הלוח של הפורום - דרושים, לימודים

בובות בובות

מי יכול לתפור 1000 בובות כפפה בעלות נמוכה? אשמח לקבל אינפורמציה, הצעה.

תולתולה

New member
מחפשת לרכוש בובות כף יד עם פה מדבר....

איפה אפשר, חוץ מבובימה.... מישהו יודע מה טווח המחירים? תודה, תמר

ערוץ "ביפ" מחפשים בובנאים עם יכולת קומית

לתכנית חדשה בערוץ "ביפ" דרושים מפעילי בובות עם יכולות קומיות! בתוכנית, המיועדת למבוגרים, מציג כ"א קטע בן 2-3 דקות (סטנד-אפ , דמויות, שיר מצחיק, או הפעלת בובה) ואחר כך יש מולו אנשי מקצוע (אבי גרייניק , עידן אלטרמן וכיו"ב) ש"כאילו" קונים ממנו את הקטע. מי שמעוניין/ת להרים את הכפפה מוזמנ/ת להתקשר לדודו 0525-244235

קורסים בסמסטר ב' - נותרו מספר מקומות!

בביה"ס לאמנות תיאטרון הבובות בחולון: עיצוב תפאורה / מרחב לתיאטרון בובות בהנחיית: אלית ובר בקורס תרכשו כלים בסיסיים לעיצוב תפאורה בכלל ועיצוב לתיאטרון בובות בפרט. עיצוב התפאורה לתיאטרון בובות נגזר מחשיבה מורכבת הנובעת מפרשנות קונספטואלית, מסגנון ההצגה, מיצירת אווירה, מטכניקת ההפעלה של הבובות וגם הצורך המעשי בקיפול וניידות של התפאורה לצורך הקמה במקומות שונים. בין נושאי הלימוד: עיצוב ובנייה של תפאורה לתיאטרון ▪ ייחודה של התפאורה בתיאטרון בובות ▪ הכנת דגם (מקט) של תפאורה ואחורי הקלעים להצגת תיאטרון בובות ועוד. יום ד' 20:15 – 17:00 תאריך פתיחה: 17/2/2010 הפעלת בובות מול מצלמה בהנחיית: איקי גלעד סוגי הבובות המתאימות ביותר לעבודה מול מצלמה שונות מאלה שמתאימות להפעלה על במה. רוב בובות הטלוויזיה הן בובות פה; ידו של הבובנאי עוברת דרך הגוף והצוואר לתוך הראש. כף היד מפעילה את הפה הנפתח ונסגר. בובנאי מיומן יודע כיצד לשנות את הבעות הבובה, באופן אמין ומדויק, על ידי תנועות מינוריות של פני/גוף הבובה ביחד לעדשת המצלמה. בין נושאי הלימוד: עבודה עם מוניטור ▪ תנועת הבובה בפריים ▪ החזקת הבובה, פוקוס וכיווני מבט למצלמה ▪ הפעלה בישיבה, עמידה ותנועה בחלל ועוד. יום ב' 12:15 – 09:00. תאריך פתיחה: 15/2/2010. בובה לרגש - יציקות בחומרים שונים בהנחיית: מעין רזניק יצירת דמויות המביעות רגש דומיננטי מובהק. מבפיסול בחימר, דרך יצירת תבנית גבס ויציקות של לטקס, סיליקון ופוליאוריטן ספוגי (ספוג). ניצור דמות המורכבת מראש ויד, נבחר את דרך ההפעלה - הפעלה ישירה, הפעלה עם מקל או הפעלה נסתרת. נתרגל הפעלת הבובה ונבנה קטע קצר - תמונה חיה המביעה את הרגש על במה. נחפש את דרכי ההבעה של הבובה והפעולות הבימתיות המתאימות . בין הנושאים: פיסול - ראייה תלת מימדית ▪ משמעות החומר בתיאטרון בובות ▪ העברת רגש על במה ▪ השפעת אופן ההפעלה על איפיון הדמות ועוד. יום שלישי 17:00-20:15. תאריך פתיחה: 16/2/2010. טכניקות קלאסיות בהפעלת בובות בהנחיית: אביטל דבורי לכל טכניקת הפעלה מאפיינים ייחודיים משלה. הפעלה איכותית של בובה מצריכה היכרות מעמיקה עם יכולת ההבעה הדרמטית הנובעת מאותה טכניקה. השליטה בטכניקות הפעלה שונות מאפשרת לבובונאי להעשיר ולגוון את עבודתו, ולהעמיק את איכויות הביצוע שלו. בין נושאי הלימוד: : הפעלת בובות שולחן ▪ הפעלת חפצים יום ב' 16:00 – 12:45. תאריך פתיחה: 15/2/2010. יסודות המשחק הפיזי – תיאטרון תנועה ופנטומימה בהנחיית: רותי תמיר הקורס יעסוק בטכניקות משחק ללא מילים ובכוחו של הגוף האנושי ככלי משמעותי ביצירת מבע אמנותי, פואטי ואקספרסיבי. הסטודנטים יתנסו בהבעה גופנית-אמנותית מורכבת וביצירת תבנית פעולה דרמטית היוצרת קשר בין רגש לשפת גוף. נלמד שיטות משחק הנוגעות לפיתוח המודעות לתנועה, לקצב, למשקל, לדינמיות, לזמן ולמרחב. כל זאת, על מנת ליישם עקרונות אלה גם בהפעלת הבובות. בין נושאי הלימוד: תיאטרון תנועה ופנטומימה ▪ יסודות התנועה האקספרסיבית ▪ הפנטומימה הקלאסית ועוד. יום ג' 12:15 – 09:00. תאריך פתיחה: 16/2/2010. מטאפורה ודימויים חזותיים בתיאטרון בובות בהנחיית: אלית ובר ייחודה של הבובה על פני השחקן ה"חי" היא בעצם זהותה כמנגנון ייצוגי וסמלי לאנושיות. לבובה כושר פיוטי וסמלי מרגש ומתוחכם. בקורס נתמודד עם סוגיות כמו איך להפוך יכולת או אפיון אנושי למטאפורה ויזואלית, איך תאיר המטאפורה את ההתרחשות התיאטרונית ואיך בו-בזמן תשקף את המציאות היומיומית (ואולי אף תבעט בה). בין נושאי הלימוד: מטאפורה מילולית וחזותית ▪ ליהוק דמות באמצעות חומרים ▪ דמות – חפץ ▪ פעולה פנטסטית ועל – אנושית של בובה ועוד. יום ד' 16:00 – 12:45. תאריך פתיחה: 17/2/2010. עוד פרטים בשפע על הקורסים, המנחות, על ביה"ס ומרכז תיאטרון בובות ,תמצאו באתר.

