המלצות על רופאים

michal508

New member
הריון תאומים - המלצה לרופא למעקב

שלום אני בשבוע 14 ומבקשת את עזרתכן בהמלצה על רופא למעקב הריון באופן פרטי (כהתייעצות) באזור השפלה / מרכז. תודה

אני117

New member
המלצה על רופא להריון בסיכון

שלום לכולן! אני מחפשת רופא למעקב פרטי להריון בסיכון - יש לי ילדה שנולדה בשבוע 29 עקב רעלת קשה ומאז היו לי 2 הפלות בשבוע 8 ו-10. לאחר בדיקות קרישיות גילו שיש לי קרישיות יתר. אני קוראת פה הרבה ומאד מתעודדת...
לאחר שעשינו את כל הבדיקות אנחנו רוצים לנסות שוב אבל אני רוצה קודם ללכת לרופא שמתמחה בהריון בסיכון (ורצוי גם בקרישיות יתר). קראתי פה המלצות על פרופ' קופרמינץ. האם מישהי מטופלת אצלו? תודה רבה וחג שמח!

אשמח לקבל את עזרתכן

קודם כל - מצטערת על ההודעה החדשה. אני נשאית של X שביר ובעקבות זאת עשינו IVF עם PGD (אבחון גנטי טרום השרשתי). לאחר הריון ספונטני אחד שהסתיים בשבוע 6, ולאחר 4 נסיונות IVF קיבלנו בשבוע שעבר סוף סוף בטא חיובית. אני כמובן משתדלת שלא להתייחס להריון כהריון עד שאראה דופק, אבל ביחידת IVF אמרו לי כבר להתחיל לחפש רופא. בגלל שאני נשאית של X שביר, אצטרך לעשות סיסי שיליה בשבוע 12 ולכן אני מעדיפה להיות במעקב הריון אצל רופא HR. אשמח לקבל המלצות.

כן!! מטופלת אצלו,

הוא נחשב למוביל בתחום של הריון ובעיות קרישיות, ומנהל את היחידה להריון בסיכון באיכילוב, אני אצלו לסירוגין פרטי וגם דרך טופס 17 של קופ"ח. אין עוררין על המקצועיות שלו, וברמת יחסי אנוש- האמת שב"פרטי" הוא הרבה יותר נחמד, (טבעי, לא?) ובאיכילוב יותר ענייני, אבל תמיד יסודי מאד. חג שמח ואני כאן אם את צריכה יותר מזה...

באיזה אזור את בארץ?

שנית, את מעדיפה רופא פרטי או דרך קופ"ח? אחרי שתעני נוכל (אני מקווה) לכוון אותך קצת יותר טוב. בינתיים, משתתפת בהתרגשותך. עתליה

Honey Annie

New member
מטופלת שלו

מתחילת ההריון רופא הנשים הרגיל שלי המליץ לי עליו ואני יכולה להגיד שהוא הציל אותי ואת הפסטוק לא פעם ולא פעמיים במהלך ההריון. מאוד מומלץ. מומחה מעולה - ויחס אנושי נפלא. הוא בחופש עד ה- 27.12 ופרופ' אריאל מני מגבה אותו עד אז.

אני117

New member
תודה HoneyAnnie!

באמת קבעו לי תור רק לינואר אז כנראה בגלל זה... האם את הולכת אליו כל פעם פרטי או שיש דרך ללכת אליו דרך הקופה? אני שמחה שסוף סוף מצאתי מישהו באמת מומחה בתחום וגם אנושי כפי שאת כותבת... תודה רבה!

אני117

New member
תודה רבה!

קבעתי תור אליו רק לפי קריאה בפורום ואני ממש מודה לך על התגובה! מה זאת אומרת דרך טופס 17? אני בקופת חולים מכבי אז אני הולכת גם לרופא נשים הרגיל שלי (לקבל הפניות לבדיקות דם וכו' ואולטרסאונד כל כמה שבועות) וחשבתי לשלב את זה עם ביקורים פרטיים אצל פרופ' קופרמינץ. האם חוץ ממנו את מטופלת גם במרפאת קרישיות? שוב תודה וחג שמח!

Honey Annie

New member
גם ממכבי

אני מטופלת בבלפור אצל ד"ר טל במרפאת הריון בסיכון גבוה ובמקביל אצל קופרמינץ פעם בחודש - חלק מהביטוח המושלם והרוב על חשבוני. שווה כל גרוש - אני לא מתכוננת ללדת 10 ילדים.

