הם לא מכירים את בןבן

../images/Emo41.gifהם לא מכירים את בןבן../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif

היי אנשים
בכל שבוע קורבן אחר מהכותבים שלהפורום יצטרך להשיב על כל השאלות שנשאל אותו וככה נלמד להכיר אותו יותר טוב. והשבוע
הוא היה הפליימן של "חומר מקומי" ועכשיו הוא מפיק ברדיו תכנית אחרת
הוא חתיך, הוא נחמד, הוא שווה והוא הבעלים של ביז'ו(
) וקוראים לו בןבן, ורובכם לא מכירים אותו, ושווה לכם להכיר
אז שרשרו לו שאלות לפני שהוא עולה על מדים והופך לרכוש צה"ל
. ולרשימת המראויינים שלנו: אתי- אישה שמחלקת ממתקים
|עמוס- A m 0 s
צליל- הציורים של יובל
בןבן (לפני שהוא מתגייס)- מה איקס
נוגה- mekl דנע- A t z a עמית- amitshilo גיא- GuyHemed הדר- the silence girl1 מתנסקי- matanky הילי- הילי ילדת ירח1 עפרי- O f r i s h נירוס- ניר86 רזרז- razM19 הגר- האגוש רונית אני

1mayush

New member
בןבן ../images/Emo13.gif , באווירת פסח ../images/Emo3.gif

באווירת פסח, מה ארבעת הדברים שהיית רוצה לבקש לעצמך

מה איקס

New member
../images/Emo13.gif שלום...

ארבעה דברים שלא רק שהייתי מבקש לעצמי, אני גם מבקש! קודם כל בריאות, לא רק לי, לכל המשפחה שלי, ולכל מי שאני מכיר, כולל חברים קרובים שלי שנמצאים בצבא עכשיו... דבר שני, שיהיה לי גיוס ושירות מוצלח... אלה בעיקרון הדברים העיקריים, יש עוד דברים, אבל אותם אני אשמור לעצמי...

amitshilo

New member
בןבן../images/Emo140.gif

שורה משיר שאתה מתחבר אליה לאחרונה. אפשר גם שתיים

מה איקס

New member
../images/Emo13.gif

אמממ.... יש איזו שורה שאני אוהב... באמת... "מה החיים האלה בלי לאהוב, באמת ומקרוב..." יש שורה שאני צוחק ממנה כל פעם שאני שומע אותה והיא הולכת ככה... "אגפו סגפו יא פיצריקה"... כמה עומק... ישר למבחני ספרות... ויש שורה מטורפת מסרט שזה הציטוט הכי גדול שיש: "with great power, comes great responsability"... מספיידרמן... חחח אבל זה לא קשור... סתם אהבתי את השורה...

A t z a

New member
sonson../images/Emo80.gif

סורי הייתי חייבת להתחכם. תנו לי כאפה. לאן אתה מתגייס??? שיהיה המון בהצלחה!!

מה איקס

New member
../images/Emo13.gif

בגלל שלמדתי עוד שנה של י"ג, יגייסו אותי כנראה למשו שקשור במה שלמדתי, מחשבים... אני בתקווה שזה יהיה לחיל האוויר, כי זאת העדיפות הראשונה שלי, על פני חיל תקשוב, וחיל חימוש...

A m 0 s

New member
י"ג../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo4.gif../images/Emo67.gif../images/Emo163.gif

איך אפשר?? זה לא אנוש??? בכל זאת בהצלחה..

בןבן../images/Emo140.gif

1. מה נשמע
2. אתה יודע שאנחנו מכירים כבר יותר משנה
3. אמ מי הבן אדם שהכי השפיע עליך בחיים
שאם לא היית מכיר אותו בטח היית מישהו אחר.. 4. צילמת את ביז'ו כבר
5. השסטר שלו בסדר

מה איקס

New member
יםים...

1. מצוייןןן... 2. וואו כבר עברה שנה... איזה טירוף אה...? 3. ההורים שלי הם אלה שעיצבו לי את האופי... בצורה כי טובה שיש... 4. ביז'ו לא צולם עדיין... 5. וואלה בינתיים הוא נוסע מעולההה...!!! השסטר תקין!

מה איקס

New member
חחח

איזו מקוריות בשאלה... אני יכול לחלק את התשובה לכמה חלקים... סתם מה אני מזבל את השכל... הכל טוב מה שלומך???

בן בן../images/Emo13.gif

אם היית בעל חיים איזה היית? אם היית אוכל/ממתק? איזה היית? אם היית זמר.. מי היית? אתה יודע מי אני? כי הוספתי אותך בפייסבוק.. טוב נו הייתי פה

מה איקס

New member
יודע מי את ../images/Emo13.gif

אף פעם לא חשבתי על איזה בעל חיים הייתי אם הייתי... אם הייתי אוכל... אולי הייתי שניצל... חחח סתם... זה רק בגלל שאני אוהב שניצל... זמר... הממממ לא יודע...

למעלה