הכר את הפורום

ליטלושי

New member
../images/Emo41.gifהכר את הפורום../images/Emo41.gif

טוב אז שבוע החקירה של יערה תם ונשלם ברגע זה!!
מקווה שנהנתן לחקור אותה ושיערה נהנתה להחקר.. =) אז הנחקרת השבועית שלנו היאאאאאאאאאאאא:
bustedit - קרין
קדימה להפגיזזזז

bustedit

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אני נרגשת

MayLuvsDoug

New member
קריני../images/Emo24.gif

שלום ילדה חמודה ומגניבה שכמותך XD מה קורה? :) מה השעה אצלך עכשיו? מה הצבע שאת הכי אוהבת? הדיסק שאת הכי אוהבת בכל הזמנים? להקות שאת הכי אוהבת? מישו שאת ממש שונאת? נמנמ אממממ נכון שאת אוהבת אותי?
יופי גמני אותך.
עכשיו נגמרו לי הרעיונות המקוריים. i lob u.

bustedit

New member
../images/Emo99.gif

שלום ילדה חמודה ומגניבה שכמותך XD שאאלום יצורה שקסית וחיננית שלי
מה קורה? :) חביב מה השעה אצלך עכשיו? ממ.. 22:16
מה הצבע שאת הכי אוהבת? סגולל הדיסק שאת הכי אוהבת בכל הזמנים? של באסטד a ticket/present for everyone להקות שאת הכי אוהבת? באסטד
מקפליי
סימפל פלאן, מיי כימיקל רומאנס, לינקין פארק, גרין דיי, בלו... מישו שאת ממש שונאת? ממ.. איזה תימני אחד מכוער מהשכבה שלי
נמנמ אממממ נכון שאת אוהבת אותי? אפקורס מיי דיר

DesertRose7

New member
../images/Emo99.gif

שלומלום, מה שלומך? מה הדיסק הראשון שקנית? מה הדיסק האחרון שקנית? ההופעה הראשונה שהיית בה? ההופעה האחרונה שהיית בה? מי היה/היו/הייתה מושא הערצתך הראשון? מי הם כרגע? באיזה פורומים את כותבת? באיזה פורומים את קוראת? מה החלום הכי גדול שלך? אם היית יכולה לנהל פורום, באיזה היית בוחרת/פותחת? מה היית נותנת כדי לפגוש את מקפליי? כמה בשביל להיו תבהופעה של מקפליי? איך תקראי לילדים שלך? מה הדבר הכי מטורף שעשית? לאב יו

bustedit

New member
../images/Emo23.gif

שלומלום, מה שלומך? אחלה, מה איתך?
מה הדיסק הראשון שקנית?של מריה קארי נראה לי =/ מה הדיסק האחרון שקנית? לא קניתי דיסקים לאחרונה.. ההופעה הראשונה שהיית בה? של המורדים חחחחחחחחחחחח ההופעה האחרונה שהיית בה? פסטיגל או משו כזה מי היה/היו/הייתה מושא הערצתך הראשון? פעם ממש אהבתי את מריה.. ואחרי זה היה לי קראש על לי ריאן מי הם כרגע? באסטד
מקפליי
וג'יימססססס
באיזה פורומים את כותבת? באסטד, מקפליי, בלו, קלי קלארקסון, תשוקות, מכושפות ועוד.. חח באיזה פורומים את קוראת? כל מיני.. וגם באלו שכתבתי למעלה מה החלום הכי גדול שלך? להיות מפורסמת נראה לי אם היית יכולה לנהל פורום, באיזה היית בוחרת/פותחת? SOD מה היית נותנת כדי לפגוש את מקפליי? כמעט הכל [חוץ מאת אמא שלי חחחחחחח] כמה בשביל להיו תבהופעה של מקפליי? אותו דבר.. הייתי עושה ומשלמת כל סכום איך תקראי לילדים שלך? לראשון נקרא ג'יימס ג'וניור.. לילדה נקרא ליאור נראה לי חחחח אני ממש אוהבת ת'שם הזה לבת מה הדבר הכי מטורף שעשית? אכלתי ת'קציצות המזעזעות של דודה בלה
לאב יו טו

