המון חדשות

StartSomething

New member
../images/Emo41.gifהמון חדשות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

- נתחיל ב...שירים חדשים !!! ממש אתמול הפרופטס ניגנו בשפילד את "These Streets Of No Where". איאן אישר שהשיר יהיה באלבום, ומדובר בשיר חדש יחסית שהם עבדו איתו על בוב רוק. התגובות בקהל היו יחסית גבוהות מאוד לשיר הזה, מה שהעלה אצל הפרופטס את המחשבה שכדאי להשקיע בו. השיר הזה מצטרף לשירים שהם כבר ניגנו בהופעה חיה : "For He's A Jolly Good Felon" (שהם ניגנו אותו בשפילד אחרי הרבה זמן שהוא לא נוגן. גם הוא כאמור יופיע בטוח באלבום), "Next Stop Atrocity" (לא נוגן אתמול בשפילד, אבל סגור באלבום), "The Dead" (לא ידוע אם הוא יהיה באלבום אבל זה נוטה לכיוון הכניסה לאלבום) ו-"It's Not The End Of The World (But I Can See It From Here)" (שגם כן נוגן אתמול בשפילד וגם הוא בטוח באלבום). מי שרוצה לקבל לינק לאחד מהשירים מוזמן לבקש. הינה השיר החדש באיכות מעולה : http://www.youtube.com/watch?v=jpF18Y9d9iw&feature=related - איאן הצטער בהופעה על העיקוב של האלבום (שייצא בינואר/פברואר 2009), והודיע שגם הם בעצמם מחכים בקוצר רוח ליציאת האלבום. - אחרי ש-"Rooftops" הצליח לפרסם את הפרופטס ב-WWE, הלהיט יופיע גם במשחק הקרוב : "Guitar Hero : World Tour". משחק הקונסולות המצליח ביותר זה שנתיים יזכה כעת לנגן גם את הפרופטס בפעם הראשונה. "Last Train Home" אגב מופיע כשיר להורדה בגרסאת ה-XBOX של המשחק "Rock Band", היריב הגדול של "Guitar Hero". - חולצות ה-Made In Hell של איאן אזלו, כרגע איאן עובד על דגמים חדשים. - באותה הופעה בשפילד, ג'יימי (בקלידים) ואילן (בתופים) נתנו כל אחד בתורו סולואים די מטורפים. יכול להיות שמדובר בקטעים מהאלבום. זהו זה :)

PerfectSP

New member
../images/Emo99.gif ../images/Emo190.gif

איזה שווה זה!!@# אינ חייבת גיטר הירו
למרות שזה לא נראה לי כ"כ מגניבXD כאילו לנגן על גיטרה אמיתית יותר כיףXD

StartSomething

New member
אני גם חייב - זה יותר מדי ממכר :[

אני כל שבוע הולך לטויס אר אס בבילו בשביל לשחק. התמכרתי לזה XD

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifיוווווווו אתם לא מבינים כמה אני מחכה

שהגיטר הירו החדש יצא כבר!!!!!!!!!$@^$ כל הזמן אני מגלה עוד ועוד שירים שהולכים להיות שם!! אבא שלי חוסך כסף לפלייסטיישן 3 כי אני וחבר שלי שברנו בטעות את 2 שיש לנו כבר 5-6 שנים XD אני מקווה שהגיטרה של PS2 עובדת על PS3.

למעלה