סמסטר ב' בביה"ס לתיאטרון בובות בלוינסקי

שלום לכולם, אני מזמינה אתכם ל- 4 קורסים חדשים בסמסטר ב' הקורסים נפתחיםבתחילת חודש פברואר. התקשרו אלי לעוד פרטים. בברכה, דבורה קורס 1: בובת טלויזיה – פיסול במשטחי ספוג חבובה בסגנון בובת טלויזיה הפותחת וסוגרת את הפה בנויה ממשטח ספוג מצופה בד מנחה: גילי אולמר-קוזין מועד הקורס: יום רביעי בשעה 16:30 - 19:30 תחילת הקורס: יום רביעי 3 לפברואר. קורס 2: קסם תיאטרון הצלליות כל הסודות מאחורי מסך הצלליות סוגי צלליות. חיבורי איברים. תנועה האופיינית לצללית. שימוש בצבע ויצירת שקיפויות. מקורות האור. תפאורה לצלליות. מסורות בתיאטרון צלליות. יצירת סצינה לצלליות. מנחה: שרון סילבר-מרט מועד הקורס: יום חמישי 14:00 - 17:15 תחילת הקורס: יום חמישי 4 לפברואר. קורס 3: תיאטרון ניר תיאטרון בסגנון ה toy theater"-" המסורתי. תיאטרון מתקפל ונייד. בובות, תפאורה ואבזרים מעוצבים בטכניקה דו מימדית. בחירת סיפורים. הכנת מקט, בניית במה, דמויות, תפאורה ואביזרים. טכניקות ועזרים בהפעלת תיאטרון ניר. יצירת הרצף הסיפורי. מסורות בתיאטרון ניר מנחה: עלינא אשבל מועד הקורס: יום ראשון בשעה 13:15- 16:30 תחילת הקורס: יום ראשון 7 לפברואר. קורס 4: בניית תפאורה ואביזרים לבמה (חלק א') + בובה מפוסלת בגוש ספוג (חלק ב') חלק א'- עיצוב ופיסול חלקי תפאורה תלת-מימדיים. איך להפוך קש לזהב. מחומר אמיתי לחומר מדומה. יצירת טקסטורות הנותנות אשליה של חומרים אמיתיים. חלק ב'- בחירה ועיצוב דמות. בניית סקיצה והעברתה לחומר. פיסול בגושי ספוג בטכניקת גריעה. מנחים: שמוליק בן לילית, ערן כהן מועד הקורס: יום שני בשעה 13:15- 16:30 תחילת הקורס: יום שני 4 לינואר. היקף כל קורס 14 מפגשים (56 שעות) אשמח לראותכם. דבורה צפריר מנהלת בית הספר לתיאטרון בובות ודרמה במכללת לוינסקי 7419938 -03 www.puppet-school.org - אתר אי מייל - [email protected]

