המלצות?

JumpInTheFire

New member
../images/Emo41.gif המלצות?

אני מחפשת המלצות לאלבומים של דה דורז ורולינג סטונס אם מישהו יכול לעזור
בפעמים האחרונות שקניתי אלבומים ע"פ המלצות מהחברה כאן לא התאכזבתי בכלל :) אם אתם רוצים להמליץ על משהו מיוחד אז גם זה יתקבל בברכה! רק תגידו לי מה הסגנון וכאלה... קצת מידע בערך טל, אני מקווה שזה בסדר שפתחתי שרשור חדש, מקסימום תשרשר אותי..

weird dust

New member
אין כמו האלבום הראשון של הדלתות

אני אישית מאוד אהבתי את האלבום The Doors משנת 1967. יש בו הרבה מאוד ליהיטים ולא בגלל שזה אוסף
בכללי, יש עוד אלבומים טובים אבל אם רוצים להתחיל בשירים הכי מוכרים ניראה לי שרובם שם.

hkatsman

New member
טוב, אצל הרולינג סטונס

יש לך את Sticky Fingers שהוא אלבום מצויין, הרבה שירים קליטים ויפים, רוקנרול כמו שכתוב בספר. יש את Let It Bleed שלא חסר בו שירים טובים. יש את Aftermath שכל מה שאני יכול להגיד עליו זה Paint It Black. וכדאי לך לנסות גם את בגארס באנקווט(אין לי כח לבדוק איך כותבים את זה) שהוא אלבום די שקט אבל ממש התלהבתי ממנו. עוד אלבום מומלץ הוא Exile On Main St. שיש אנשים שאומרים שהוא מאסטרפיס וכאלה אבל לא שמעתי אותו אז אנלא יכול לומר עליו משו.

AeroTom

New member
"Exile" כיום הוא האהוב עלי של הסטונס

והיינו די מתואמים בהמלצות

Anuerysm

New member
באגרז באנקווט הוא העצום מביניהם

ואני גם אוהב את Out of our heads שיש בו כל מיני קאברים מגניבים

AeroTom

New member
המלצות:

ה-Doors הדרך הכי טובה להתחיל היא כרונולוגית מאלבום הבכורה - The Doors. הוא אלבום נפלא. עוד 2 אלבומים נפלאים הם ה-2 האחרונים: Morrison Hotel (שכיום הוא האלבום האהוב עלי של הלהקה) ו-LA Woman האלבום השני Strange Days נהדר גם כן. כמו גם Waiting For The Sun. האלבום שנשאר - The Soft Parade הוא כנראה הכי חלש שלהם, אבל גם בו יש רצועות טובות מאוד. להתחלה כאמור השלושה הראשונים שהזכרתי פה הכי מומלצים. הסטונס: Sticky Fingers Let It Bleed Exile On Main Street Beggars Banquet ארבעה אלבומים שהם יצירות מופת. חובה בכל בית. כולם מומלצים להתחלה (אולי ה-2 הראשונים פה קודם). לגבי סגנונות. ה-Doors הם רוק\פסיכדלי\בלוזי, די שילוב של הכל. יש להם שירים די מגוונים באלבומים. הבסיס של הסטונס הוא רוקנ'רול-בלוז והם גם עם השנים שילבו עם הדברים מסביב. ארבעת האלבומים שהזכרתי הם רוקנ'רול חופשי, ישן וטוב, כמו שצריך.

JumpInTheFire

New member
התכוונתי שאם יש משהו אחר

שתרצה להמליץ עליו אז תפרט לי עליו, כי את מה שביקשתי אני פחות או יותר מכירה.. תודה בכל מקרה ותודה כמובן על ההמלצות

JumpInTheFire

New member
תודה לכולם ../images/Emo13.gif אני מקווה שבימים הקרובים

אוכל להתרשם בעצמי

M e n s R e a

New member
נראה לך שמפריע לי?

חוץ מזה, בד"כ שרשורי המלצות דיסקים נוטים להיות ארוכים, אז ממילא עדיף שיהיו בנפרד.

M e n s R e a

New member
אנ יודע שלא אוהבים להמליץ על אוספים

אבל לסטונז יש אוסף די עמוס שיצא ב-2002, ונקרא 40 licks. כשמו כן הוא, כולל 40 שירים. סביר להניח שפספסתי כמה שירים יפים של הלהקה, כי קניתי רק אותו, אבל כאלבום ראשון לקנות הוא מצוין.

למעלה