הכר את הפורום

Love Bem

New member
../images/Emo41.gifהכר את הפורום../images/Emo41.gif

לא הייתי פה הרבה בכול מקרא הנחקרת השבוע זאת love mcr שאני לא יודעת את שמה סלחי לי חחח... תשאלו אותה משהו או שני משוהים או שלוש משוהים

Shir FGS

New member
הייייייי ../images/Emo109.gif

איך קוראים לך? [גם אני לא יודעת] מה שלומך? מה עישת ביום שישי ה-13? איזה כיתה את? קשה שם? את רוצה לחזור לגן? את אוהבת את פסח? איזה חג את הכי אוהבת? איפה הכי היית רוצה להיות עכשיו? איזה להקה את הכי אוהבת? איזה שיר את שומעת עכשיו? יש לך מצלמה משלך? חעחע, לי יש! טווב נו...אני אפסיק להציק...:S חחחח

love mcr

New member
ייאאא...שווה...עונה..

איך קוראים לך? [גם אני לא יודעת] שלי מה שלומך? סבבה..עייפה מה עישת ביום שישי ה-13? אממ..החברות שלי לא רצו לראות סרטי אימה אז ראינו בערך 4 סרטים מוזרים...מאוד מוזרים.. איזה כיתה את? ח' קשה שם? לא...משעמם.. את רוצה לחזור לגן? מאוד.. את אוהבת את פסח? יש חופש!!! אבל לא אוהבת מצות.. איזה חג את הכי אוהבת? באיזה יש הכי הרבה חופש?! איפה הכי היית רוצה להיות עכשיו? במיטה...עם פראנקי...(חחח) איזה להקה את הכי אוהבת? אני יתן לכם ניחוש אחד !! MCR איזה שיר את שומעת עכשיו? שום שיר...עכשיו בוקר.. יש לך מצלמה משלך? כן...חחח... חעחע, לי יש!

GUILTY

New member
היי מה קורה ../images/Emo13.gif

טוב הנה כמה שאלות. * מה הצבע שאת הכי אוהבת? * מה השיר הכי יפה של MCR? * לא של MCR? * מה החלום האחרון שחלמת? * מתי בפעם האחרונה צעקו עליך? ומי? * מה את חושבת על תויות שמצמידים לאנשים? * היית פעם בהופעה? עם כן של מי? * מי המר/ זמרת/ להקה שאת הכי מתבישת שאהבת אי פעם? * כמה פוסטרים/ תמונות של MCR יש לך? טוב זהו.

love mcr

New member
עונה...

* מה הצבע שאת הכי אוהבת? אין..אני אוהבת הרבה... * מה השיר הכי יפה של MCR? לא!! זאת שאלה קשה !! יותר מידיד קשה.. * לא של MCR? עוד שאלה קשה!!! אוף!! לא רוצה!!! * מה החלום האחרון שחלמת? שיט הוא הרוך..ומוזר...על מפגש פורום... * מתי בפעם האחרונה צעקו עליך? ומי? אמ..חחח..אמא שלי? אה..כן רבנו..היא רצתה שאני יסדר את החדר.. * מה את חושבת על תויות שמצמידים לאנשים? דבר מפגר.. * היית פעם בהופעה? עם כן של מי? לא...אבל אני רוצה להיות! * מי המר/ זמרת/ להקה שאת הכי מתבישת שאהבת אי פעם? ג'סטין טימברלק (שיט הייתי מאוהבת בו בטירוף) * כמה פוסטרים/ תמונות של MCR יש לך? על הארון 4 בערך..

EnchantedS

New member
בטטה.

