המלצות מוזיקה

Tin Doll

New member
../images/Emo41.gifהמלצות מוזיקה

אני יודעת שהיה את השרשור הזה לא מזמן, אני פשוט רוצה לחדש קצת את הפלייליסט שלי ואין לי כח לדפדף כאן בין העמודים, מה שגם בטוח דברים השתנו מאז. אני מתכוונת לאמנים קצת פחות מוכרים, מוזיקה איכותית. אני סומכת על הטעם שלכם. אז, אני ראשונה? אין לי מושג איך הכרתי אותם, אני חושבת דרך המלצה של מישהו מכאן.. Riverside - אני חושבת שיש להם 2 אלבומים והם מעולים. פשוט מעולים.. כרגע השיר הכי טוב בעיניי הוא Second Life Syndrome מהאלבום תחת אותו שם. שיר ארוך ומעולה בדיוק כמו שאני אוהבת.. להקה שלא תצא לי מהפלייליסט עוד הרבההה זמן. לאחרונה הכרתי דרך המייספייס את Timothy Pure שגם הם טובים. מדהים כמה אמנים טובים אפשר למצוא דרך המייספייס, זה פשוט לא נגמר. ואיך הם הגיעו אליי אין לי מושג...
עוד להקה, שבשמיעה ראשונה קצת קשה להתחבר אליה אבל עם הזמן זה מסתדר. אותה הכרתי דרך המלצת העובדים של התו השמיני. ללהקה קוראים Mew והדיסק הראשון הרבה יותר טוב מהשני (!) לדעתי. מומלץ גם. יש גם את Kino ו Paedestrian שהם מעולים.. כנסו למייספייס ותבינו אני מוסיפה מייספייסים: http://www.myspace.com/riversidepl http://www.myspace.com/timothypure http://www.myspace.com/mew http://www.myspace.com/kinomusic http://www.myspace.com/pedestrianmusic תהנו ועכשיו תורכם!

Benn Is Kane

New member
לא אוהב את kino.

הגיטריסט שלהם זה ג'ון ווסלי, שמנגן עם PTREE בהופעות החיות. אממ... אין לי ממש המלצות חדשות... סתם ממליץ לחפש להורדה את הסאונדטארק של Guitar hero (שלושת המשחקים, 1, 2 ו-3). יש שם כמה שירים כיפים כאלה לשמוע. שום דבר מעניין במיוחד, בכל אופן.

Benn Is Kane

New member
לא את TNA...

|קצת OFF| אוהב דברים אחרים... אני אחפש את הודעת ההמלצות הקודמת שלי ואתן פה לינק.

ALIAS590

New member
המלצות שלי

Pain of Salvation- פרוגרסיב מטאל, די מוכר. אלבום מומלץ- Remedy Lane Damien rice - מעיין פולק-פופ מצויין, שני אלבומיו טובים מאוד. Lady & Bird- אממ ז'אנר..? לא יודע להגדיר, אבל מהרגע ששלחו לי את זה, נדלקתי. האלבום (היחידי) כשם הלהקה.

עדן גפן

New member
לא יודעת אם נחשב מוכר אבל..../images/Emo190.gif|פיס|

אני ממליצה בחום על Jethero Tull.. להקה מצויינת. אממ מומלץ להתחיל עם השיר- Too Old To Rock'N'Roll, Too Young To Die תהני:]

Benn Is Kane

New member
ההמלצות שלי מהשרשור הקודם:

