../images/Emo41.gifהמלצה....../images/Emo41.gif
אתמול בערב חברים משכו אותי בכוח לאחת החוויות היותר חביבות שהיו לי בזמן האחרון (מבחנים, עבודה, שגרה...
) והנה, ללא שום אינטרס כלכלי, אני ממליץ לכם בחום... למי שכבר מכיר אז מדובר ב"הצגה" בסגנון ממש אחר. "שיחות עם הברמן" ההצגה מתקיימת בבר "הפרטלה" בקינג גורג 30 בתל אביב. עצם נקודת הפתיחה הזו זה כבר מתחיל טוב: מגיעים, מתמקמים עם הבר, מזמינים דרינק , בר אינטנימי חמים ונעים. לקראת 22:30 פתאום נדלק ספוט על אחד היושבים בבר - וההצגה מתחילה. השחקן מעלה מונולוג מאוד ידידותי ונעים, יחד עם הברמן מולו, המוזיקה נחלשת, הקהל גם כן, ופתאום אתה מוצא את עצמך במרכז הצגה מבדרת ונעימה מאד, עם הדרינק שלך, על הבר, נינוח, נעים ונהנה מאחלה שואו. המונולוג נגמר, המוזיקה עולה בהדרגה, וכך גם האוירה בבר חוזרת לשיגרה... עד ששוב נדלק זרקור על מושב אחר ודמות חדשה נחשפת. הדמויות שנונות, השחקנים לא רעים בכלל, והמונולוגים מכלל הקשת החברתית. קומי, נעים, ולא שחיטה לכיס - 25 שקל בכניסה להופעה של כשעה וקצת. ערב לא שגרתי למדי... מומלץ מאד..
אתמול בערב חברים משכו אותי בכוח לאחת החוויות היותר חביבות שהיו לי בזמן האחרון (מבחנים, עבודה, שגרה...