LovE BuSTeD

New member
אני ישאל

מה קורה? מאיפה את? בת כמה? איך הכרת את באסטד? מתי התאהבת בהם? פאייטסטאר או סאן אוף דורק? מקפליי או באסטד? נכון שהפועל תל אביב זונה וצריך לשרוף את כל הקבוצה ואת האוהדים ביחד?

bustedit

New member
../images/Emo9.gif

מה קורה? אחלה מאיפה את? חולון בת כמה? 15 איך הכרת את באסטד? מראש1.. ראיתי פוסטר שלהם.. נדלקתי על הלוק שלהם וחיפשתי עליהם שירים באינטרנט וזה.. מתי התאהבת בהם? כשראיתי ת'קליפ של sleeping with the light on
פאייטסטאר או סאן אוף דורק? SOD כמובן מקפליי או באסטד? באסטד
נכון שהפועל תל אביב זונה וצריך לשרוף את כל הקבוצה ואת האוהדים ביחד? חחח לוידעת.. אנלא ממש אוהדת שום קבוצה אזזז..

just jenny

New member
קרינעע

הילדה ללא ה-א'
מה המצב?
איך את מרגישה?
איך זה להיות מרואיינת?
מה הספקת לעשות בחופש?
מה עוד לא הספקת [ואת מתה להספיק
]?
מתגעגעת ללימודים?
איזה כיתה?
הידעת שיש לך תלתלים כה יפים
?
ואני שוב מצטערת לגבי המפגש.. כתבתי לך תגובה בשרשור
אוהבת המוןהמון

bustedit

New member
ג'נעעעעעעע../images/Emo3.gif

מה המצב? סבבע איך את מרגישה? נחמד, תודה
איך זה להיות מרואיינת? כיפחיים חחחח מה הספקת לעשות בחופש? אממ.. לנסוע למפגש פורום
מה עוד לא הספקת [ואת מתה להספיק]? לא הספקתי להכין ת' 689,903,457,679 עבודות שנתנו לנו לחופש.. מתגעגעת ללימודים? לאאאאאאאאאאאאא איזה כיתה? ט' הידעת שיש לך תלתלים כה יפים? חחחחחח וואי תודה
ואיןןן לךךך מה להצטער על המפגש, העיקר שראיתי אותך ועשית לי ת'יום

LeeR4Ever

New member
קרין ../images/Emo13.gif

שלומלום מה המצב? את יודעת שאינלי אותך באיסיקיו
מה הדיסק הראשון שקנית? האחרון? והאחרון ששמעת? השיר האחרון ששמעת? סרט אחרון שראית? שחקנית אהובה? שחקן אהוב? זמר אהוב (לא מבאסטד\מקפליי\דורק)? זמרת אהובה? זהו... יומטוב

bustedit

New member
../images/Emo47.gif

שלומלום מה המצב? אחלה בחלה את יודעת שאינלי אותך באיסיקיו.. עכשיו יש לך: 205989761
מה הדיסק הראשון שקנית? של מריה קארי נראה לי האחרון? לא קניתי לאחרונה והאחרון ששמעת? של סימפל השיר האחרון ששמעת? chills in the evening
סרט אחרון שראית? סוף העולם שמאלה.. חחחחחחחחח סרט קורע
שחקנית אהובה? אממ.. לינדזי לוהאן שחקן אהוב? ג'ים קארי וג'וש הארטנט
זמר אהוב (לא מבאסטד\מקפליי\דורק)? מממ.. לי ריאן
זמרת אהובה? קלי קלארקסון.. יומטוב גמלך

LeeR4Ever

New member
לינזדי ../images/Emo47.gif

קלי
(אני לא מתחילה לפרט על לי
) נמ.. סוף העולם שמאלה לא קצת מטומטם (לא ראיתי אבל זמשכולם אומרים עליו
)

למעלה