המיליון החדש של פורום בלוגים!

../images/Emo41.gif המיליון החדש של פורום בלוגים!

לאחר מספר שבועות מאז נפתח הפורום עלה היום מילון המונחים הרשמי של פורום בלוגים. כרגע, הכנסתי למילון כ-20 מונחים שונים, וכידוע לכולנו, 20 זה כלום, צריך הרבה יותר. אתם מוזמנים להוסיף מונחים חדשים על מנת למלא את המאגר עד כמה שניתן, עד שנגיע למצב בו יהיה לנו מילון מונחים שלם הקשור לעולם הבלוגים בלבד - עולם הבלוגים - הבלוגספירה, מערכות הבלוגים השונות וכל מה שהלך מסביב. * אם יש לך מונח ואינך יודע כיצד להגדיר אותו, שרשר אותו כאן ואחרים יצרפו הגדרה. הוספת מונחים - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/insTerm.asp?id=1516&dicid=1382

ע ל ו מ ה

New member
אחלה רעיון../images/Emo45.gif אבל איזה מִנְשק../images/Emo31.gif

אי אפשר לרפרף בזריזות על כל המילים (ובשלב ההקמה זה נחוץ... כדי לקבל רעיונות למילים חסרות, כדי לראות בזריזות אם מילה כבר קיימת). ו... החלון עף לי כשסיימתי לכתוב הגדרה ולחצתי על שמירה. ולא שמר
. אין סיכוי ל-wiki? כזה שיאפשר לנו גם לתקן (את עצמנו ואחד את השני).

אני מעדיף כרגע לעבוד עם תפוז

ואני לא יכול להבטיח שנקים מערכת wiki של הפורום לכזה דבר. אם כי.. את יודעת... בעתיד הכל אפשרי

y2dan

New member
מה זה דורש ?

יכול להיות שאוכל לספק את התנאים.

אין לי בעיה ליצור כזה מילון

יש לי ידע בתכנות וכל מה שמסביב לזה. זה לא העניין

y2dan

New member
לא זו היתה הכוונה

מה גם שמערכת ויקי משוחררת בחינם. האם ישנו ביקוש ואפשרות באמת לבנות מערכת ויקי שלמה על נושא הבלוגים ?

בעלתי מונח

("תגיות") אבל אני לא יודע אם הוא עלה או לא. הוא אמור להופיע מייד? או שאתה צריך לאשר אותו קודם?

אני יודע

אבל הוא מדבר על ישראבלוג בלבד. לדעתי כדאי ליצור מילון משותף שיכלול את כל המושגים - של בלוגים, של תפוז, של ישראבלוג וכל מה שמסביב לזה.

noyy

New member
../images/Emo28.gifאנסה להוסיף אליו משהו

למרות שניסוח הוא לא הצד החזק שלי...

reedgreenwhait

New member
../images/Emo4.gifכתבתי הגדרה ל"תגובה"

ועדיף למחוק אותה, היא לא טובה. למה יוצא שבין מילה לנקודה יש רווח? למה אי אפשר להגדיל תמונות?

ע ל ו מ ה

New member
זה כנראה ערך לא מוצלח... ../images/Emo57.gif

גם אני הגדרתי אותו (כלומר, את "תגובות", שלשום בערב) ודווקא הייתי גאה בניסוח... אבל החלון עף לי בלי לשמור.

למעלה