הכר את הפורום

moton

New member
../images/Emo41.gifהכר את הפורום../images/Emo98.gif../images/Emo41.gif

- סבב 4 - מידי יום חמישי [והפעם באופן חד פעמי בשלישי כי בחמישי אני לא פה] אחד מחברי הפורום יתארח בפינה הזו, היום תתארח כאן עידן לאב יבז אתם מוזמנים לשרשר לו שאלות והוא יענה לכם
=============================================
סדר המשתתפים:
sapirushhhhhhh
Nofar723
רעות האכלנית
עידן לאב יבז Dark Force JULI4561 Dorushh 3 inbal321 Green Day 1 mary lou give it to me שני מויאל היחידה מי שגם רוצה להתארח מוזמן רק לבקשツ

moton

New member
השאלות הקבועות שלי

איזה מזל אתה? מאמין באסטרולוגיה? קורא אסטרולוגיה?

../images/Emo9.gifעונה

איזה מזל אתה?אריה!! מאמין באסטרולוגיה?כןן קורא אסטרולוגיה?שיוצא לי...אבל בעיקר את של ראש 1 לה אני הכי מאמין חח

שאלותתתתתת../images/Emo26.gif

ממתי אתה אוהב את יעל
בן כמה
מאיפה
מה אתה הכי אוהב אצל יעל
מתי ראית את יעל לראשונה

עונה../images/Emo9.gif

ממתי אתה אוהב את יעל?מאז שאני זוכר את עצמי בן כמה?14 וחצי מאיפה?ירושלים מה אתה הכי אוהב אצל יעל?אישויות מתי ראית את יעל לראשונה?אולפפני טושטוש

Nofar723

New member
שאלות...

שלושה דברים שתיקח לאי בודד? זמר אהוב? זמרת אהובה? תוכנית אהובה?

../images/Emo13.gifעונה

שלושה דברים שתיקח לאי בודד?מחשב חברים ומשפחה זמר אהוב?מויאל זמרת אהובה?שירי מימון תוכנית אהובה?רוקדים עם כוכבים,השיר שלנו,טלנובלה בעמ....

JULI4561

New member
שאלות ../images/Emo13.gif

1. מה קורה עידן הכול טוב? 2. בן כמה? 3. באיזה עוד פורומים אתה בתפוז? 4.וקומונות.? 5.באיזה כיתה? 6.ראית רמת אביב ג'? 7. תאר את יעל ב-3 מילים .. זהו :]

../images/Emo9.gifעונה

1. מה קורה עידן הכול טוב?כןן 2. בן כמה?14 וחצי 3. באיזה עוד פורומים אתה בתפוז?אגם,טלנובלה בעמ וטלי 4.וקומונות.?אמממ באף 1...פעם היתי בשל אורי 5.באיזה כיתה?ט' 6.ראית רמת אביב ג'?בארור 7. תאר את יעל ב-3 מילים ..מושלמת מדהימה מקסימה

sapirushhhhhhh

New member
עידן../images/Emo99.gif

בת כמה? מאיפה? איזה כיתה? זמר אהוב? זמרת אהובה? תוכנית אהובה? מאכל אהוב? צבע אהוב? מקצוע בבצפר אהוב? מקבוצע בבצפר שנוא? מהם 3 הדברים שאת רוצה לעשות לפני המוות? מהם 3 הדברים שתקחי לאי בודד? באיזה פורומים את? באיזה קומונות?

עונה../images/Emo9.gif

בת כמה?בן 14 וחצי מאיפה?ירושלים איזה כיתה?ט' זמר אהוב?הראל מויאל זמרת אהובה?שירי מימון תוכנית אהובה?טלנובלה בעמ,רמת אביב ג',השיר שלנו,פיק אפ מאכל אהוב?שוקלוד צבע אהוב?אדום מקצוע בבצפר אהוב?החצר של ג'קי מקבוצע בבצפר שנוא?אזרחות מהם 3 הדברים שאת רוצה לעשות לפני המוות?לפגוש את יעל אממ ולא עולה לי מהם 3 הדברים שתקחי לאי בודד?לא יודע באיזה פורומים את?יעל אגם טלי וטלנובלה באיזה קומונות?היתי בשל אורי

Dark Force

New member
עידן../images/Emo13.gif../images/Emo56.gif|פגרה|

מהם הפורומים שאתה מבקר בהם
איך עבר עלייך היום (שישי)
איך בבצפר
מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה בא הבייתה
יש לך חיות מחמד
אם כן, שמות: יש לך אחים גדולים
וקטנים

../images/Emo9.gifעונה

מהם הפורומים שאתה מבקר בהם?בעקרון יש פורמים שאני מבקר ולא כותב בהם ואלו הם פלוריסניטה המורדים נינט והשיר שלנו ואלו שאני כותב זה שחקני טלנולבה בעמ וטלנובלה בעמ חח איך עבר עלייך היום (שישי)?נחמד ביותק איך בבצפר?כייף מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה בא הבייתה?אממ מדליק את המחשב חח יש לך חיות מחמד?לא אם כן, שמות: יש לך אחים גדולים?כןן וקטנים ?לא!

למעלה