המלצות לנל"ק / VBAC

../images/Emo41.gifהמלצות לנל"ק / VBAC ../images/Emo41.gif

שלום לכולן! נראה לי שכאן תוכלו לעזור... אני מתכננת על לידה נרתיקית לאחר קיסרי, האם יש באמתחתכן המלצות מה לעשות עד ללידה על מנת להקל ולהרגע? (אני בשבוע 25) הן מבחינת ידע, והן מבחינת הכנת הגוף. קראתי את הכתבות התיאורטיות על לנל"ק וסיפורי לידה לנל"קיים. חשבתי שיהיה נחמד שהמלצות ההכנה יהיו מרוכזות תודה מראש!

סטיוויה

New member
המלצותיי

-לטפל בצלקת הפיזית. ממליצה על שתי שיטות;דיקור סיני וצמחי מרפא ושיטת ביקום. -לטפל בצלקת הנפשית. לעבד את הלידה שהסתיימה בניתוח,לעבד כעסים ותחושות. לסגור מעגלים. לעבור הילינג או דמיון מודרך. -לדאוג לתמיכה וליווי מתאימים ונכונים ליולדת.

תודה ושאלות...

מי מטפל בשיטות שהזכרת? האם במרפאה לרפואה משלימה של כללית למשל יש שמתמחים בשכאלו? וסליחה על הבורות - מה זו שיטת ביקום? הלידה הקודמת תוכננה קייסרית כי התינוקת היתה במצג עכוז, כך שאפילו לא התחלתי לידה רגילה... מה הם בעינייך ליווי ותמיכה מתאימים ליולדת? אני מתעתדת ללדת בסורוקה והבנתי שאין דרך להכניס לחדר לידה שם מישהו מלבד הבעל או מלווה אחת אחרת, ובכל מקרה אני רוצה את בעלי... ושוב תודה!

סטיוויה

New member
משהו לגבי סורוקה

אם מגיעים עם דולה ומציגים אותה כחברה או קרובת משחפה-הם ממש לא עושים עניין. זה לא כמו בבתי החולים במרכז ששם מיסדו את נושא הדולות וכולם כבר מכירים אותן. בסורוקה זה יותר פשוט.

גם למבי

New member
סטיוויה - תוכלי להרחיב גם בשבילי

לגבי הדיקור לחיזוק הצלקת? והאם יש משהו למרוח על הצלקת חיצונית - נדמה לי שקראתי באיזה מקום על נר-הלילה? כרמית - את יודעת משהו על זה? במאמר שלך מדובר על חיזוק הצלקת דרך שתיית תה פטל וסרפד ותוסף E. דרך אגב - אני כבר הייתי בכמה פארמים וחיפשתי את התה לשוא. הם הפסיקו עם חליטות התה. אחרי החג אני אחפש בחנויות טבע. תודה לשתיכן!

סטיוויה

New member
כן בשמחה

לגבי הצלקת מבחוץ-ממש מייד אחרי הניתוח(ז'א לא לחכות ימים ושבועות אלא אחרי המקלחת הראשונה ואפילו אם יש סיכות)למרוח לבנדר נקי ישר על הצלקת.ולאחר שלושה ימים לשלב עם משחת קלנדולה. כשעוברים ניתוח/פציעה הפצע מתאחה מבפנים ולפעמים עשויה להתרחש תופעה שנקראת "הידבקויות". ז'א שמסביב לצקלת מבפנים יש רקמה שמתאחה לא יפה ונהיה קצת "עמוס ודביק". דיקור סיני עוזר לגוף להזרים אנרגית חיים מה שנקרא "צ'י" ומחזק את מערכות הגוף באופן כללי ונקודתי. כשמדקרים איזור שעבר טראומה התוצא היא שיותר דם זורם אל האיזור,יש תנועה, ויש סיכוי מעולה להתאחות מוצלחת של הפצע הפנימי. מעבר לצלקת,בכלל,דיקור מחזיר כוח לגוף,מאד חשוב במיוחד אחרי לידה ובפרט אחרי ניתוח. לגבי שיטת ביקום-אני לא מסוגלת להסביר בצורה מדעית מפורטת איך זה עובד. העיקרון הוא מכשיר שפועל על תדרים ועל מגנטים ותוך המכשיר הזה ניתן להזין מאות "תכניות". המטפל מאבחן את המחלה של המטופל. המחלה לא חייבת להיות כפי שאנחנו מידית חושבים(שיעול,חום וכד'). המטפל מוצא למטופל מה הוא שורש הבעיה. ווירוסים רדומים,חיידקים,טפילים,כימיקלים שהצטברו במערכת. הטיפול מחזיר למטופל את האיזון של הגוף ותוך כדי טיפול מכינים גם תרופה על עיקרון הומאפתי. אני וילדיי מטופלים בשיטה הזו כבר 5 שנים,גם במהלך ההריונות ועבורי זוהי שיטת טיפול בעלת אחוזי הצלחה של כמעט מאה אחוז.מתי אני הולכת לטיפול -בהריון,לחיזוק והרמוניה. וכדאי במיוחד אם יש תופעות של בחילות,הקאות,כאבי ראש וכד'. -תינוקות שסובלים מגאזים ואלרגיה לחומרים שעוברים בחלב האם. תינוקות שישנים לא טוב. -לתינוקות זוחלים שמכניסים הכל לפה ויש להם המון המון פרזיטים במערכת העיכול ולפעמים גם כימיקלים שאפילו עוברים מנוזל שטיפת הרצפות למשל. -כל מחלה של דרכי הנשימה -מצויין בטיפול במחלות של דרכי העיכול

גם למבי

New member
ואם לא מרחתי לאחר הניתוח

(וברו 3 שנים) - יש משהו מומלץ למרוח חיצונית? יש טעם? מישהי יכולה לאמר לי איפה לעזעזל להשיג חילטות פטל וסרפד? לא מוצאת! תודה! ובכלל תודה על ההסבר!

סטיוויה

New member
לא נראה לי שכבר יש טעם

אבל אם הצלקת נראית לך זקוקה לתוספת אז משחת קלנדולה זה טוב. עלים חליטות?בכל חנות טבע.

כרמית מ.

New member
קראתי פעם המלצה למרוח

ויטמין E, ואפילו לצרוך אותו בבליעה - אבל מכיוון שזה ויטמין שלא מסיס במים אלא בשמן, נראה לי קצת מפחיד, במיוחד בהריון (עלולה להיות צריכת יתר). עלי פטל וסרפד, בנפרד, אפשר למצוא גם בסופרפארם ודומיו, בפינת הטבע.

למעלה