המופע -אהבה משותפת-שרי&ג'קו מתחיל בקרוב?|*

שונית 7

New member
../images/Emo41.gifהמופע -אהבה משותפת-שרי&ג'קו מתחיל בקרוב?|*

ממש במקרה מצאתי 2 פירסומים על קיום המופע בשבוע הבא בבימטרטן בהוד השרון ב-7.11 כלומר בשבוע הבא..יש מיקום שעה מחיר וטלפון וכתות כמובן ..מוזמנים לברר בכל מקרה הפרטים: שם האירוע שרי וג'קו אייזנברג - אהבה משותפת תאריך תחילה 07/11/2009 יום שבת, כ חשון התש"ע תיאור האירוע כמה פעמים שמעתם שיר, אהבתם אותו ושאלתם "על מה הוא מדבר השיר הזה?" לראשונה מביאים לכם שני כוכבי זמר שרי יחד עם ג'קו אייזנברג את כל שירי האהבה שאהבתם מתורגמים לעיברית בתירגומו הנפלא של אליעוז רבין. במופע מספר אליעוז רבין את הסיפורים המרתקים והמשעשעים מאחורי שירי האהבה המפורסמים. שרי וג'קו מגישים ביצוע ייחודי ואיכותי של שירים אלו- בעיברית. כל האהבות מכל העולם. שעות הפעילות 21:00 תאריך סיום 07/11/2009 יום שבת, כ חשון התש"ע לפרטים נוספים 09-7407725 עלות 50 ש"ח מיקום בימטרון

../images/Emo13.gif

תודה דייגת
כבר התרגלנו לדוג...הא? אני מקווה שיהיה להם קהל גדול ופרסום נורמלי גם לא יזיק.. בהצלחהה

פרסום של הפורום למופע האהבה של ג'קו אייזנברג!

http://www.facebook.com/inbox/readm...&f=1&e=-12#/event.php?eid=193229846250&ref=mf פרסום שהכנתי בפייסבוק! בהמשך היום אנסה ליצור קשר עם אליעוז ולדעת אילו שירים מתורגמים לאירוע ע"מ להכין סרט פרסום שישלח להרבה אנשים. אם אתם מכירים חלק מהשירים מוזמנים להשאיר לי מסר עם השמות המלאים שלהם ע"מ שאוכל לחפש אותם

תודה אור!

לא התכוונתי לפרסום שלנו דווקא .....לגבי השירים אני בספק אם מישהו יידע.. לא חושבת שמפרסמים סט ליסט של השירים עד המופע עצמו אלא אם כן יהיה איזה אייטם עם שיר מהמופע איפשהו (אולי בתוכניות בוקר למשל...) שבת שלום!

נועה313131

New member
ז'קו אייזנברג

האם יש עוד הופעות של ז'קו? אם כן איפה ומתי? לא מצאתי שום סימן לכך שיש הופעה בתיאטרון גבעתיים ב - 23 ובכלל. אשמח לעזרה....

Nova5

New member
תודה, שונית

נשמע ונראה כיריית פתיחה מצויינת לסיבוב הופעות עתידי שיהיה בהצלחה

sivanlevy

New member
..

אז לא לשובר את הראש על הסעה להוד השרון בדוק יהיה פה בת"א או קרוב יותר ?

לשבת הקרובה אין לך מה לשבור את הראש

גם דיברתי עם אליעוז רבין על ההופעה הזאת וההופעה הקרובה היא יותר כמו חזרה גנרלית לפרימיירה שתיערך בעשרים ומשהו בנובמבר אז תתכוננו. שעות ותאריכים מדויקים יפורסמו כשאדע עוד פרטים או אם מישהו מכם ימצא פתאום פרסום.. אפרסם זאת בקרוב כדי שכולנו נוכל להתכונן בהתאם..

שונית 7

New member
תודה רבה אור

תיארתי לעצמי שמדטבר בסוג של ניסוי כלים.בגלל היעדר פירסום מסיבי...כל הכבוד על היוזמה וגם אני לא מגיעה בשבת כי אני חולה ..אז נחכה לפרמירה

למעלה