המלצה על אנימה - !Katekyo Hitman Reborn

JeeChan

New member
../images/Emo41.gif המלצה על אנימה - !Katekyo Hitman Reborn

ג'אנר: שונן, קומדיה שנה שבה התחילה לצאת הסדרה: סוף 2006 (10.7.2006 אם לדייק) תקציר עלילתי: טסונה הוא נער בעל ציונים נמוכים ועם ביטחון עצמי עוד יותר נמוך. אמו שוכרת מורה פרטי שיעזור לטסונה, אך זה מגיע כהפתעה לשניהם, כשמסתבר שהמורה הפרטי הוא תינוק בשם ריבורן, שבא מהמאפיה. ריבורן מיידע את טסונה, שהוא היורש הבא בתור, למשפחת המאפיה וונגולה, והוא מנסה לעזור לטסונה להפוך ליורש מתאים. ריבורן הוא בעל כדור המשאלה האחרונה, שהורג בן אדם, ואז מחזיר אותם לחיים, על מנת שיגשימו את משאלתם האחרונה [כשהם בעלי כוח חזק מאוד], ואפילו משיג לטסונה כמה עוזרים, כדי שיהפוך להיות תלמד לבוס מאפיה אמיתי. [כה תרגום נורא ואיום מאנגלית Oם] מידע באנגלית על הסדרה: http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=6843 הקבוצה שמתרגמת את הסדרה היא Shinsen-Subs, והם הרחק הרחק מאחורי הסדרה. מוציאים איזה פרק לחודש או לפעמים אפילו יותר >: דיעה אישית על הסדרה: הסדרה עצמה מתחילה יותר כקומדיה קלילה, עם מעט אקשן, אך בפרקים היותר מאוחרים [איפה שיפן נמצאת באנימה ובמנגה], העלילה הופכת לשונן כבד ואפל, עם הרבה אקשן. אני אוהב מאוד את פרקי הקומדיה, אבל ממש מעוצבן מהתרגום האיטי ורוצה כבר להגיע לאקשן >: אני אוהב את הדמויות ^_^ האנימציה הסדרה אחידה ולדעתי טובה, והאנימה בהחלט טובה. למרות שלא מזיק לקרוא את המנגה ם: שיוצאת על ידי Kefi בסקנליישן. המנגה בתרגום רשמי, יצאה עד כרך 14 [ביפן יצא עד כרך 12]. תראו את הפתיחה השניה! פתיחות: פתיחה 1: http://youtube.com/watch?v=yYUtoUmc2V8 פתיחה 1.5 (שינו את הסיום): http://www.youtube.com/watch?v=8aRIypTHeaI&mode=related&search= פתיחה 2 (תראו למרות הספויילרים! זה יגרום לכם לרצות לראות את הסדרה!): http://youtube.com/watch?v=SgGF8HtWwYI

RaVeN IYI

New member
Xג זה היצור הזה שהסתכל מהחלון?

בקליפ פתיחה? י.י; אמא XD

Hinamori

New member
אני חושבת שאני אקרא את המנגה של זה :ס

אין לי כוח לפאנסאסברים איטיים ._. מתסכל אותי שדי גריי מן יוצא ביום שבת, אז כל חודש...?

JeeChan

New member
בדוק ._. למרות שפוטוסאב תנסה להוציא

מפרק 27 ומעלה [דרור מתעקש לעשות מהסאגה הזאת Oם] מצד שני זה פוטוסאב אז יש מצב שזה לא יקרה XD לא סתם השם במירק הוא FutoSub - אני שמן ואתה שמן, אז מי יעבוד ?

JeeChan

New member
^________^

הכול תלוי בשמנות של אורי XD כי בלי מתרגם אין ממש קבוצה. לי אין בעיה לתזמן ולדרור אין בעיה לעשות קידוד י.י

Guid

New member
וואי, צריך לדעת ממש טוב יפנית...

שיהיה בהצלחה! אולי ביום מן הימים אני אראה... בקצב שלי זה יהיה ממש רחוק...

Ikari Shinji

New member
ואני מוכן לעשות עריכה של עברית או אנגלית

אני טוב בשניהם ויש לי נסיון בתפקיד "^^ אתם אולי מכירים חלק מן הקבוצות שאני חבר בהן "^^ Dattebayou Saizen Rasengan

Bakura

New member
האנימה היא מעפנה, לכו למנגה.

( No offense, אור, אבל אחרי שראיתי כמה פריימים שם... >__>;;; כמו איישילד >__>;. אולי קודם תלכו למנגה, תתאהבו, ואז תלכו לאנימה (החננאית ומהצונזרת.).)

JeeChan

New member
את סותרת את עצמך באקי ם:

דבר ראשון, האנימציה של הסדרה יחסית להרבה סדרות, היא סבירה פלוס. לא מדהימה, אבל מצד שני שומרת על אחדות ולא יורדת. ואין שום הגיון לקרוא מנגה ואז לראות אנימה, כי אחוז ההנאה הוא אפסי, ואנשים ישר יירדו על הרמה. זה לא איזה משו גרנדיוזי עם תקציב אסטרונומי, שאז אומרים, המנגה מחווירה מול האנימה או לפחות שווה לה ברמה. אני בטוח שהמנגה יותר טובה. אז אין טעם קודם ללכת למנגה ואז לאנימה.

Bakura

New member
דווקא זה נחמד לקרוא מנגה ולראות אנימה

כמו עם נארוטו שיפודן.~ אבל כשהדינמטים של גוקודרה מתלקחים מעצמם והכדור פשוט מתמזג בנוחות עם הראש של טסונה, זה קצת הורס. לא ראיתי הרבה מהאנימה, אבל, יכול להיות שזה השתפר, אבל זה עדין שני דברים מציקים נורא~

JeeChan

New member
אבל

אני מניח שקראת את המנגה לפני שבאת לאנימה נכון ? אני לא שמתי לב לפרטים האלה, עד שיוני העירה לי עליהם, וגם אז זה לא הפריע לי, כי כבר הייתי רגיל אליהם. וכה לרוב נחמד לקרוא את המנגה והאנימה, אבל לדעתי הסדר צריך להיות קודם האנימה ואז המנגה, כך הרווח כפול, כי לרוב המנגה יותר טובה.

Bakura

New member
../images/Emo96.gif דווקא ראיתי את האנימה קודם~

אני זוכרת כי נורא הופתעתי שריבורן באמת ירה לו כדורים אמיתיים בראש XD;; וטוב, בסבבה~
~

JeeChan

New member
3>

כה זה היה WTF XDDD אני כל כך קונה את את המנגה ם: וטוב הם בכל זאת ברצועת הבוקר ויש הגבלות צנזורה. למרות שאין לי מושג מה יש לצזנר @_@

למעלה