ה ש ו ש נ ה
New member
../images/Emo41.gifהמלצה חמה ודרקונית...../images/Emo41.gif
maore כתבה היום על המקריות שבה אנו נתקלים במציאות ובאוצרות, וכך קרה לי. בכלל התכוונתי לקנות מעט ציוד משרדי, ואם אדייק - קלסר. כמו בחבלי קסם, הובילו אותי רגליי לקופסה נידחת בפינה חבוייה בחנות, והתחלתי לחטט, ספקנית לחלוטין באשר לסיכוי למצוא בדל של משהו בעל ערך, שהרי אלה היו מעט השאריות שנותרו משבוע הספר, ולפתע גיליתי! כשדרקון שותה מיץ כתבה ואירה: יונת קציר-גולן (ושימו
):שיחק וסיפר: בר גולן והספור נפתח כך: "אני אוהב את הדרקון שלי, הוא יושב על הספה ושותה מיץ פטל בלי לשפוך בכלל." אהבה ממבט ראשון! לא! אהבה ממבט טרום ראשון! גם האיורים נחמדים כל כך! הגודל של הכיתוב - ממש יופי לראשית קריאה- גיל הרך, ויש משהו מפתיע יותר בצורת הטקסט: (אבקש ידידה חובבת ספרים מושבעת ללמדני כיצד להעלות קובץ, ואני מוכרחה שתראו את זה), אך בינתיים תתארו לעצמכם: פה ושם יש מילה שכולה, או חלק מהאותיות שלה מודגש/בגופן אחר/מעוטר וכו'. למשל המילה דרקון. על ה"גג" והצלע הימנית של האות ק' מצויירים תמיד הדורבנות והקשקשים הללו שעל גב הדרקון, בצבע כתום, וה"רגל" של האות היא בצבע שחור. והרעיונות רבים, יפים ומרתקים!
מומלץ בתוספת חיוך מאוזן לאוזן!
ועוד משהו: מתאים לשרשור הדרקונים החביב של הפורום
maore כתבה היום על המקריות שבה אנו נתקלים במציאות ובאוצרות, וכך קרה לי. בכלל התכוונתי לקנות מעט ציוד משרדי, ואם אדייק - קלסר. כמו בחבלי קסם, הובילו אותי רגליי לקופסה נידחת בפינה חבוייה בחנות, והתחלתי לחטט, ספקנית לחלוטין באשר לסיכוי למצוא בדל של משהו בעל ערך, שהרי אלה היו מעט השאריות שנותרו משבוע הספר, ולפתע גיליתי! כשדרקון שותה מיץ כתבה ואירה: יונת קציר-גולן (ושימו