הכר(טוב שנזכרתי)את הפורום

• פותח הנושא moton
  • פורסם בתאריך

moton

New member
../images/Emo41.gifהכר(טוב שנזכרתי)את הפורום../images/Emo98.gif../images/Emo41.gif

- סבב 8 - מידי יום חמישי אחד מחברי הפורום יתארח בפינה הזו, היום תתארח כאן inbal321 אתם מוזמנים לשרשר לה שאלות והיא תענה לכם
=============================================
סדר המשתתפים:
sapirushhhhhhh
Nofar723
רעות האכלנית
עידן לאב יבז
Dark Force
JULI4561
Dorushh 3
inbal321 Green Day 1 mary lou give it to me שני מויאל היחידה SofyTofy מי שגם רוצה להתארח מוזמן רק לבקשツ

moton

New member
השאלות הקבועות שלי....

איזה מזל את? מאמינה באסטרולוגיה? קוראת אסטרולוגיה?

inbal321

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo185.gif

איזה מזל את? אריה מאמינה באסטרולוגיה? לא קוראת אסטרולוגיה? כשממש משעמם לי..

inbal321

New member

בת כמה? 14 וחצי מאיפה? מרכז.. ממתי את אוהבת את יעל? בעיקרון מתמיד, גדלתי עליה... אבל אחרי האירוח שלה התחלתי לחבב אותה שוב, היא ממש חמודה (והוכיחה לכולם שהיא לא סנובית.. תמיד אמרתי את זה!) מה את חושבת עלי? אני לא ממש מכירה אותך, אבל נראה לי שאת חמודה=]

moton

New member
פתחתי לך שירשור ולא ענית על שאלות

תכתוב בחיפוש: הכר את הפורום ותמצא את האירוח שלך.

mary lou

New member
../images/Emo35.gif

באיזה כיתה את
מה את הכי אוהבת ללמוד
נמצאת בחוגים מעניינים כלשהם
מה היית הכי רוצה שחברי הפורום ידעו עלייך
מה הכי לא היית רוצה שחברי הפוום ידעו עלייך
מעריצה אנשים כלשהם
תוכניות טלוויזיה מועדפות
ממתי מעריצה את יעל
פגשת אותה פעם

inbal321

New member

באיזה כיתה את? ט מה את הכי אוהבת ללמוד? שומדבר מסוים... נמצאת בחוגים מעניינים כלשהם? לא מה היית הכי רוצה שחברי הפורום ידעו עלייך? אממ.. לאדעת מה שבא תשאלו... מה הכי לא היית רוצה שחברי הפוום ידעו עלייך? אם אני לא רוצה שיידעו, אני לא אגיד אותו נכון?
מעריצה אנשים כלשהם? לא מעריצה... כאילו לא פוסטרים כתבות וכאלה, אני בעיקר מעריכה אמנים תוכניות טלוויזיה מועדפות? קטנטנות
ממתי מעריצה את יעל? עניתי לרעות.. פגשת אותה פעם? לא פגשתי ממש, אבל הייתי ממש לידה

Nofar723

New member
שאלות...

שלושה דברים שתקחי לאי בודד? זמר אהוב? זמרה אהובה? במבה כגילה או אדומה? פעם נפל לך הפלאפון לשירותים
?

למעלה