הלימודים קשים או קלים

LordNor

New member
../images/Emo41.gif הלימודים קשים או קלים../images/Emo35.gif ../images/Emo41.gif

מחוסר נושאים לעניין, החלטתי לעלות בנושא חדש שכבר דובר עליו בעבר, אך לא יזיק לחזור ולדבר על זה
בתור היותכם לק"ש האם אתם מרגישים קושי בלימודים בביה"ס
האם לדעתכם בביה"ס המשולבים שבהם אתם לומדים נותנים לכם את כל התמיכה הדרושה לכם
ולאלה שלא לומדים בביה"ס משולבים, האם אתם מקבלים תמיכה הדרושה לכם
אשמח אם תספרו קצת על הלימודים שלכם בביה"ס ואיך זה משפיע עליכם... ואם יש בעיות או שאלות וכ"ו תמיד תוכלו לעלות לפורום כפי שנעשה בעבר...

Nשמה

New member
אצלי...

הלימודים דווקא בסדר למרות שיש לי בעיות אני מרגישה שלקויי המשמיעה לומדים איתי כולל אני מקבלים הרבה עזרה שיעוריי עזר ותרגום למרות שבזמן האחרון אין תרגום תמיד כי החיילות לא באות יותר אבל באופן כללי אני לא ממש מרגישה שיש קושי

myself twin

New member
לנופר:

אני לא חושבת שרלוונטי ובטח שלא ראוי שתעדכני את חברי הפורום בנעשה במקיף יהוד. יש עוד לקויי שמיעה, חוץ ממך, שכותבים בפורום הזה ולומדים במקיף יהוד ולא רוצים שכל מי שמשוטטנ בפורום הזה יוכל לדעת מה עובר עליהם בבית ספר בכלליות או ביותר ספציפיות. עליך לכבד את שאר חברי הפורום שלומדים איתך באותו בית ספר ולדעת שאין זה ממקומך לפרט על הנעשה בבית הספר!!! אגב, זאת חדירה לפרטיות... ידעת את זה?

Nשמה

New member
זאת לא הייתה הכוונה שלי

הוא שאל איך הלימודים קשים או קלים אז אמרתי מה שאני חושבת שאנו מקבלים הרבה עזרה. זה הכול.

את טועה..

בהודעה עצמה לא היה משום חשיפת פרטים מזהים, ומדוע שלא לספר מה שקורה בביצפר? אנחנו כאן נשמח לעזור בכל מקרה שהוא, בין עם מתן עיצות והכוונות, ובין עם מתן עזרה מעשית יותר מאחורי הקלעים.. חדירה לפרטיות נעשית כאשר חושפים פרטים מזהים על כותבים אחרים (ללא רשותם) בפורום.. לידיעתך הכללית..

זו שאלה מעניינת../images/Emo13.gif

אצלי עד התיכון מעולם לא היה לי קושי כלשהו בלימודים (טוב, תלמיד עצלן
אמרנו?) רק בלימודים העל גבוהים , במכללה - היה לי די קשה (למזלי סיימתי
) אגב בתק´ שלמדתי ביהוד, בעירוני ט"ז (עירוני ה´ החדש) לא היה שירותי תרגום, היו רק כמה שיעורי עזר.. וכיום יש שירותי תרגום כמעט מלאים (טוב, לא בכל הבתי ספר), שיעורי עזר רבים, ובכלל התמיכה השתפרה רבות, עוד נגיע יום אחד לאותה רמה בארה"ב... (בעזרת השם, כמובן..)

למעלה