איך קוראים לך? אם היית מחליפה את השם, לאיזה שם היית מחליפה? מה התוכנית טלויזיה האהובה עלייך? אם היית ירק, איזה ירק זה היה? ומי היית רוצה שיאכל אותך? מה את חושבת על שקיות ירוקות עם פרחים ורודים ונצנצים? (פאק מה יש לשאול?) גם את נדבקת מMCR וכל הזמן אומרת פאק? (בעע זה לא דבר טוב)

love mcr

New member
עונהההה

איך קוראים לך? שלי...כבר שאלו אותי את זה...חחחח אם היית מחליפה את השם, לאיזה שם היית מחליפה? ליאור מה התוכנית טלויזיה האהובה עלייך? אמ..לא יודעת..יש הרבה אם היית ירק, איזה ירק זה היה? מלפפון..שניה זה פרי..יש לו זרעים... ומי היית רוצה שיאכל אותך? פראנקי!!!! מה את חושבת על שקיות ירוקות עם פרחים ורודים ונצנצים? (פאק מה יש לשאול?) אמ..באיזה צבע הנצנים?! אני חושבת שהיא תיראה ממש רע...אמ.. גם את נדבקת מMCR וכל הזמן אומרת פאק? (בעע זה לא דבר טוב) כן...זה די חרא..נמאס מהפאק..דווקא מילה חמודהה פאקייי חחחחחח יאא השתגעתי..

keisamit

New member
שלום. ../images/Emo9.gif ../images/Emo187.gif

ניגש לעניין. נכון חטניקים מגניבים? נכון זהבה פוזיאנסקי מטומטמת [המורה שלי להסטוריה. XD]? נכון ג'רארד מעשי? [בעל רצון לעשייה.
] נכון הסמיילים של תפוז מדליקים? נכון אני מעצבנת? טוב, נכון.
מה המאכל האהוב עליך? צבע? להקה? אוהבת אוכל איטלקי? אוהבת אותי? D: טוב נו, אין לי מה לשאול. תחזרו עוד 5 דקות.

love mcr

New member
שלום גם לך!

ניגש לעניין. נכון חטניקים מגניבים? אמ...לא.. נכון זהבה פוזיאנסקי מטומטמת [המורה שלי להסטוריה. XD]? נכון! אוףף שונאת אותה...חחח...את צריכה לראות את שלי.. היא צבעה את השיער לסגול... נכון ג'רארד מעשי? [בעל רצון לעשייה. ] רצון לעשייה?!...אמ..מה שתגידי .. נכון הסמיילים של תפוז מדליקים? אמ..כן הם אחלה.... נכון אני מעצבנת? טוב, נכון. לא דווקא לא מה המאכל האהוב עליך? קוסקוס.. צבע? אין להקה? נחשו !! MCR אוהבת אוכל איטלקי? מה נחשב לאוכל איטלקי? אוהבת אותי? D: מאוד!!!!!!!!!!

ה..מה?

מאיפה את מכירה את זהבה פוזיאנסקי? אני בעירוני ב', מודיעין? Oo אני קצת לא בעניינים

קרניjack

New member
../images/Emo41.gif.............ווהו

מה נשמע? ממתי את שומעת כמיקל? היום המועדף עליך בשבוע?" למה? דבר שהייתי הכי רוצה כרגע? אזורכ מועדף לפירסינג? תחביבים? הכי מעצבן אותך? פורום אהוב? לפעמים את אלימה? זהו:)

love mcr

New member
עונה...

מה נשמע? הכל טוב...אין לי כוח למחר...יש לי מבחן.. ממתי את שומעת כמיקל? חודש לפני שנגמר החופש הגדול..(בערך) היום המועדף עליך בשבוע? שבת למה? אין לימודים דבר שהייתי הכי רוצה כרגע? לפגוש את MCR ולטוס לחו"ל אזורכ מועדף לפירסינג? סיידליפ.. תחביבים? יש הרבה.. הכי מעצבן אותך? לימודים... פורום אהוב? זה@@!@@!!!!! לפעמים את אלימה? חח..כן...

לוטמוש

New member
פאק!

ראיתי תמונה של שניהם מצטרפתים! פיכסי ווד אחים! רוצים לראות?

EnchantedS

New member
האמת שפעם שמו כאן תמונה כזו

ואמרו שזה זיוף, שזה אנשים שעשו שהם כאילו הם.... הם לא היו עושים דבר כזה:)

למעלה