הכר את הפורום

moton

New member
../images/Emo41.gifהכר את הפורום../images/Emo98.gif../images/Emo41.gif

- סבב 2 - מידי יום חמישי אחד מחברי הפורום יתארח בפינה הזו, היום תתארח כאן Nofar723 אתם מוזמנים לשרשר לה שאלות והיא תענה לכם
[וסליחה על האיחור] =============================================
סדר המשתתפים:
sapirushhhhhhh
Nofar723 רעות האכלנית עידן לאב יבז Dark Force JULI4561 Dorushh 3 inbal321 Green Day 1 mary lou give it to me מי שגם רוצה להתארח מוזמן רק לבקשツ

moton

New member
שאלות קבועות../images/Emo26.gif

איזה מזל את..? מאמינה באסטרולוגיה? קוראת אסטרולוגיה?

Nofar723

New member
../images/Emo9.gif

איזה מזל את..?טלה מאמינה באסטרולוגיה?לא קוראת אסטרולוגיה?כשאחרים מקריאים לי

נופר'וששששש../images/Emo26.gif

בת כמה
באיזו כיתה
מה העדה שלך
מה את הכי אוהבת ביעלי
מה את חושבת עלי

Nofar723

New member
רעותושש

בת כמה?14 וחצי באיזו כיתה?ט' מה העדה שלך?רומניה
מה את הכי אוהבת ביעלי?את החיוך
מה את חושבת עלי?
... סתם

Dorushh 3

New member
השאלות הקבועות../images/Emo9.gif../images/Emo187.gif

עלאק קבועות
איפה ראית בפעם הראשונה את יעל?
את מאלה שאוהבים או שלא כ"כ אוהבים
את טלי שרון? היה לך כבר יום הורים השנה? אם כן מה הממוצע שלך?
איזה תוכניות את רואה? גם לך יש יובש?
צבע אהוב: בת כמה את? בת כמה היית רוצה להיות? זה או זה: ים או בריכה? פסטיגל או שיר נולד? פורום או קומונה? ספר או סרט? קומדיה או אימה? מסנג'ר או ICQ? עוגה או עוגיות? מירי מסיקה או מאיה בוסקילה? מתמטיקה או אנגלית?

Nofar723

New member
עונה...

איפה ראית בפעם הראשונה את יעל?רמת אביב ג' את מאלה שאוהבים או שלא כ"כ אוהבים את טלי שרון?אין לי בעיה איתה... היה לך כבר יום הורים השנה? אם כן מה הממוצע שלך?היה לי היום... ממוצע 89
איזה תוכניות את רואה?בעיקר חברים
גם לך יש יובש?כן
ואני לא אוהבת את זה
צבע אהוב:כולם בת כמה את? בת כמה היית רוצה להיות?14 וחצי ולא יודעת בת כמה הייתי רוצה להיות זה או זה: ים או בריכה?ים פסטיגל או שיר נולד?פסטיגל פורום או קומונה?קומונה ספר או סרט?ספר קומדיה או אימה?קומדיה מסנג'ר או ICQ?מסנג'ר עוגה או עוגיות?עוגה מירי מסיקה או מאיה בוסקילה?מירי מסיקה מתמטיקה או אנגלית?אף אחד

sapirushhhhhhh

New member
נופרושששששששששש../images/Emo99.gif

בת כמה? מאיפה? איזה כיתה? זמר אהוב? זמרת אהובה? תוכנית אהובה? מאכל אהוב? צבע אהוב? מקצוע בבצפר אהוב? מקבוצע בבצפר שנוא? מהם 3 הדברים שאת רוצה לעשות לפני המוות? מהם 3 הדברים שתקחי לאי בודד? באיזה פורומים את? באיזה קומונות?

Nofar723

New member
ספירוששש../images/Emo99.gif

בת כמה?14 וחצי מאיפה?חיפה איזה כיתה?ט' זמר אהוב?עברי לידר
ועידן רייכל
זמרת אהובה?מירי מסיקה תוכנית אהובה?חברים
מאכל אהוב?שוקולד צבע אהוב?כולם מקצוע בבצפר אהוב? לשון וספרות מקבוצע בבצפר שנוא?מתמטיקה, פיסיקה וכימיה
מהם 3 הדברים שאת רוצה לעשות לפני המוות?להגשים את החלומות שלי מהם 3 הדברים שתקחי לאי בודד?חברה, סירה ואוכל באיזה פורומים את?אורי אומנותי
, כאן ובטלנובלה בע"מ באיזה קומונות?הייתי באורי אומנותי

inbal321

New member
שאלות..../images/Emo185.gif

צבע אהוב? מאכל אהוב? שתיה אהובה? שיר אהוב? זמר/ת אהוב/ה? שחקנ/ית? סדרה אהובה? סרט אהוב? ספר אהוב? מודל לחיקוי [אם יש]?: חיה? מה הגובה שלך? קיץ או חורף? קור או חום? חיבוק או נשיקה? כחול או אדום? עיר או מושב? סרט או הצגה? עט או עיפרון? טיפוס של לילה או יום? שוקו
או קפה
? מה את חושבת על אוהד אלישע?!
יעד אחד בכל העולם שהיית רוצה להיות בו עכשיו? מאמינה באמונות טפלות? איזה? צמחונית? קעקוע יש/אין? ואם אין היית רוצה? איפה? פירסינג יש/אין? ואם אין היית רוצה? איפה? יש לך חפץ ששמרת מגיל מאוד מאוד קטן? היה לך ידיד/ה / חבר/ה מאוד טוב/ה שניתקת איתו/ה [ררר זה מעצבן לכתוב עם "/"] קשר עד היום? עברת דירה? מאיפה לאיפה? גרת בחו"ל? מה הפחד הכי גדול שלך? פעם נפטר מישהו ממש קרוב אליך? [אבל לא אח של דודה של סבא של בן דוד של אבא של סבתא של אמא שלך... מישהו שהיה ממש ממש קרוב אליך] מה זה עולם מושלם בשבילך? חלמת פעם משהו שהתגשם? אם כן- משהו טוב או רע?

