הכר את הפורום

Love Bem

New member
../images/Emo41.gifהכר את הפורום../images/Emo41.gif

תודה למי שהייתה בפעם השעברה שאני לא זוכרת מי זאת סליחה
אבל הפעם זאת: EnchantedS שכמובן קוראים לה שני חחח.... אז תשאלו אותה שאלות

rebel girl

New member
אנוכי!

היי שני,ממצב? איך החיים? מה את אוכלת היום בארוחת ערב? מה אכלת בבוקר? מה את חושבת עליי?(שאלה רטורית XP) מאמינה בפיות? מה את שומעת עכשיו? ומה את רואה? משעמם לך? מתי בפעם האחרונה שתית מים? ראית פעם את האור הלבן שלך? מי המלאך השומר שלך? יש לך קעקוע? אם לא-היית רוצה?איפה? פירסינגים: עשית פעם נזק לעצמך בכוונה? שרה במקלחת? מה הציון הכי טוב שלך השנה? והכי גרוע? מתי פעם אחרונה השתכרת? מה המקצוע האהוב עליי בבית הספר? והשנוא? מה תרצי להיות כשתהי גדולה? מה הדבר הראשון שקופץ לך לראש כשאני אומרת :MCR? איזה מזל את? תושטי יד לשמאל,מה הדבר הראשון שנגעת בו? טוב נגמרו לי השאלות... איך היתי? יומנעים!

EnchantedS

New member
נהנהנה

היי שני,ממצב? בסדר:) איך החיים? בלע. מה את אוכלת היום בארוחת ערב? שנייה, אני ישאל. אמאאאא!!! מה אכלת בבוקר? הממ לחם עם משו מה את חושבת עליי? מתה עלייך
מאמינה בפיות? הממ חח לא כל כך מה את שומעת עכשיו? צעקות של אח שלי ואחותי שהם משחקים בפלייסטשן נחשב? ומה את רואה? את המסך. משעמם לך? בגלל זה אני כאן:) מתי בפעם האחרונה שתית מים? חח אתמול ראית פעם את האור הלבן שלך? כן. במכושפות. מי המלאך השומר שלך? הממ... את? יש לך קעקוע? לא אם לא-היית רוצה?איפה? לא... לא אוהבת שזה לתמיד.. אבל ברגל זה ניראה מגניב:) פירסינגים: רק באוזניים.... 3 באוזן אחת, ואחד למעלה ואחד למטה בשנייה... עשית פעם נזק לעצמך בכוונה? לא. אני מיוחדת:) שרה במקלחת? לא, אבל בכל מקום אחר חוץ מהמקלחת- כן... מה הציון הכי טוב שלך השנה? סיימתי בי"ס
, אז עשיתי רק מבחן אחד- פסיכימטרי, וקיבלתי 691.... והכי גרוע? חח היה מבחן אחד, אז גם 691 חח מתי פעם אחרונה השתכרת? חח אלכוהול זה לא טעים לי מה המקצוע האהוב עליי בבית הספר? הממ היה אנגלית ניראה לי והשנוא? הסטוריה
מה תרצי להיות כשתהי גדולה? מממ משו כיפי חח מה הדבר הראשון שקופץ לך לראש כשאני אומרת :MCR?->
איזה מזל את? אריה תושטי יד לשמאל,מה הדבר הראשון שנגעת בו? שולחן:)

סתם כי בא לי וזה עושה לך טוב../images/Emo126.gif

*צומילקטי**צומילקטי**צומילקטי**צומילקטי**צומילקטי**צומילקטי**צומילקטי**צומילקטי**צומילקטי**צומילקטי**צומילקטי**צומילקטי**צומילקטי**צומילקטי**צומילקטי**צומילקטי**צומילקטי**צומילקטי**צומילקטי**צומילקטי**צומילקטי**צומילקטי**צומילקטי**צומילקטי**צומילקטי**צומילקטי**צומילקטי**צומילקטי*

kati666

New member
הווווו מאורייצצצ' ../images/Emo54.gif

כפרותעלייך.
. *צומילי**צומילי**צומילי* אני כזאת זונה
.