אין לי משהו לחדש, ובשביל החבר'ה החדשים שלא קראו ומעוניינים לנתחדש קצת (או שלא), מוזמנים לקרוא. 1. The Mars Volta. המלצתי עליהם גם בקומונה ז"ל, אבל בשביל מי שלא היה שם - שווה לנסות. להקה מטורפת פשוט, במובן הטוב והרע של המילה. משוגעים, מפגרים, מוזרים ומה לא. אבל פרושיאנטה מנגן שם, אז איך זה יכול להיות רע? 2. Frost. יש להם אלבום אחד, בשם Milliontown. זה מין סופר גרופ כזו שמורכבת ממספר חברים מארינה (שעוד מעט יגיעו), IQ (שזו גם סופר גרופ שבקרוב תגיע) והלהקה ההיא שהייתה לרוברט פלנט בסוף שנות ה-90 עד תחילת שנות ה-2000. 3. IQ. להקת פרוגרסיב רוק מטורפת, עושה הרבה קטעים מעניינים ואוהבים להשתמש בקלידים - שזה טוב. 4. Arena. אני מאמין שכמה מכם מכירים אותם, אבל לאלה שלא - שווה לנסות. שוב, להקת פרוגרסיב רוק טובה מאוד. 5. Spock's Beard - עוד להקת פרוגרסיב (כמה מפתיע). יש להם קטעים טובים מאוד, למרות שלדעתי הם מעט פופיסטים. אבל המוזיקה שלהם כיפית לשמיעה ובשביל להעביר את הזמן. יש להם גם שיר בשם ג'יבריש, שהוא פשוט אורגזמי . 6. UK. מה צריך יותר מג'ון וויטון וביל בופורד (קינג קרימזון, למתקשים)? עוד סופר גרופ בריטית (מן הסתם, UK) שהוציאה אלבום קלאסיקה איי שם בסוף שנות ה-70 (78 כמדומני). הקטע הראשון באלבום הוא אחד מקטעי הפרוגרסיב הגדולים איי פעם, לדעתי. הם הוציאו עוד אלבום אחד ועוד הופעה אחת. 7. Marillion. להקת פרוגרסיב שהשנים היפות יותר שלה הן אי שם בתחילת/אמצע שנות ה-80. לסולן שלהם דאז, דרק דיק (הידוע יותר כ"פיש"), יש את הקול הכי דומה לפיטר גבריאל איי פעם. כשהשמעתי אותם לחבר שלי, הוא היה בטוח שמדובר באלבום של גבריאל/ג'נסיס שמעולם לא יצא. באותה תקופה הם נחשבו למעין דור ההמשך של ג'נסיס של תקופת גבריאל, אחרי שהוא עזב אותם לקריירת הסולו שלו. כיום הם מנגנים מוזיקה שונה מאוד, הרבה יותר רכה (ולדעתי, משעממת). סטיבן ווילסון הפיק להם מספר אלבומים בתחילת שנות ה-90 אני חושב.. בכל אופן, הוא חבר טוב מאוד של הלהקה. 8. Rush. אני ממש מקווה שאני לא מחדש למישהו פה, אבל מדובר באחת מהלהקות הגדולות של שנות ה-70/80 בכל הקשור לרוק/פרוגרסיב רוק/רוק כבד של אותן שנים. עדיין פעילים, ואפילו מוציאים אלבום חדש בקרוב. הגיטריסט שלהם, אלכס לייפסון, מתארח באלבום החדש של פורקיופיין טרי, בסולו (הראסון) בשיר השלישי באלבום, Anesthetize. הוא אחד מהגיטריסטים הגדולים של כל הזמנים לדעתי, ולא מוערך מספיק. הבאסיסט/סולן/קלידן שלהם, ג'די לי, הוא יהודי גאה (לא בצורה הזו, you blue-minded freaks!), ואחד מהבאסיסטים הגדולים איי פעם. המתופף, ניל פרט, הוא ללא ספק (לדעתי) המתופף הגדול בכל הזמנים. אם יעלו לי עוד להקות שכדי להמליץ עליהם, אעשה זאת בהודעה נפרדת (מן הסתם).

the finisher

New member
פורקיופיין טרי

אני לא בטוח שכולם מכירים אז אני ממליץ עליהם...להקה טובה מאוד. ועכשיו להמלצות: The Flower Kings אני מאמין שרובכם מכירים...אבל לטעמי אחת הלהקות הכי טובות שפועלות כיום,חלק מהמעריצים כבר הגדירו אותם כ"היורשים של YES" שזה כבוד לא קטן. כמעט כל אלבום שלהם הוא אלבום כפול ואפילו שהאלבומים ארוכים, הם מצליחים כל הזמן לעניין. Tony Levin-Waters of eden אלבום סולו של גאון הבס...פשוט מרגישים את הקסם ששומעים אותו! מומלץ! AYREON-פרויקט של מוסיקאי הולנדי ששמו ארג'אן לוקסאן...הבן אדם גאון אפשר להגיד. כל אלבום הוא אלבום קונספט שבדרך כלל עוסק בדמות שהוא יצר "אייראון" ומדע בידיוני משולב עם פנטזיה..למרות שיש גם אלבום אחד שהוא לא עוסק בזה. מומלץ! לדעתי להתחיל עם The Final Experiment שהוא ממש אופרת רוק מדהימה!

עדן גפן

New member
עוד להקה..../images/Emo190.gif|פיס|

הלהקה Iron & Wine.. מי שלא מכיר.. פספוס שלו
שיר להתחלה? אממ.. Naked As We Came.

הערה קטנה iron & wine זה לא להקה, זה אדם...

מדובר בסאם בים. כאשר לעיתים הוא עובד עם נגנים אחרים. יש לו אפילו אלבום משותף עם Calexico

למעלה