המחווה לגראנג'+הרוח של ליין[?]

Aline In Chains

New member
../images/Emo41.gifהמחווה לגראנג'+הרוח של ליין[?]

טוב קודם כל, אני רוצה להודות למשה על הערב הזה
. ואני רוצה קצת לסכם את זה.. זה התחיל עם האנפלגד של אליס, היה טוב, רק חבל שחתכו 2 שירים, את סלאדג פאקטרי, ואנגרי צ'ייר,השירים הטובים
. אח"כ זה המשיך עם ההופעה המאדחופרת של פרל ג'ם, אנשים אשכרה נרדמו באמצע, נשבעתי שאני לא אשמע פרל בחיים. אח"כ ההופעה של נירוונה, תכלס נראהלי רוב האנשים רק חיכו לנירוונה, והייתה הופעה די בסדר, נהנתי כמובן:) אח"כ הייתה הופעה ממש גרועה של סאונדגארדן,האיכות הייתה נוראית, ובקושי הבינו מש'ו. חבל. ואח"כ היה ראיון עם קורט וההופעה באמטיוי, ולדעתי כל האנשים התחילו לצאת כששמו תהופעה.. בסה"כ אפשר לסכם בנחמד,ציפיתי להרבה יותר, אפילו די התבאסתי, אבל בכל זאת נהנתי. ותודה על הכרטיס:) וצילמתי גם כמה תמונות.

Aline In Chains

New member
../images/Emo121.gifמש'ו נורא מוזר..

נשבעת שלא ערכתי את זה, ולא נגעתי בזה. סתכלו לאמצע התמונה, רואים כמו מין רוח כחולה כזאת, ראש קטן ויד קטנה ליד.. ואם גם תעשו תקריב לראש, אפשר לראות גולגולת.. מה אתם חושבים?!

s t a

New member
הכחול הזה היה על המסך?

או שזה יצא ככה רק בתמונה?

Aline In Chains

New member
זה לא היה על המסך,זה יצא ככה בתמונה

וזה לא איש שישב ליד המסך או עמד, זה היה רחוק מהכסאות..

s t a

New member
יאבה נראה לך שזה באמת הרוח?

זה נשמע הזוי לאללה חח

everynormal

New member
חחחחח כולם בהיסטריה!!!

ליין בא לבקר אותנו!!!! אתם מאמינים??? את מעריציו הישראליים!!! יההההה!!!! (אוף מתן הרסת עכשיו את האשליה כשאמרת שזה היד של המתופף...
)

היו מקרים כבר

שבהם אדם צילם משהו ובתמונה הופיעו דמויות שנראו כמו רוחות, שבדרך כלל הרוחות קשורות לאותו מקום ויתכן מאוד שזו הרוח שלו ברצינות!

brass monkey

New member
חבורה של פתים!

זו היד של המתופף....מהפריים הקודם.... חחחח מה לקחתם שאתם כל כך בhigh?

shani judd

New member
זהו גמאני חשבתי שזה

כאילו מהקטע הקודם.. אבל מה זה הראש הורוד הזה?

brass monkey

New member
זו היד של המתופף

סגורה באגרוף בזמן שהוא מכה על הרייד... זה הפריים הקודם אז השינוי בצבעים כנראה עשה את הצבע הוורוד...(או השילוב עם הפריים הקיים..) אבל לומר שזו רוח?! פחח...ועוד יש כאלה שצחקו עלי שאני מאמין במשיח...איזו צביעות של אנשים

Aline In Chains

New member
מה הבעיה עם רוחות?

אני דווקא מאד מאמינה בזה.. ואולי בתמונה זאת באמת היד של המתופף. אבל למה לזלזל?!

brass monkey

New member
אוקי בפעם האלף...

יש סמיילי בשביל להראות מה הכוונה...
- כאן היה בשביל להראות שזה בצחוק....בציניות... למרות שללא ספק הטענה שזו רוח באמת מצחיקה

למעלה