EnchantedS

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

היא חושבת שאני לא מגניבה):

Cagome chan12

New member
^_^../images/Emo15.gif

1. אבוקדו? 2. שניצל? 3. מה היית אומרת על ג'רארד במילוי פראנקי? 4. נכון שהרסתי לך את התיאבון? (מה אני מקשקשת??!) 5. ונכון שמיי כימיקל פשוט מקוריים בטירוף? 6. מה היית עושה אם מאייקי היה מספר לך בדיחה לא מצחיקה?

EnchantedS

New member
->

. אבוקדו? כן 2. שניצל? לא 3. מה היית אומרת על ג'רארד במילוי פראנקי? בינתיים זו השאלה הכי מוזרה! 4. נכון שהרסתי לך את התיאבון? חפיף. 5. ונכון שמיי כימיקל פשוט מקוריים בטירוף? of course (למרות פורום רוק הטיפשים.) 6. מה היית עושה אם מאייקי היה מספר לך בדיחה לא מצחיקה? פאק אין לי מה לענות לזה חח

EnchantedS

New member
->

. אבוקדו? כן 2. שניצל? לא 3. מה היית אומרת על ג'רארד במילוי פראנקי? בינתיים זו השאלה הכי מוזרה! 4. נכון שהרסתי לך את התיאבון? חפיף. 5. ונכון שמיי כימיקל פשוט מקוריים בטירוף? of course (למרות פורום רוק הטיפשים.) 6. מה היית עושה אם מאייקי היה מספר לך בדיחה לא מצחיקה? פאק אין לי מה לענות לזה חח

sappy song

New member
אני ../images/Emo3.gif

3 אנשים שאת הכי אוהבת: 1. 2. 3. 3 שירים טובים 1. 2. 3. 3 דברים שאתה צריך להספיק לעשות השבוע 1. 2. 3. 3 דברים שבא לך לשבור 1. 2. 3. 3 אנשים שממש בא לך לפגוש 1. 2. 3. 3 גיטרות שממש היית רוצה 1. 2. 3. 3 דיסקים שאתה רוצה לקנות 1. 2. 3. 3 ציטוטים אהובים 1. 2. 3. אם החיים שלך היו סרט מה היו 3 השירים שהיו הפסקול שלהם 1. 2 3. סליחה שזה ארוך חחח

EnchantedS

New member
איכס מספרים

אנשים שאת הכי אוהבת: 1. את. 2. קשת (חחח כי היא קוראת את זה ) 3. הממ... אמא'לה? 3 שירים טובים 1. הלנה 2. to the end 3. headfirst for halos (הי, נחשי באיזה פורום אני!
) 3 דברים שאתה צריך להספיק לעשות השבוע סיימתי בי"ס, אז: 1. כלום 2. כלום 3. וכלום!:) 3 דברים שבא לך לשבור 1. את הרמקולים, כשאחותי שומעת מוזיקה. 2. כיסאות, כשאני מתעצבנת. 3. הממ את האמפי3, כשנגמרות הבטריות דווקא מתי שממש צריך! 3 אנשים שממש בא לך לפגוש 1. אותך? (חח זה כבר הפסיק להיות מקורי...) 2. הממ הייתי אומרת MCR, אבל אני רק רוצה להיות בהופעה שלהם, לא ממש לפגוש... חח מה כבר יש לי להגיד להם? אני אוהבת את השירים שלכם, כבר אמרו להם כל כך הרבה פעמיייים..... 3. פיית השיניים 3 גיטרות שממש היית רוצה 1. גיטרה חשמלית שנשמעת טוב.... ממש בקרוב הולכת להיות לי אחת ש,וול, לא נשמעת טוב... אבל היי, היא גיטרה חשמלית, והיא מנגנת!! 2. גיטרת באס 3. חח עוד גיטרה חשמלית
3 דיסקים שאתה רוצה לקנות 1. הראשון של MCR:) 2. אוונסנס 3. הממ ניראה לי וואנס של נייטוויש 3 ציטוטים אהובים 1."Do you want to fuck me chicago?... Do you want to fuck me in my bed, under my sheets? do you want to daaaaaance?" חח ג'רארד בהופעה. כי זה פשוט ממש מטומטם... 2. "This song ain't about no booty! it's about transistors!" מהקליפ טוויסטד טרנזיסטור של קורן... 3. " Unauthorized duplication is a violation of applicable law and will result in Gerard coming to your house and sucking your blood" כי זה דבר ממש מגניב לכתוב על דיסק אם החיים שלך היו סרט מה היו 3 השירים שהיו הפסקול שלהם הממ עניתי על הכל, תוותרי לי על השאלה הזו?