Nofar723

New member
עונה...

צבע אהוב?כולם מאכל אהוב?שוקולד שתיה אהובה?קולה שיר אהוב?זה מתחלף
זמר/ת אהוב/ה?עברי לידר
שחקנ/ית?אנג'לינה ג'ולי, קטרין זיטה ג'ונס, ג'וליה רוברטס סדרה אהובה?חברים
סרט אהוב?מלך האריות, מולאן רוז' ספר אהוב?הארי פוטר
מודל לחיקוי [אם יש]?:אין חיה?כלב מה הגובה שלך?לא יודעת
קיץ או חורף?קיץ קור או חום?קור חיבוק או נשיקה?חיבוק
כחול או אדום?אדום עיר או מושב?מושב סרט או הצגה?סרט עט או עיפרון?עט טיפוס של לילה או יום?יום שוקו או קפה?קפה
מה את חושבת על אוהד אלישע?!עדיף שאני לא אגיד... יעד אחד בכל העולם שהיית רוצה להיות בו עכשיו?אוסטרליה מאמינה באמונות טפלות? איזה?לא צמחונית?בערך קעקוע יש/אין? ואם אין היית רוצה? איפה?אין ואני לא רוצה פירסינג יש/אין? ואם אין היית רוצה? איפה?כנ"ל יש לך חפץ ששמרת מגיל מאוד מאוד קטן?לא היה לך ידיד/ה / חבר/ה מאוד טוב/ה שניתקת איתו/ה [ררר זה מעצבן לכתוב עם "/"] קשר עד היום?לא עברת דירה? מאיפה לאיפה?כן, אבל שניהם בחיפה גרת בחו"ל?לא מה הפחד הכי גדול שלך?לאבד אנשים שאני אוהבת פעם נפטר מישהו ממש קרוב אליך? [אבל לא אח של דודה של סבא של בן דוד של אבא של סבתא של אמא שלך... מישהו שהיה ממש ממש קרוב אליך]סבא שלי
מה זה עולם מושלם בשבילך?לא יודעת
חלמת פעם משהו שהתגשם? אם כן- משהו טוב או רע?כן והוא היה טוב

תוסיפו גם אותי בבקשה../images/Emo9.gif

שאלותתתתתתתת: מה הצבע האהוב עלייך??? מקום אהוב? זמר אהוב? זמרת אהובה? דיסק טוב ששמעת לאחרונה ? מאכל אהוב ? בשרי או חלבי ? קוטג' או גבינה ? שוקו או תה ? לבן או שחור ? זהו בינתיים

Nofar723

New member
עונה

מה הצבע האהוב עלייך???כולם מקום אהוב?לא יודעת? זמר אהוב?עברי לידר זמרת אהובה?מירי מסיקה דיסק טוב ששמעת לאחרונה ?הדיסק של בית הבובות מאכל אהוב ?שוקולד בשרי או חלבי ?חלבי קוטג' או גבינה ?קוטג' שוקו או תה ?תה לבן או שחור ?לבן

Dark Force

New member
נופרי..../images/Emo56.gif|פגרה|

בת כמה את
איך קוראים למחנכת שלך
יש לך חיות מחמד
מי הלהקה\זמרת\זמר שאת הכי אוהבת
איזה שיר שמעת אחרון
תסתכלי ימינה מה הדבר הראשון שאת רואה

Nofar723

New member
שירוש:)

בת כמה את? 14 וחצי איך קוראים למחנכת שלך? נלי יש לך חיות מחמד? לא מי הלהקה\זמרת\זמר שאת הכי אוהבת? עברי לידר והפרוייקט של עידן רייכל איזה שיר שמעת אחרון?שושנים עצובות של עידן רייכל תסתכלי ימינה מה הדבר הראשון שאת רואה?ספר

JULI4561

New member
נופרוש../images/Emo140.gif

מתי פעם אחרונה - צחקת? בכית? שמחת? הית עצובה? שמעת מוזיקה? ראית ערוץ 24? ראית טלויזיה? קראת ספר? עשית שיערוים? הפרעת בשיעור? הית בטיול ? זהו

Nofar723

New member
ג'ולל

מתי פעם אחרונה - צחקת?היום בכית?אתמול שמחת?היום הית עצובה?יום שישי שמעת מוזיקה?עכשיו ראית ערוץ 24?היום ראית טלויזיה?היום קראת ספר?אתמול עשית שיערוים?לפני 10 דקות
הפרעת בשיעור?יום שישי הית בטיול ?לפני שבועיים, פתיחת קורס

למעלה