המלצות ובילויים לסוף השבוע

../images/Emo41.gifהמלצות ובילויים לסוף השבוע../images/Emo41.gif

מעכשיו בכל שבוע ביום רביעי או חמישי יתפרסמו כל הדברים השווים ביותר שיש לעשות בסופשבוע. שלא תגידו... שלא אמרתי לכם! אז לפני הכל, איך המרגש חברים? ולעניינינו, סופשבוע רבוי אירועים יש לנו השבוע. חמישי (25.11) בערב- ב20:30 תוכלו לראות את המחזמר "שיקאגו" בבית האופרה, ת"א. בהשתתפות ריטה, ריקי גל, ששי קשת, קטורזה ועוד רבים וטובים. ב20:45 תוכלו לשיר יחד עם שלמה ארצי בהיכל התרבות, ת"א ב21:00 תוכלו להציל את איש המערות יחד עם קושניר ב'להציל את איש המערות' שם מדובר על ההבדלים בין המינים וזוגיות. ראיתי ואני ממליצה. התענוג יתקיים במוזיאון ת"א לאמנות ויעלה לכם לא מעט. ב21:30 יופיע חמי רודנר ויארח את יהלי סובול (מוניקה סקס) בפיוז'ן התל אביבי. כ-70 שקלים. נשמע טוב, לא?! שישי (26.11)- ב8:00 כמו בכל שבוע, שוק עתיקות ויד שניה ברחבת כיכר דיזינגוף. הרבה אין מה לחפש אבל יש מה למצוא ב13:00 שוב יופיע הקאסט של "שיקאגו" בבית האופרה, ת"א. ב22:00 תוכלו לרקוד ולשיר עם הבילויים בבארבי התל אביבי. מומלץ בחום עוד ב22:00 יופיע הבדרן רמי ורד בצוותא, כדי לצחוק תפרדו מ80 שקלים. עדיין ב22:00, הקומדיה 'החשפנית' בהשתתפות מורן אייזנשטיין, גילת אנקורי תציג בבית ציוני אמריקה ותדרוש מכם 65-85 שקלים ב22:00 (מפתיע?) יופיעו שייגעצ במועדון התאטרון ויארחו את רוני סופרסטאר, שחר אבן צור, useless id ועוד... יהיה הכי כיף שאפשר ב22:30 יופיע נאור ציון באודיטוריום רוזין, ת"א ב23:00 יופיעו ארז שלם (מיאיר לפיד) ושגיב פרדימן (הציני המהולל מיומטוב) בבית ציוני אמריקה. יהיה מצחיק ב23:30 בהום קלאב (בייס) תוכלו לקפץ לצלילי רוברט גיטלמן ואחרים תמורת 60-70 שקלים (נוער) בתוכנית- סושי בר חופשי, שתיה קלה חופשית ושמפניות ב24:30 יופיעו שלישיית פרוזאק עם מופע חדש בבית ציוני אמריקה גם ב24:30 יופיעו עמי ואלי (מאדיר מילר) בצוותא על הבידור ויבקשו 60 שקלים. מומלץ ב24:45 יופיע שחר חסון עם חבריו אדם ויוסי במופע הכי מצחיק שיש כל זה בצוותא תמורת 70 שקלים עדיין ב24:45 יופיע הענק מכולם, רועי לוי, בבית ציוני אמריקה. מומלץ שבת (27.11)- ב20:30 יתקיים המחמזר "שיקאגו" בבתי האופרה ב21:00 יופיע ארקדי דוכין המעלף בהיכל התרבות. עלות של 100-140 שקלים. כרטיסים בקסטל- 03-6045000 עוד ב21:00 יופיעו ננסי ברנדס ושימי תבורי בפיוז'ן, 75 שקלים תמורת השילוב הביזארי. ב21:30 תוכלו לצפות ב'שד היער' מאת צ'כוב בתאטרון 'קרוב' כ50 שקלים תמורת הצגה מעולה. מומלץ עוד ב21:30 יופיעו מיומנה בבית מיומנה, כדי להכנס לקצב תצטרכו להפרד מ145 שקלים. ב22:30 יארח טל שגכ את אריק סיני בתאטרון תמונע תמורת סכום זעום של 55 שקלים. ב22:45 יופיעו עמי ואלי (עדיין מאדיר מילר) בצוותא תמורת 60 שקלים והמלצת השבוע- Right on time של syndicate of law מתנגן לו בלופ כבר כמה ימים

Man½Amazing½

New member
יפה..!

ושאלה, איפה זה בית ציוני אמריקה שמוזכר פה? אם יש אפשרות להנחיות אז מה טוב.

LipStiK

New member
150 ומעלה...

אני חושבת שפעם האחרונה שבדקתי זה היה 200 ומשהו.. וכל הכרטיסים כבר נמכרו עד כמה שאני יודעת

קבלי ח"ח ../images/Emo8.gif

עוד מסיבה נחמדה שתהיה היום - פתיחה של ליין מסיבות סלסה בקפה "פידל" בבנין של קסטרו (בדיזינגוף סנטר). הפתיחה ב-22:30 והכניסה חינם .. בד"כ יש לימוד שעה וחצי ראשונות (לפי קבוצות) ורק אחרי זה מסיבה.. הפעם אני לא בטוח אם יהיה לימוד אבל מסיבה תהיה בטוח

למעלה