Love Bem

New member
אני../images/Emo9.gif

אז קיצר מה נשמע? יש חדש? מה את עושה? איפה את עכשיו? נכון שג'ר שקסי? אוקי תגידי עם את אוהבת או לא? טוב אז תסמני ככה? לא מכירה-
אוהבת-
ככה ככה-
לא משהו-
לא שמעתי אותם-
הים? מיי כימקל רומאנס? סיסטם אוף אדון? בסטאד? בלינק 182? סאן אוף דורק? סימפל פלאן? לינקין פארק? אוונסנס? נירוונה? נייטוויש? וויט'ין? דה יודז? Cky? חח..זה היחיד שהיה לי כוח לכתוב באנגלית

EnchantedS

New member
../images/Emo25.gifהיי בייב

אז קיצר מה נשמע? סבבה יש חדש? לא ממש (יצא בטעות חרוז.) מה את עושה? עונה על השאלות שלך, סטופיד
איפה את עכשיו? בבית נכון שג'ר שקסי? חח אוף קורס:). אבל עכשיו הוא ירביץ לי): אוקי תגידי עם את אוהבת או לא? הים?
ולמרות זאת יש לי את הדיסק החדש שלהם חח מיי כימקל רומאנס? נחשי
סיסטם אוף אדון?
אני לא מכירה הרבה שירים. "question!" שיר ממש יפה בסטאד?
בלינק 182?
תלוי בשיר סאן אוף דורק?
סימפל פלאן?
השיר הזה עם "סואו שאט אפ, שאט אפ,שאט אפ" ניתקע לי ברא כמה פעמים... אבל חוץ מזה, יש גבול לכמה שלהקה מצליחה יכולה לבכות על כמה שהם מסכנים עד שאנשים יתחילו לחשוד חח לינקין פארק?
הם נחמדים ביותר אוונסנס?
נירוונה?
כי שמעתי אולי 3 שירים שלהם נייטוויש?
אני המנהלת השנייה בקומונת Nightwish666! חח חברה הכי טובה שלי פתחה את הקומונה אז היא שמה אותי מנהלת בלי שרציתי אפילו חח... בואי לקומונה!!! וויט'ין?
חח רק בגלל שאם אני יגיד משו לא טוב עליהם, אני ימות מוות מאוד מאוד אלים.... שוב, אותה חברה. אבל הקול של הסולנית שלהם מזכיר לי את ביורק.. דה יודז?
שמעתי רק שיר אחד, אז אני לא יכולה לשפוט Cky?
מי לעזאזל?!...

EnchantedS

New member
מממ

מלפפונים חמוצים הם ירוקים. גם גרין דיי ירוקים. גרין דיי טובים. מסקנה: מלפפונים חמוצים הם טובים. יפה? למדתי בפסיכימטרי את זה. חחח אוקיי, משו כזה P-:

למעלה