הכר את הפורום

moton

New member
../images/Emo41.gifהכר את הפורום../images/Emo98.gif../images/Emo41.gif

- סבב 1 - מידי יום חמישי אחד מחברי הפורום יתארח בפינה הזו, היום תתארח כאן sapirushhhhhhh אתם מוזמנים לשרשר לה שאלות והיא תענה לכם
===================================================
סדר המשתתפים:
sapirushhhhhhh Nofar723 רעות האכלנית עידן לאב יבז Dark Force JULI4561 Dorushh 3 inbal321 Green Day 1 mary lou give it to me מי שגם רוצה להתארח מוזמן רק לבקשツ

שאלותתת!!

מממתי את אוהבת/מעריצה את יעל? פגשת אותה פעם? איזה עוד שחקן/שחקנית מטלנובלה בע"מ את אוהבבת?

sapirushhhhhhh

New member
עונה../images/Emo26.gif

מממתי את אוהבת/מעריצה את יעל? אממממ.. אהבתי אותה שהייתי קטנה.. ועכשיו חזרתי לאהוב אותה
פגשת אותה פעם? שהייתי קטנה.. הכניסו אותי ואת בתדודה שלי למאחורי הקלעים
איזה עוד שחקן/שחקנית מטלנובלה בע"מ את אוהבבת? אורי

JULI4561

New member
שאלות

ספירוששששש מה קורה יפיופה? בת כמה? באיזה כיתה? 5 דברים שתיקחי לאי בודד? ראית רמת אביב ג?

sapirushhhhhhh

New member
עונה../images/Emo27.gif

הכל מעולה^_____^ מה איתך?? בת 14 כיתה ט' אמממממ.. אוכל, בגדים,טלויזיה,מחשב ומטוס שיחזיר אותי חזרה
יאפ

Dark Force

New member
ספיייירווו../images/Emo13.gif../images/Emo56.gif|פגרה|

מה שלומך? איך היה בבצפר? מה המבחן האחרון שהיה לך? מה התוצאה הכי גדולה שלך השנה במבחנים? יש לך חיות מחמד? אם כן, איזה? אחים יש לך? מה המאכל האהוב עלייך?

sapirushhhhhhh

New member
שיררררררררר../images/Emo99.gif

מה שלומך? הכל מעולה
איך היה בבצפר? חביב - מה המבחן האחרון שהיה לך? ערבית.. היום מה התוצאה הכי גדולה שלך השנה במבחנים? 100 בהבעה יש לך חיות מחמד? לא אם כן, איזה? --- אחים יש לך? כן.. אח אחד גדול מה המאכל האהוב עלייך? אמממ.. פסטה

moton

New member
שאלות

איזה מזל את..? מאמינה באסטרולוגיה? קוראת אסטרולוגיה?

sapirushhhhhhh

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo37.gif

איזה מזל את..? עקרב
מאמינה באסטרולוגיה?לא.. קוראת אסטרולוגיה?כן

שאלותתתתתתת../images/Emo9.gif

שלום מאמי
מה הציון הכי נמוך שקיבלת השנה
מה המזל שלך
איך את מסתדרת עם זה שכמעט לכל העולם ואשתו קוראים ספיר
אממ
מה את הכי אוהבת ביעל
שאלת בונוס
מה את חושבת עלי

sapirushhhhhhh

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif

מה הציון הכי נמוך שקיבלת השנה? 80 מה המזל שלך? עקרב איך את מסתדרת עם זה שכמעט לכל העולם ואשתו קוראים ספיר? חחחח
אמממה את הכי אוהבת ביעל? אממממ.. הרבה.. שאלת בונוס מה את חושבת עלי?
האיקון אומר הכל

שלות לספירררר../images/Emo9.gif

מה החלום שלך? ממה את הכי מפחדת? בת כמה את? באיזה כיתה? איפה את גרה? מקצוע אהוב? זמר / זמרת אהובה? מישהו שאת מעריצה חוץ מיעל? חלב או בשר? אמת או חובה? אם לא היו קוראים לך ספיר,איך היית רוצה שיקראו לך? בבוקר: שוקו או תה? זה מה שעולה לי בינתיים
אני מקווה שתעניייייי

sapirushhhhhhh

New member
עונה../images/Emo13.gif

מה החלום שלך? אמממ.. יש כמה
ממה את הכי מפחדת?מהמוות בת כמה את? באיזה כיתה? אני בת 14 כיתה ט' איפה את גרה? נס ציונה מקצוע אהוב? אממ.. שאלה קשה זמר / זמרת אהובה? שירי מימון מישהו שאת מעריצה חוץ מיעל? אפרת בווימוולד חלב או בשר? חלב
אמת או חובה?חובה
אם לא היו קוראים לך ספיר,איך היית רוצה שיקראו לך? אממ.. עדן בבוקר: שוקו או תה?לא שותה כלום זה לא עושה לי טוב

Dorushh 3

New member
ספירר- שאלות באיחור../images/Emo3.gif../images/Emo26.gif../images/Emo187.gif

