היית יכולה להיוולד בשם אחר איזה שם היית רוצה שיקראו לך?ניצן יש לך חיות בבית?כן אם כן איזה ואיך קוראים להם?סוס בשם חוליו את אוהבת ששואלים אותך שאלות?לפעמים נהנת לענות על השאלון הקצר הזה?מאוד
חח זהו =]

למעלה