הכר את [הפורום]

LoVe BaM

New member
../images/Emo41.gifהכר את [הפורום]../images/Emo41.gif

אני מעכשיו עושה את הינה כי איימי אמרה שאולי היא לא תחזור בקרוב אז הפעם זאת ענבל I n B a L i T 14 תשאלו אותה מה שבא לכם

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gifאז ענבלית...../images/Emo9.gif

אני אישה טובה?
מאיפה את? מה דעתך על חצילים מטוגנים?
ועל חומוס?
משעמם לי. >: נכון שזה ממש כיף שנפתח פורום?
ונכון שמנהלת של הפורום פשוט נסגדת?
וגם את! נכון שאני קרציה? נכון? נכון? נכון? נכוןןןןןןן?
10 להקות מועדפות: צבע מועדף: נמ. זהו.

הו, זה עבד לי =]

* כן, את אישה מעולה
*מחור לייד רחובות *שזה פיכסה *שזה יאמי * אה הא
* כן
* את לא קרציה, את חמודה ^.^ * The 69 Eyes H.I.M MCR Negative Guns 'n' Roses Blink 182 Moonsorrow Sentenced Marilyn Manson Muse *שחור
אוקיי, איי לוב יו!

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif ענבל../images/Emo99.gif

את יודעת שיש לך שם יפה? איזה אייקון היית רוצה לאמץ? את חושבת שאני צריכה להוריד אייקונים מאומצים? נכון שהפורום כבר נמצא בקישורים שלך? איזה שיר של HIM את הכי אוהבת? ואיזה שיר של HIM הכי היית רוצה שהם יוציאו כסינגל [מכל האלבומים]? איי לאב יו
סופ"ש נעים

הו, אשתי ../images/Emo23.gif

* חחחח כן *
* לא, הם חמודים ^.^ * אממ הוא נמצא במועדפים שלי =] * נראה לי ש Join Me , אבל אני לא סגורה על זה חח * אני לא קונה סינגלים, אז לא ממש אכפת לי I LOVE U 2

YaAr0nEt

New member
אוקיי ../images/Emo6.gif

כמה נשים יש לך? כמה בעלים יש לך? מה את אוהבת לשמוע חוץ מHIM? איזה דיסק של HIM את הכי אוהבת? כמה פעמים התגרשת? בגדת באחת/באחד הנשים/הבעלים שיש לך? את צימחונית? משעמם לך? (כי לי כן..) באיזה כיתה את? אמ... זהו...

Elpar

New member
חחחח

ענבלי! גם לי יש כמה שאלות קטנטנות P: 1. מה קורה??? 2. מה את שומעת ברגע זה ממש? 3. איך החיים בכללי? 4. ממתי התחלת לשמוע את HIM? 5. איזו להקה הכי אהובה עלייך? 6. ומה השנייה? 7. ואחריה? 8. ואחריה??? 9. איזה שיר את שומעת עכשיו??? 10. מה את חושבת על השאלות האלה? P: 11. נכון שאלות גרועות ומפגרות? 12. מה הטלפון שלך
? 13. וכתובת
? 14. חחח לא חייבת לענות על 12,13 P: חחח 15. יש לך אחים/אחיות? 16. אם כן מה הגילאים? אם לא היית רוצה? 17. לכמה נשים את רוצה להגיע??? ובעלים??? 18. מכורה למשהו? 19. מה המאכל האהוב עלייך? 20. והשנוא עלייך? ואחרון 21. מה את חושבת עליי ברגע זה? P: חחח זהו P: לא הרבה שאלות...

היי =]

*. אני מאוהבת
(אל תדאג, זה לא בך =]) *. אממ כלום *. מהחופש הגדול בערך *. HIM * עניתי כבר על כל אלה *שהם חמודות ^^ * בכלל לא! * אממ אני יתן לך אותו במפגש =] *כנ"ל * יש לי 2 אחים * 17, 18 * - *אממ לא יודעת....50? * אפילו 500 * לאליק (נועה תבין
) * פיצה * יוגורט (זה כ"כ מגעיל!!) * אני חושבת שאתה נחמד 3>

את לא אשתי o_O

*יש לי *סופרת* 6 נשים *יש לי עכשיו בעל =] *כתבתי את זה בהודעה הקודמת * נראה לי ש Razorblade Romance *אף פעם =] *NEVER חחח *לא *ככה ככה *ז'

אישתי../images/Emo99.gif

את אוהבת אותי אישה יפה שלי? זה כיף להיות ביגמיסטית(מרובה נשים)? זה כיף להיות אישתי
? מהי הפדיחה הגדולה ביותר שקרתה לך? ומה היה הרגע השמח ביותר בחייך? מה יותר כיף
או
? יש לך אחים ואחיות? בני כמה הם? מה גרם לך להתחיל לסגוד לפינלנד? ואת זוכרת שאנחנו טסות לשם ביחד, נכון
? מהי הלהקה האהובה עלייך חוץ מהימ? ומהי האובססיה הגדולה ביותר שלך? וההתמכרות הגדולה ביותר? זהו לבינתיים. אוהבת אותך

אהובתי ../images/Emo99.gif

את אוהבת אותי אישה יפה שלי? כןן!!
זה כיף להיות ביגמיסטית(מרובה נשים)?אה הא
זה כיף להיות אישתי? מאודדדדדד
מהי הפדיחה הגדולה ביותר שקרתה לך? אממ שממטרה התחילה להשפריץ על כל הבגדים שלי ואני עמדתי שם כמו מפגרת, או שהיה קיר זכוכית שלא שמתי לב שהוא קיים אז רצתי לכיוונו ואז הוא פגע בי ונפלתי XD. ומה היה הרגע השמח ביותר בחייך? כשדיברתי קודם בטלפון עם אליק
מה יותר כיף או ? נשיקות! יש לך אחים ואחיות? בני כמה הם? 2 אחים בני 17 ו-18 מה גרם לך להתחיל לסגוד לפינלנד? HIM ואת זוכרת שאנחנו טסות לשם ביחד, נכון? ברור! מהי הלהקה האהובה עלייך חוץ מהימ? אממ נראה לי שגאנס, אבל אולי נגטיב ומהי האובססיה הגדולה ביותר שלך? בחורים עם שיער חלק עד הכתפיים
וההתמכרות הגדולה ביותר? פינלנד
אני אוהבת אותך כ"כ!

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gifבחורים עם שיער עד הכת

פיים
!!!!!!!!!!11111111111 854*%RUTTירנ634#$I*J&^%J &%^ 78458%$8%R8
!!!!!1111
.

Elpar

New member
אז בואו נסיים עם זה ש...

שתיכן חמודות מאוד! יותר ממאוד! המון! עכשיו אפשר בלי השרשור מושי P: חחח

אשה שלי ../images/Emo24.gif

מה שלומך נסגדת שלי? איך את מרגישה? מה עשית אתמול? איך היה? נכון שאת מארגנת לי מפגש נשיכות?
אוף אין לי מה לשאול
סורי באמת שרציתי

../images/Emo24.gif

-הכל בסדר, תודה. -אתמול הלכתי לשיעור פינית ^.^ -ממש כייף -אממ אני רק יודעת שאת נושכת אותי ואם את רוצה גמאני ינשך אותך
העיקר הכוונה

למעלה