../images/Emo119.gifלא בכלל אין לך מה לכתוב...
מה את שומעת עכשיו? כלום ^^ אמא מנדה אותי מהמחשב אני אני נמצאת פה בלי לעשות רעש... תזכירי לי בת כמה את [חחחחח נו מה ]? 15 ו6 ימים מתי פעם אחרונה עשית ספורט? היום והיו לי הרבה טעונות מצערות כבר סיפרתי אותן?! טוב נו יש לי קצת זמן אז אני אספר... היום עשינו חימום בספורט ואז הייתה לי סחרחורת אז המורה אמרה שיש לי צניחת סוכר או משהו כזה והיא אמרה לי ללכת לשתות כוס תה. ואחרי 10 דקות ככה חזרתי ואז היא שאלה אותי אם אני רוצה להשתתף ובגלל שאני אוהבת כדורסל (אני הכי טובה שם) אז הסכמתי ושיחקתי וקלעתי פעם אחת, ואז באתי לתפוס ת'כדור ואחת הבנות דרכה לי על הקרסול בזוית שממנה הכי קל לשבור אותו.. אז נחתי קצת עד שזה עבר ואז חזרתי שוב לשחק וקלעתי פעמיים ואז ניסיתי לתפוס את הכדור והחלקתי :-S וכמעט שברתי ת'ראשאבל הצלחתי לבלום **גאה בעצמי** וזהו כל זה קרה ב45 דקות... ואיי אני חפרנית... מה זה היה? להתחיל שוב לספר? מתי פעם אחרונה רצת מרצון ולא כי "המורה לספורט אמרה"? המ.. זה היה לפי סוכות... מתי פעם אחרונה עבדת במשהו? אמ... לא יודעת.. אני עצלנית XD מה זה היה? ביביסיטר בטוח... מה את שומעת עכשיו? כלום.. אסור להפריע לאמא... מה את רוצה לשמוע עכשיו? HIM! אז למה את לא שומעת את זה? כי אסור להפריע לאמא איזה דיסק את הכי חורשת עליו לאחרונה? DARK LIGHT אילו להקות את אוהבת? מ... נירוונה לינקין HIM ואמ.. זהו? וסיסטם שחכתי את סיסטם! אילו להקה את רוצה לראות הופעה שלה גם תמורת 250$ ? אמ... HIM איזו ארץ את הכי אוהבת? ישראל איזו שפה את הכי אוהבת? אמ... ><" לא יודעת אבל עשיתי עם חברות שלי סיכות והחלטנו שאחנו רוצות ללמוד חוץ מעברית, ערבית, ואנגלית, גם יפנית, ספרדית, איטלקית, צרפתית ואני הוספתי גם פינית.. (כן הדבקתם אותי..) איזו מהנשים שלך את הכי אוהבת? [אל תעני!! חחח]
מי את רוצה שתהייה אישתך והיא אינה אישתך?כולם ^^ במיוחד חברה שלי שדוחה אותי
מי את רוצה שיהיה בעלך ואינו בעלך? אמ.. ידיד שלי
איזה סגנון מוזיקה את הכי אוהבת? נראה לי רוק ומטאל למה דווקא את זה? כי חברים שלי מפגרים והדביקו אותי בזה.. וחוץ מזה זה עושה לי טוב... את כותבת שירים? לא.. אני לא כותבת כי אני כותבת גרוע! אבל אני כן כותבת ליריקסים של שירים של HIM על השולחנות בבצפר.. תני שם של שיר שלך שאת הכי אוהבת? עוד פעם?! רייט היר אין מיי ארמס.. כואב לי הגב. לך? [ חחחח - גם כואב... איך היו השאלות? בעעעע נייס ^^ לפחות כתבת... ולא בכלל אין לך שאלות... פוי מתיש טודע אישתי!