אני117

New member
היי

כן, זה כנראה מה שאני אעשה גם. העיקר שיהיה כבר הריון ארוך ומשעמם עד שבוע 36 לפחות! מודה לך מאד על העזרה ושיהיה בהצלחה!

פרופ' עמית הוא רופא מעולה ../images/Emo45.gif

אבל, האיכות שלו באה לידי ביטוי (לטעמי) בעיקר בתחום הפוריות. יש לי חברה שעשתה אצלו מעקב הריון לתאומים, אבל אני אישית חושבת שצריך להפריד: להשיג הריון לחוד, ולשמור עליו לחוד. יש בפורום שלל המלצות על רופאים מומחים להריון בסיכון גבוה. אני אישית ממליצה (כהרגלי) על ד"ר אייל סיוון, מנהל המחלקה להריון בסיכון גבוה בתה"ש, שהתארח כאן לפני מספר ימים (תוכלי להכנס לקישור בטאגליינס כדי להתרשם מתשובותיו). הוא מקבל ברמת-החייל. עתליה

gilss331

New member
מחפשת המלצה על רופא לסיכון גבוה?.

שלום לכולם, אני חדשה כאן ורצתי לשאול ולבקש מימכם המצלצה לרופא בסיכון גבוה באיזור אשקלון קצת רקע אני בת 30 לאחר טיפול IFV טיפול רביעי הוחזרו 3 עוברים ב- 2 נימצא דופק והשק השלישי לא מתפתח לאחר דימום רציני אושפזתי ל- 5 ימים נאמר לי שהדימום כנראה נובע מהשק השלישי במונח רפואי "המטומה" כרגע שוחררתי מהב"ח ונאמר לי ע"י היחידה שטיפלה בי בהפריה לעבור לרפואה לסיכון גבוה כרגע אני בשבוע 7+3 אם מישהי עברה חויה דומה אשמח לתגובה כרגע אני קצת חוששת וכלום לא ברור לי

ברוכה הבאה והמון ../images/Emo49.gif

מה שקורה אצלך הוא שיש מוקד דימום פנימי בתוך הרחם, וכנראה שיש קשר להפסקת ההתפתחות של השק השלישי. קיומה של המטומה עלולה לסכן את המשך ההריון, אבל מאידך יש אינספור הריונות שהתחילו (וגם נמשכו) עם דימומים בעצמה זו או אחרת, ובכל זאת הגיעו לסוף טוב.
מה שכן, נראה לי שההצעה להיות במעקב הריון בסיכון היא בהחלט במקום. אני לא מכירה את האזור שלך, אבל אולי מישהי מהבנות תדע להמליץ. מאחלת לך שימשיך ארווווווווך, תקין ומשעמם עד כמה שאפשר בהריון תאומים אחרי IVF.... עתליה

avodalanu

New member
מה אם ד"ר הנדלר? יש המלצות

הופניתי למעקב במכבי בהיי ריסק שבר"ג ושם הוא הרופא המטפל שלי. יש לי סיפור דומה לשלך ולאט לאט אחרי אשפוז ומספר ביקורים במיון במוקד ובבי"ח עצמו אני נמצאת במעקב היריון אצל ד"ר הנדלר. אני די בהתלבטות -- מצד אחד חביב מצד שני אחרי כ"כ הרבה שעברתי - לא בטוחה שהוא הכתובת הנכונה??

סאלי33

New member
אני ממליצה בחום על פרו אייל שיף

מנהלת מחלקת יולדות ונשים בבי"ח תל השומר.מקבל פרטי בת"א

המלצה חמה

אני ממליצה מעומק ליבי על ד"ר זיגי רוטמנש, מנהל יחידת הריון בסיכון בבי"ח וולפסון. אני הולכת אליו באופן פרטי ברמת אביב. הייתי אצל הרבה רופאים אך רק אצל ד"ר רוטמנש אנו מרגישים בטחון, שיש על מי לסמוך ושההריון שלנו בידיים מקצועיות. רק עליו אני סומכת. ואצלו הצלחנו להחזיק הריון מורכב עד הסוף הטוב! חשוב לא פחות ממקצועיותו, זה האופי המקסים, הרוגע, והשלווה שהוא מקרין.

למעלה