המדריך המלא לעריכת קובץ מידי!

• פותח הנושא netaK
  • פורסם בתאריך

netaK

New member
../images/Emo41.gifהמדריך המלא לעריכת קובץ מידי!../images/Emo41.gif

בתחילה נוריד את התוכנה guitar pro 4 מפה: http://www.freefunfiles.com/software/hobby/misc/guitar-pro-4-download.html אחרי התקנת התוכנה נייבא את קובץ המידי (אתר חיפוש מידי טוב הוא van basco) לתוכנה File-->import-->midi ויופיע לנו החלון הבא, הפלאפונים מתאימים את הצלצול למספר הפולי שלהם ולכן כל מה שיש לעשות הוא import ו close והשיר יופיע כתווים על מסך התוכנה.

netaK

New member
../images/Emo41.gifהעריכה../images/Emo41.gif

העריכה על מנת לשמוע את השיר ולהחליט מהו הקטע הרצוי בשביל הרינגטון, לוחצים על מקש ה"פליי" (משולש ירוק בסרגל השני מלמעלה) או על המקש הארוך במקלדת. כאשר הגענו לחלק שאותו אנחנו רוצים ברינגטון,צריך למחוק את כל מה שבא לפניו על מנת שהוא יתחיל. התווים בתוכנה מסודרים לפי מקטעים עם מספרים, ואני רוצה שהרינגטון שלי יתחיל ממקטע 30 (מסומן בתמונה) על מנת לחתוך כל מה שיש לעשות הוא ללחוץ ctrl+x וייפתח החלון הקטן של העריכה, בו מכניסים את מספרי המקטעים שרוצים לחתוך מהקובץ, במקרה הזה 1 עד 29.

netaK

New member
שימו ../images/Emo23.gif

אחרי שאישרתם את חיתוך הקטע, אתם אמנם על מקטע 30 כמו שהייתם אז, אבל כעת כדי לשמוע את מה שרציתם מקטע 30 הפך למקטע 1 אז עלו לתחילת התווים ולחצו פליי עד שתגיעו למקטע בו אתם רוצים שייגמר הרינגטון שלכם. במקרה שלי- מקטע 15. על מנת לחתוך יורדים עד לסוף התווים לראות מהו המקטע האחרון וחותכים מהמקטע שאתם רוצים אחרון (16) עד המקטע האחרון בקובץ (47), שוב בעזרת ctrl+x כך נשאר לכם הקטע שאותו אתם רוצים כרינגטון, כל שעליכם לעשות כעשיו הוא לייצא אותו File-->export-->midi לשמור אותו, להעלות אותו לשרת כלשהוא באינרנט ולהוריד מן האינטרנט הסלולארי

tbents

New member
רק אני לא הבנתי איך משתמשים בתוכנה

הזותי? |מאוכזב|

למעלה