הכר את הפורום

moton

New member
../images/Emo41.gifהכר את הפורום../images/Emo98.gif../images/Emo41.gif

- סבב 5 - מידי יום חמישי אחד מחברי הפורום יתארח בפינה הזו, היום יתארח כאן Dark Force מנהל הפורום
אתם מוזמנים לשרשר לו שאלות והוא יענה לכם
==========================================
סדר המשתתפים:
sapirushhhhhhh
Nofar723
רעות האכלנית
עידן לאב יבז
Dark Force JULI4561 Dorushh 3 inbal321 Green Day 1 mary lou give it to me שני מויאל היחידה מי שגם רוצה להתארח מוזמן רק לבקשツ

moton

New member
השאלות הקבועות שלי.......

איזה מזל אתה? מאמין באסטרולוגיה? קורא אסטרולוגיה?

Dark Force

New member
מוטיייק../images/Emo9.gif../images/Emo56.gif|פגרה|

איזה מזל אתה? סרטן מאמין באסטרולוגיה? לרוב כן קורא אסטרולוגיה? מדי פעם.

Nofar723

New member
שירר../images/Emo13.gif

שלושה דברים שתיקח לאי בודד? זמר אהוב? זמרת אהובה? תוכנית אהובה? במבה רגילה או אדומה
?

Dark Force

New member
נופרר../images/Emo13.gif../images/Emo56.gif|פגרה|

שלושה דברים שתיקח לאי בודד? הכלב שלי, טלוויזיה וויאודי. זמר אהוב? Jack Johnson זמרת אהובה? אפרת גוש. תוכנית אהובה? טופמודל, ומכושפות. במבה רגילה או אדומה? איכסס אדומה, רגילה

sapirushhhhhhh

New member
שייייייייייייייר../images/Emo99.gif

בת כמה? מאיפה? איזה כיתה? זמר אהוב? זמרת אהובה? תוכנית אהובה? מאכל אהוב? צבע אהוב? מקצוע בבצפר אהוב? מקבוצע בבצפר שנוא? מהם 3 הדברים שאת רוצה לעשות לפני המוות? מהם 3 הדברים שתקחי לאי בודד? באיזה פורומים את? באיזה קומונות?

sapirushhhhhhh

New member
השאלון רשום לנקבה אך הוא ל-2 המינים

בת כמה? מאיפה? איזה כיתה? זמר אהוב? זמרת אהובה? תוכנית אהובה? מאכל אהוב? צבע אהוב? מקצוע בבצפר אהוב? מקבוצע בבצפר שנוא? מהם 3 הדברים שאת רוצה לעשות לפני המוות? מהם 3 הדברים שתקחי לאי בודד? באיזה פורומים את? באיזה קומונות?

Dark Force

New member
ספיייירו../images/Emo99.gif../images/Emo56.gif|פגרה|

בן כמה? 16 וחצי. מאיפה? נהריה איזה כיתה? י"א זמר אהוב? ג'ק ג'ונסון זמרת אהובה? אפרת גוש תוכנית אהובה? מכושפות, טופמודל מאכל אהוב? ה-כ-ל חוץ מכבד. צבע אהוב? סגול מקצוע בבצפר אהוב? ספרות מקבוצע בבצפר שנוא? מתמטיקה מהם 3 הדברים שאתה רוצה לעשות לפני המוות? אני מקווה שאני אספיק יותר מ3
מהם 3 הדברים שתקח לאי בודד? כלב שלי, ויאודי, טלוויזיה. באיזה פורומים אתה? משחק החיים, טלנובלה בע"מ, יעל בר זוהר
, אורי אומנותי, טופמודל. באיזה קומונות? אף אחת.

שיררררררר

זה או זה
במבה או ביסלי
קוקה קולה או ארסי קולה
יעל בר זוהר או גיא זו-ארץ
טב"ע או רמת אביב ג'
בצפר או גן
אינטרנט או משחקי מחשב בקופסה
ולסיום
מה אתה חושב עלי

Dark Force

New member
רעותתתתתי../images/Emo56.gif|פגרה|

במבה או ביסלי? במבה
קוקה קולה או ארסי קולה? קוקה קולה
יעל בר זוהר או גיא זו-ארץ? יעל בר זוהר
טב"ע או רמת אביב ג'? טב"ע. בצפר או גן? בצפר. אינטרנט או משחקי מחשב בקופסה? הממ שניהם אחלה דבר. ולסיום מה אתה חושב עלי? שאת חמודה מאודמאודמאוד, ומשקיענית ואחלה אדומה. וכיף לי להכיר אותך

JULI4561

New member
שאלות -

ואיי אני פעם הבאה :] אז מה קורה? אם איזה משחה אתה מצחצח את השיניים? [XD] מה אתה הכי שונא שאומרים לך? נכון שאווה שולטת? באיזה פורומים אתה בתפוז? וקומונות? אתה מנגן? במה? כמה שנים ? איזה סדרות טלויזיה אתה אוהב? וזהווו

למעלה