איפה ראית בפעם הראשונה את יעל? את מאלה שאוהבים או שלא כ"כ
את טלי שרון?
היה לך כבר יום הורים השנה? אם כן מה הממוצע שלך?
איזה תוכניות את רואה? גם לך יש יובש?
צבע אהוב: בת כמה את? בת כמה היית רוצה להיות? זה או זה:
ים או בריכה? פסטיגל או שיר נולד?
פורום או קומונה? ספר או סרט? קומדיה או אימה? מסנג'ר או ICQ? עוגה או עוגיות? מירי מסיקה או מאיה בוסקילה? מתמטיקה או אנגלית?

sapirushhhhhhh

New member
עונה../images/Emo13.gif

איפה ראית בפעם הראשונה את יעל? בטלוויזיה?? ממ.. ברמת אביב ג' את מאלה שאוהבים או שלא כ"כ את טלי שרון? לא אוהבת ולא שונאת.. משהו באמצע
היה לך כבר יום הורים השנה? אם כן מה הממוצע שלך? היה יום הורים.. אבל אין לנו ממוצא.. מקריאים להורים את הציונים וזהו
איזה תוכניות את רואה? השיר שלנו, השמיניה, רוקדים עם כוכבים, ארץ נהדרת, מזה השטויות האלה?, לרקוד עם כוכבים.. ומממ.. זהו נראה לי גם לך יש יובש? לא
צבע אהוב:ורוד בת כמה את? בת כמה היית רוצה להיות? אני בת 14, ואני רוצה להיות בת 14.. לחיות את הרגע (ואת הדודלי
) זה או זה: ים או בריכה? ים
פסטיגל או שיר נולד? מממ.. שניהם פורום או קומונה? פורום ספר או סרט? סרט קומדיה או אימה? קומדיה מסנג'ר או ICQ? מסנג'ר עוגה או עוגיות? עוגה מירי מסיקה או מאיה בוסקילה? מירי מסיקה מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה!

inbal321

New member
שאלות קבועות:]../images/Emo185.gif

צבע אהוב? מאכל אהוב? שתיה אהובה? שיר אהוב? זמר/ת אהוב/ה? שחקנ/ית? סדרה אהובה? סרט אהוב? ספר אהוב? מודל לחיקוי [אם יש]?: חיה? מה הגובה שלך? קיץ או חורף? קור או חום? חיבוק או נשיקה? כחול או אדום? עיר או מושב? סרט או הצגה? עט או עיפרון? טיפוס של לילה או יום? שוקו
או קפה
? מה את חושבת על אוהד אלישע?!
יעד אחד בכל העולם שהיית רוצה להיות בו עכשיו? מאמינה באמונות טפלות? איזה? צמחונית? קעקוע יש/אין? ואם אין היית רוצה? איפה? פירסינג יש/אין? ואם אין היית רוצה? איפה? יש לך חפץ ששמרת מגיל מאוד מאוד קטן? היה לך ידיד/ה / חבר/ה מאוד טוב/ה שניתקת איתו/ה [ררר זה מעצבן לכתוב עם "/"] קשר עד היום? עברת דירה? מאיפה לאיפה? גרת בחו"ל? מה הפחד הכי גדול שלך? פעם נפטר מישהו ממש קרוב אליך? [אבל לא אח של דודה של סבא של בן דוד של אבא של סבתא של אמא שלך... מישהו שהיה קרוב אליך ב-א-מ-ת] מה זה עולם מושלם בשבילך? חלמת פעם משהו שהתגשם? אם כן- משהו טוב או רע?

sapirushhhhhhh

New member
עונה../images/Emo13.gif

צבע אהוב? ורוד מאכל אהוב? פסטה שתיה אהובה? מים ומיץ תפוחים שיר אהוב? on my own זמר/ת אהוב/ה? שירי מימון שחקנ/ית?יעל בר זוהר
ואפרת בוימוולד
סדרה אהובה? השמיניה והשיר שלנו סרט אהוב? יש מלאאאא ספר אהוב? אמממ מודל לחיקוי [אם יש]?: אין חיה?שונאת חיות מה הגובה שלך? 1.64 אני חושבת קיץ או חורף? קיץ
קור או חום? חום חיבוק או נשיקה? גם וגם
כחול או אדום? אדום עיר או מושב? עיר סרט או הצגה?גם וגם עט או עיפרון? עט עיפרון
טיפוס של לילה או יום? גם וגם שוקו או קפה? שוקו
מה את חושבת על אוהד אלישע?! רק שיש לו עיניים יפות
יעד אחד בכל העולם שהיית רוצה להיות בו עכשיו? הוואי מאמינה באמונות טפלות? איזה? לא מאמינה צמחונית? לא קעקוע יש/אין? ואם אין היית רוצה? איפה? אין.. הייתי רוצה אבל אני מתה מפחד.. פירסינג יש/אין? ואם אין היית רוצה? איפה? אין ולא הייתי רוצה יש לך חפץ ששמרת מגיל מאוד מאוד קטן? לא היה לך ידיד/ה / חבר/ה מאוד טוב/ה שניתקת איתו/ה [ררר זה מעצבן לכתוב עם "/"] קשר עד היום? אממ.. לא עברת דירה? מאיפה לאיפה? גרתי בנס ציונה אבל רק ברחוב אחר גרת בחו"ל? מה הפחד הכי גדול שלך? המוות פעם נפטר מישהו ממש קרוב אליך?כן
מה זה עולם מושלם בשבילך? אממ.. עולם של שמחה
חלמת פעם משהו שהתגשם? אם כן- משהו טוב או רע? לא

למעלה