ayaly2

New member
היי וברוכה הבאה../images/Emo140.gif

יש פה הרבה בובנאים נפלאים שישמחו לבנות לך בובת כפפה לפי הצרכים שלך(שזה את צריכה לעדכן את הבובנאים) לאיזו מטרה?אני האמת מהצד המפעיל
אז ברוכה הבאה לפורום שלנו ואני פונה לכל הבובנאים שלנו תעזרו לתולתולה לבנות בובוה..
.עמרי ,רוני,יעלי,שושו,חבובית ועוד...

אין עליך אילן ../images/Emo70.gif אתה אף פעם לא שוכח אותנו../images/Emo70.gif

אומנם לא ממש הבנתי את רעיון התוכנית: הקטעים חייבים להיות עם בובות? קטעים שהנבחנים אמורים לכתוב? וגם את עניין קניית הקטע... אבל מתאר לעצמי שמי שירצה יוכל להבין יותר בטל' שצרפת

יעל0403

New member
הי תמר ברוכה הבאה

אם את רוצה בובת פה אני פה לרשותך ובקשר למחיר הכל תלוי איזה בובה למי למה וכו אז אם ברצונך יותר פרטים את יכולה לשלוח לי מסר בהצלחה

שלום לך אור ../images/Emo62.gif ושמחה ../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif

1000 בובות????????????????????????????????. ווואווו חתיכת עבודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מניח שזה לצורך הספר החדש שסיפרת לי וגם בפורום עליו. אני מתאר לעצמי שמי שיוכל לעזור לך מבין בובנאי הפורום יצטרך להיות בעל ציוד שיאפשר סוג של מיני מפעל ויזדקק גם לעזרה של לפחות עוזר\ת אחד\ת כך שהשאלה היא באמת עד כמה העלות היא נמוכה... ולא, אין צורך ואפילו רצוי שלא לפרט את הסכום מעל גבי הפורום ( סתם ציינתי עובדה למידע ) ותוכלי לפרט זאת באופן פרטי בפני מי שיראה את עצמו מתאים ויצור איתך קשר. מאוד רציתי להגיב לשאלתך לגבי צירוף דיסק לערכת הספר אבל הייתי עסוק ולא הספקתי האם יש התקדמות בנושא? החלטה? האם עניין הבמה ודידי יצא לפועל? ואם כן האם את מרוצה??

עינבלית

New member
אני יודעת מי

ילדים סינים! 1000 בובות בשקל לאחת. עכשיו לכי סעי לסין (בעלות רגילה) ומצאי את העובדים. או שתשלמי מחיר הוגן תמורת עבודה הוגנת. אני מוכנה לתפור בובות כפפה תמורת 30-100 ש"ח לבובה, תלוי בגזרה, בחומרים, ובזמן העבודה.

1000 סינים כל אחד בובה

ענבלית. נכון, הכי נכון. אך חשבתי להשאיר את העבודה ב"כחול לבן". דודי העבודה על מסך ההפעלה לא יצאה לפועל, מאחר ששני האנשים שהמלצת עליהם לא היו פנויים. לכן מתוך דחק השעה בניתי בעצמי. כשאתפנה יותר אנסה להעלות תמונות. לגבי הדיסק עדיין לא התקבלה החלטה. אוכל ללחוץ אם ארגיש שיש התלהבות. בפורום קיבלתי שתי התייחסויות, כך שנראה לי כרגע, שהדיסק לא משמעותי אם יצורף אל הספר או לא.

../images/Emo41.gif הלוח של הפורום - דרושים, לימודים ../images/Emo41.gif

בשירשור זה תמצאו מידע על לימודים ודרושים למגוון סוגי הבובנאים\יות חברי הפורום.

למעלה