המלצה

../images/Emo41.gif המלצה

רציתי לכתוב גם שבוע שעבר ושכחתי. בנות שאוהבות סידרות אנגליות - יש בערוף 23 לופ של "אפריל" סדרה אנגלית. על אמא לשלושה ילדים שלכל אחד מהם אב אחר).

ענתש

New member
המלצה למי שרוצה לדעת מה קורה בהארי

פוטר ואין לה כוח לקרוא באנגלית (כמוני). יש אודיו-בוק נהדר, עם קריין עם מבטא בריטי שממש "מדבב" את הדמויות. אני ממש נהנית, מרותקת לגמרי (שומעת באוטו בנסיעות וקצת בבית כשליאור ישן). מאיפה משיגים ? תנחשו
(רמז: לא מדברים על זה בפורומים).

nubi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמנצלש"ת

המלצה על הספר "תרה" של צרויה שלו. לדעתי נורא עצוב. מה דעתכן לדבר עליו אחרי הספר הנוכחי?

אשתדל לברר אצל אבאשלהם ולחזור עם

המלצות. רק תני דוגמא או שתיים למשהו שקראת ואהבת, כי fiction לא מדבר אליי, רק אליו.

בלינקה

New member
יש לי קצת "קלאסיקות"

גאווה ודעה קדומה, פיטר פן, סוד הגן הנעלם, ג'יין אייר... יש לי ספרים של קלאוול - שוגון, טאי פאן, מלך עכברוש... יש את ציידי הממותות ואת ערבות המעבר, את הארי פוטר (כמעט כולם), וגם את כל ספרי מדריך הטרמפיסט (שבטח לא תרצי).

כמעט הכל או קראתי או לא בכיוון שלי

(או גם וגם) תודה
אני מאוד אוהבת ספרים של מרגרט אטווד, עוד טובים שקראתי לאחרונה אבל לא זוכרת את שמות המחבר: A tree grows in Brooklyn The namesake I know this much is true אני אוהבת גם ספרים קלילים כאלה כמו I don't know how she does it וספרים של Marian Keyes ו Sophie Kinsella. יש לי קצת בלקאאוט אבל הכיוון הכללי הוא ספרות עכשוית, עם נטייה חזקה לסופרות נשים.

לולי8

New member
את The Handmaids's Tail

של מרגרט אטווד קראת? קצת ביזארי ומפחיד אבל מאד יפה וכתוב מקסים כהרגלה... עוד המלצות: the secret life of bees (לא זוכרת של מי אבל אשה) prodigal summer (ברברה קינגסולבר)

גורבי

New member
אוי, אני ../images/Emo163.gif שלא קוראת את כל

התגובות... אבל מכיוון שהוא כאן ליידי, הסופרת היא Sue Monk Kidd. ואם כבר סופרות נשים, אני אוהבת מאוד את דונה טארט.

בלינקה

New member
למה את לא מציעה לי גם?

נואשת לספר טוב. ומוכנה גם לשפר את האנגלית שלי

nubi

New member
אני מוכנה לתת לך

כמה מאמרים טובים לשיפור האנגלית, בא לך?

גורבי

New member
טוב נו, אם את מתעקשת ../images/Emo3.gif

הבעיה עם "דבורים" הוא שהוא שייך למישהי כאן בעבודה, אז אני לא לגמרי יכולה להעביר אותו הלאה (אם אי פעם אגמור אותו). דווקא קראתי כמה ספרים טובים לאחרונה - "לעולם לא-עולם", למשל, אבל יש לי הרגשה שאת מכירה אותו כבר. אם אני אביא לך את "הידיד הקטן" תמחלי לי?

את שני הראשונים קראתי וממליצה

רשמתי לפניי את השלישי. למי שנהנתה מ A Handmaid's Tale אני ממליצה גם על Oryx&Crake שלה. גם ספר עתידני וספוקי (קראתי ביומיים שאחרי בדיקת המי שפיר, העביר לי את הזמן במיטה
)

גורבי

New member
מה עם The Secret Life of Bees?

עונה על חלק גדול מהקריטריונים, ונראה מבטיח (אני די בהתחלה).

למעלה