המועמדויות לKerrang! Awards נסגרו סופית

../images/Emo41.gifהמועמדויות לKerrang! Awards נסגרו סופית../images/Emo41.gif

Best British Newcomer - Dead Swans We Are The Ocean Slaves To Gravity Elliot Minor Go: Audio Best International Newcomer - Kill Hannah A Day To Remember Four Year Strong Black Tide All Time Low Best Live Band (קטגוריה קשה בהחלט - ) 30Seconds To Mars Lostprophets Machine Head The Dillinger Escapse Plan Avenged Sevenfold Best Single (בא לי למות. בולט ו30 אחד נגד השני. אני לא מצביעה) - 30Seconds To Mars - From Yesterdat Bullet For My Valentine - Waking The Demon (אעע.) Simple Plan - Your Love Is A Lie Kids In Glass Houses - Gove Me What I Want Pendudlum - Propane Nightmares (אני חולה על השיר הזה!) Best Album - Bullet For My Valentine - Scream Aim Fire (תהיו אנשים טובים ותצביעו.) Avenged Sevenfold - Avenged Sevenfold In Flames - A Sense Of Purpose Mindless Self Indulgence - If Cancer Bats - Hail Destroyer Best British Band - Lostprophets Bring Me The Horizon You Me At Six Bullet for My Valentine (אני אוהב אתכם לנצח אם תצביעו, אתם יודעים זאת... ) Biffy Clyro Best International Band (וואהוו כל הכבוד לנו) - 30Seconds To Mars My Chemical Romance Madina Lake Coheed And Cambria Avenged Sevenfold Best Video (זה לא קורה נו .. בולט ו30 באותה קטגוריה. דאמיט) - Bullet For My Valentine - Waking The Demon 30Seconds To Mars - A Beautiful Lie Weezer - Pork and Beans Coheed And Cambria - Feathers Gallows - Starin At The Rude Bois 4 מועמדויות חברים. לא צחוק, מכובד בהחלט. בואו נגרום לקטגוריות האלה להיות שלנו. כולם להצביע! http://www.kerrangawards.com/kerrangawards/awardsevent.shtml

adiiiXD

New member
תודה ../images/Emo13.gif

הצבעתי לבולט כשלא היו נגד שלושים כבר ממזמן , קשה להתעלם מהאהבה שלך אליהם
להצביע !!!!

tair XD

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif חזרתי-כנסו../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif

הייתי במחנה של הנו"על,הייתי בנופש באילת,הייתי בלונה פארק,קניתי דיסק של 30 אלבום שניXDD ועכשיו אני חזרתי..ליהיות איתכם..

tair XD

New member
../images/Emo202.gifכל הסרטים שג'ארד שיחק בהם-אני מעודכנתXD

1995-מעשה בשמיכת טלאים. 1996-בגרות על תנאי. 1997-על קצה היכולת. 1997-סוויצ'באק. 1998-בזיל. 1998-אגדה עירונית. 1998-הקו האדום. 1998-שחור לבן. 1999-מועדון קרב. 1999-נערה בהפרעה. 2000-אמירקן פסיכו. 2000-הקוויאם לחלום. 2002-החדר. 2002-בריחה מלאס וגאס. 2004-אלכסנדר. 2005-שר מלחמה. 2006-לבבות אבודים. 2007-chapter 27. זהוא...אולי היה עוד בקרוב...XD חח

ו? ><

אפשר לראות את זה בויקיפדיה או בכל אתר כמעט. תראי מה נהיה מהשרשור.

etmiys

New member
שכחת אחד...

יש גם את mister nobody. הוא חדש ועוד לא יצא, אבל כבר סיימו לצלם אותו.. הייתי באתר צילומים במונטריאול! חבל שידעתי את זה רק חודש אחרי...

רעותוש02

New member
ידעתי שזה הוא!

אתמול ראיתי מועדון קרב והיה שם מישהו שדמה לג'ארד בצורה מופלאה אבל הוא היה בלונדיני... אז אמרתי שאני אבדוק ומסתבר שצדקתי! [אגב זה סרט מעולה XD]

Why So Serious

New member
אתן שמות לב שאתן ממשיכות שיחה על גביי שירשור

חשוב?אפשר לפתוח בשביל זה OFF

DashX

New member
- -"

זה רקוויאם לחלום Requiem For A Dream ולבבות בודדים Lonely Hearts

למעלה