הכתבה בפנאי פלוס- קישור! קבלו....! חלק 1
N nerod 72 New member 18/7/07 #1 ../images/Emo41.gifהכתבה בפנאי פלוס- קישור!../images/Emo41.gif קבלו....! חלק 1
T tA Love Tu New member 18/7/07 #6 ../images/Emo108.gifיואו איזו משוגעת... הרס אותי! אוי, זה אחד הטובים שראיתי בחיים שלי...
ש שני32889 New member 19/7/07 #11 יש שם כמה עיוותים במשפטים שלה.... שלא בדיוק נאמרו במילים אלה במדויק אבל סה"כ אחלה כתבה
A aviad0 New member 20/7/07 #13 הורסת את הבריאות! יאוו זה כ"כ מצחיק!! שמעתי אותה כבר אומרת את כל המשפטים האלה.. כבר הספקתי לאמץ כמה מהמשפטים האלה..! אין דנה היא דיווה.. אגב מתאים לה להיות סטאנדפיסטית! חחחח
הורסת את הבריאות! יאוו זה כ"כ מצחיק!! שמעתי אותה כבר אומרת את כל המשפטים האלה.. כבר הספקתי לאמץ כמה מהמשפטים האלה..! אין דנה היא דיווה.. אגב מתאים לה להיות סטאנדפיסטית! חחחח
T tA Love Tu New member 20/7/07 #14 ../images/Emo108.gifחח גם לי יוצא לפעמים משפטים שלה. זה כבר נהיה רגיל, וחבר שלי אומר לי לפעמים:" תפסיק להשימע כמו דנה אינטרנשיונל!"
../images/Emo108.gifחח גם לי יוצא לפעמים משפטים שלה. זה כבר נהיה רגיל, וחבר שלי אומר לי לפעמים:" תפסיק להשימע כמו דנה אינטרנשיונל!"
נ נועם רוזנברג New member 21/7/07 #15 תודה..לכם!זוכרים מאיפה הכל התחיל? הכתבה נולדה ממש כאן בפורום דנה אינטרנשיונל הודות לכם. שימו לב מתי הייתה ההודעה .......אתם ראיתם וקראתם לפני כל ישראל ליחצו לנוסטלגיה
תודה..לכם!זוכרים מאיפה הכל התחיל? הכתבה נולדה ממש כאן בפורום דנה אינטרנשיונל הודות לכם. שימו לב מתי הייתה ההודעה .......אתם ראיתם וקראתם לפני כל ישראל ליחצו לנוסטלגיה