הםא אתם מסכימים?!-פינה חדשה

blck angel1

New member
../images/Emo41.gif הםא אתם מסכימים?!-פינה חדשה

האם אתם מסכימים?!? כל שבוע אני אביא לפה כתבה מהאינטרנט הקשורה לאחים ואחיות.. ואתם תגידו אם אתם מסכימים או מה הדעה שלכם לכתבה.. הפעם: "אחיו של יגאל עמיר לא יגויס לצה"ל" צה"ל החליט שלא לגייס את אמיתי עמיר לצה"ל, לאחר שהציב ארבעה תנאים לגיוסו. אמיתי עמיר: "אין לי טיפת מוטיבציה לתת יד לגוף שביצע פשע נורא נגד היהדות והאנושות". האם גאולה: "התייחסו אליו כמו אל פצצה מתקתקת. שיילך ללמוד כמו הצפונים" (הכתבה נלקחה מYENT)
דעתי לכתבה- לדעתי צה"ל פתר אותו בגלל שהם לא רוצים מהומות שיהיו בתקשורות ובקרב החיילים עצמם.. אולי באמת טוב שזה קרה.. תחשבו מה היו עושים אם מפקד שלא הסכים לרצח של רבין יעשה לאח של איגל עמיר...? בקיצור מה דעתכם??

דעתי הנחרצת..

ממש לא
בתור אחת ממערכת ראש 1 [אהמ אהמ,לא לשאול שאלות בבקשה
] וכל מני דברים שקשורים לתקשורת, אחת שנחשפה די הרבה לדברים האלו- אני יודעת ש80 % מהדברים האלו שקריים.לחלוטין.ויכולים להרוס את האדם. אני כבר לא מתעניינת בחדשות וכ'ו מרוב שאני יודעת כמה שדברים רבים שקריים.הכל נבזי כבר. לכל אדם יש זכות לחירות ולחיים משלו. זה שאח שלו עשה משהו,ממש לא אומר שגם הוא יעשה. ובחייך,עזבי אותך מהתקשורת. כל דבר יש מהומה,יום-יומיים. והסיפור נגמר. אוף,אני מרגעשה שהמילים שלי מיותרות לחלוטין,בכלופן,הבהרתי את הדעה שלי.

De Panthera

New member
וואלה?

אולי תגידי לצהובון הזול הזה להתחיל להעריך אמנים כמו מטאליקה ופינק פלויד ולא אמנים כמו בריטני או רוני פאקסטאר...אגב הפינה של הבלוגים האקס שלי פורסם שם

...זה לא מה שיעזור.

ואל תשאלי אותי מה יעזור. אתמול כתבתי חתיכת מייל למערכת פנאי פלוס, ואפילו לא טרחו להגיב לי מילה אחת. בעע.
תקשורת=בעע.

רעיון יפה לפינה ../images/Emo45.gif

אני חושבת מצד אחד- שמעשי אחיו לא צריכים להשפיע עליו, אבל מאחר וראיתי את התגובה שלו ש"אין לי טיפת מוטיבציה לתת יד לגוף שביצע פשע נורא נגד היהדות והאנושות"- יש מספיק חיילים בצה"ל, לא צריך אותו.

למעלה