הלהבה
לנעמה

../images/Emo41.gifהלהבה../images/Emo41.gif ../images/Emo51.gif לנעמה

איש אחד, שנהג להשתתף בקבוצה בקביעות, הפסיק להגיע לקבוצה ללא הודעה. לאחר מספר שבועות, החליט מנחה הקבוצה לבקרו. היה זה לילה מאוד קר. המנחה מצא את האיש יושב מול אח בוערת, האש הדולקת הייתה חמימה ומזמינה.
האיש הבין את סיבת ביקורו של המנחה והזמין אותו לשבת לידו, בכיסא נוח, מול האח. הוא ישב בשקט וחיכה... שקט עמוק שרר ביניהם. שני הגברים רק התבוננו באש, בריקודי הלהבות מסביב לעצים הבוערים. כעבור מספר דקות, בחן המנחה את הגחלים, ובזהירות רבה, בחר באחד הבולטים מהם, ואט אט הרחיק אותו מהאש. הוא חזר לכורסתו, ונשאר יושב, ממתין.
המארח התבונן בתהליך בשימת לב, מרותק למהלכו של המנחה. אט אט החל הגחל לדעוך, בתחילה איבד ברק, ואחר-כך כבה כמעט לגמרי. תוך זמן קצר, מה שהיה קודם חגיגה של אור וחום הפך להיות גחל מכוסה שכבה של אפר אפור, מת, שחור וקר. אף מילה לא נאמרה בין המארח לאורחו מתחילת הערב.
המנחה, בעוד הוא מתכונן לעזוב לביתו, החזיר שוב את הגחל הקר וחסר התועלת למרכז הלהבות. כמעט מיד הוא חזר לבעור, כשהוא ניזון מהאור והחום של הגחלים הסמוכים לו. כשעמד המנחה ליד הדלת, אמר לו מארחו: תודה על הביקור שלך ועל השיעור הנפלא שלימדת אותי אחזור לקבוצה, תבורך!
הערה למחשבה:
יש להזכיר לחברי הקבוצה שהם מהווים חלק מהלהבה, וכאשר הם מתרחקים, הם מאבדים מהברק שלהם. למנחים יש להזכיר שהם האחראים לכך שהלהבה של כל אחד תישאר דולקת, ועליהם לעודד את החיבור בין חברי הקבוצה, כדי שהאש תהיה חזקה, יעילה ומתמשכת... אוהבים
ושוב, תודה ענקית לנעמה!

אנגל1218

New member
../images/Emo91.gifסרט על התמכרות, מדהים ביותר....

"הדברים שאבדו באש" בכיכובם של האלי ברי ובניסיו דל מורו . חובה עליכם לראות !

אנגל1218

New member
../images/Emo24.gifמחר הבת מגיעה אני ישלח לך...../images/Emo24.gif

אבל יש את זה בסיפריות סרטים או חנויות דיסקים... הבת שלי מגיעה לאוניברסיטה מחר, וחוזרת באוטובוס של חצות, מחר בעה' אני ישלח לך מסנג'ר עם מס' הנייד שלה, והיא תעביר לך, קחי את זה גם למרכז שלכם ! צפיה מהנה...

למעלה