הכר את הפורום

moton

New member
../images/Emo41.gifהכר את הפורום../images/Emo98.gif../images/Emo41.gif

- סבב 3 - מידי יום חמישי אחד מחברי הפורום יתארח בפינה הזו, היום תתארח כאן רעות האכלנית האדומה של הפורום
אתם מוזמנים לשרשר לה שאלות והיא תענה לכם
=============================================
סדר המשתתפים:
sapirushhhhhhh
Nofar723
רעות האכלנית עידן לאב יבז Dark Force JULI4561 Dorushh 3 inbal321 Green Day 1 mary lou give it to me שני מויאל היחידה מי שגם רוצה להתארח מוזמן רק לבקשツ

moton

New member
השאלות הקבועות שלי...

איזה מזל את? מאמינה באסטרולוגיה? קוראת אסטרולוגיה?

עונהההההה=]

איזה מזל את? טלה
מאמינה באסטרולוגיה? לפעמים
קוראת אסטרולוגיה? רק שכתוב דברים טובים

sapirushhhhhhh

New member
שאלות קבועות../images/Emo13.gif

בת כמה? מאיפה? איזה כיתה? זמר אהוב? זמרת אהובה? תוכנית אהובה? מאכל אהוב? צבע אהוב? מקצוע בבצפר אהוב? מקבוצע בבצפר שנוא? מהם 3 הדברים שאת רוצה לעשות לפני המוות? מהם 3 הדברים שתקחי לאי בודד? באיזה פורומים את? באיזה קומונות?

עונה לספירושששש../images/Emo24.gif

בת כמה? 13 מאיפה? פ"ת איזה כיתה? ח' זמר אהוב? אפח'ד
זמרת אהובה? שירי מימון, יעל בר זוהר-P תוכנית אהובה? טב"ע, אהבה מעבר לפינה, לא נפסיק לשיר, אמא מחליפה ועוד המון
מאכל אהוב? פיצהההההה צבע אהוב? כחול, תכלת, וורוד מקצוע בבצפר אהוב? ספורט מקצוע בבצפר שנוא? ערבית מהם 3 הדברים שאת רוצה לעשות לפני המוות? לאכול, לשתות, להפרד משמשפחה שלי מהם 3 הדברים שתקחי לאי בודד? אוכללל, מחשב ומטוס/אוניה שאני יוכל לחזור חזרה הביתה באיזה פורומים את? אמ"ל, יעל בר זוהר, אגם רודברג באיזה קומונות? אוהד אלישע, מלי לוי גרשון, קומונה על סלב

Nofar723

New member
רעותי:)

שלושה דברים שתקחי לאי בודד? זמר אהוב? זמרת אהובה? תוכנית אהובה?

JULI4561

New member
שאלות :]

1. באיזה עוד פורומים את? 2.וקומונות? 3.מה הצבע האהוב עלייך? 4.איך זה להיות אדומה[?] ? 5.בת כמה? 6.באיזה כיתה? 7.תאריך לידה? 8.מזל? 9מאמינה בהורסקופים? 10. עם היו אומרים לך שאת פוגשת את יעל ואת צריכה להגיד לה רק 5 מילים מה הית אומרת לה?

עונההההההה../images/Emo13.gif

. באיזה עוד פורומים את? אמ"ל, אגם רודברג
2.וקומונות? מלי לוי, אוהד אלישע, קומונה על סלב 3.מה הצבע האהוב עלייך? תכלת, וורוד, כחול 4.איך זה להיות אדומה[?] ? כיף
אני מרגישה מיוחדת
5.בת כמה? 13 וחצי 6.באיזה כיתה? ח' 7.תאריך לידה? עברי: כ"ז באדר ב', לועזי: 31/3/1992 8.מזל? טלה 9מאמינה בהורסקופים? לפעמים 10. עם היו אומרים לך שאת פוגשת את יעל ואת צריכה להגיד לה רק 5 מילים מה הית אומרת לה? "אני אוהבת אותך מאוד מאוד"

למעלה