המניפולטור הדגול מסכסך בין ונסה ואיתי

סקר 1

New member
ריב רציני בין שי לוואנסה כבר עשרים דקות!!!

ועכשיו נפסל לשידור!!! כל הכבוד לוואנסה!!! איזה ביצים יש לבחורה!! היא מחזירה לשי על מה שעשה לנעמה....

בבקשה בבקשה בבקשה - מתי כבר יעיפו את שי???

לא יכולה לסבול את הבן אדם המתנשא הזה – נמאס ממנו. נגעלת לשמוע ולראות אותו. תעיפו אותו כבר! תת רמה של בן אדם, אי אפשר לנהל איתו שיחה, כל פעם צורח כמו בהמה, מנהיג עאלק על חירייה אולי. איך בן אדם יכול להיות מאוהב בעצמו כל כך, כל פעם מחדש זה מפליא אותי! שמחתי, קשה לי לבטא כמה שמחתי לאחר ההצבעה אתמול. יכלו לראות איך יצאה להם האוויר מהמפרשים, חשבו שהם שולטים וקיבלו ז'בנג לפנים. באמת הגיע הזמן שינפו אותם אחד אחד, את שי, שפרה וצבר. נמאס לראות את ההתנהגות המתנשא שלהם, את דו הפרצופיות, את המניפולציות שהם עושים על אנשים של הם חושבים כיותר חלשים, דיי לשלטון הרועה!!! כל הכבוד לונסה שהיא עומדת על שלה ונלחמת בבהמה הזאת. להעיף את הזבל הזה כמה שיותר מהר!!!

michaly2003

New member
ראיתם באיזה קלות שי סיכסך בין ונסה לאיתי ....

הבן אדם ספץ במנדרג' - ממש מלך המנדרג'

איתי682

New member
להפקה: חרם צופים

נמאס לנו לראות את שי הכוחני והשתלטן ואת שפרע התחמנית-על הרבה פחות הענשתם את הבובלינים-לא נמשיך לצפות אם לא תתערבו בתיחכום שבו שי מפעיל את השליחים שלו כרצונו צופים החושבים כמונו מוזמנים להצטרף אלינו באמצעות הצפת תגובות חרם של הצופים!

ruti

New member
מלך הביצה. צפרדע לפני שהולכת הביתה ../images/Emo6.gif

MineraL

New member
../images/Emo45.gif רק בגלל זה הוא צריך להשאר

כשהוא ילך, הדברים האלה לא יקרו. עשיתם את זה עם מיקי... אל תחזרו על אותה טעות!

michaly2003

New member
../images/Emo67.gif מאפה הבאת את היציאה הזאת

עוד מעט תגיד שגם מגיע לו המיליון.

MineraL

New member
אני אגיד לך מאיפה

הוא עושה אקשן, תככים, ריבים, צעקות. בדיוק כמו מיקי! כשהוא ילך הביתה יהיה ממש משעמם בוילה. עד ששירה תכנס.

FreshF5

New member
נראה לי שחסר לך את זה בבית

אחרת לבטח היית נמנע מהצהרות שכאלה. בהצלחה בחיים האמיתיים

קופנגן

New member
נכון שזה נותן אקשן וזה מעניין

הבעיה היא שרוב מי שצפה בויכוח הזה ומכיר את הלך הרוחות, יודע מי פה הצבוע והתחמן והאסטרטג ורובנו ממש לא מתחברים עם הדמות הזו. אני אישית אעדיף שהוא ילך והויכוחים יהפכו פחות אלימים

MineraL

New member
ועם מיקי התחברתם?

מה זה השטויות האלה... הוא צריך להשאר כי הוא משחק את המשחק מלוכלך, הוא מביא לנו אקשן וטעם לראות את התוכנית הזאת. ועובדה שדף וחצי מהפורום מוצפים על הריב שהיה עכשיו עם ונסה.

JasPoint

New member
מיקי לא הייתה אלימה

ואני רציתי שמיקי תישאר ונעמה תודח אבל זה לא קרה. מיקי אמנם הייתה תככנית אבל היא בנתה זוג (ערן וקרן) ולא פירקה זוג. היא הוסיפה עניין ומנגד נעמה סתם חפרה במוח, התבאסתי אז שמיקי הודחה ונעמה נשארה.

קופנגן

New member
לפעמים אפשר בהחלט להתחבר למניפולטור

ולתחמן. אבל כדי שזה יקרה, הוא צריך להיות כזה שנסמפט אותו, דן מנו כמה שהיה תחמן, הוא עשה את זה בחן (עד כמה שאפשר לקרוא לזה ככה) , הוא גרם לכעסים עליו אבל לא בעוצמות ששי מעורר.

LIA07

New member
גם אני לא סובלת את שי, רק חבל

שכל האש עברה על איתי עכשיו

שי מת על עצמו ובגלל שהוא כל כך מאוהב

אין ספק שהוא בעולם הדמיוני שהוא חי בו, כל מה שהוא עושה וחושב הוא נכון וטוב, בויכוח היום עם וינסה וגם בשטיפה שלאון קיבל, במהלך כל השיחות, כמה שהוא דיבר הוא רק הפיל את עצמו, הייה מבדר איך בן אדם חי בסרט, כל שנייה הוא סטר את עצמו. לא משנה מה יוצא לו מהפה, העיקר זה שהוא צודק. בכלל אדם שטען ששכב עם יותר מ1000 נשים, כאילו איזו אישה תרצה בכלל להתקרב לנחש כזה? איכס של ממש. גועל נפש של בן אדם ומחכה לשנייה שיעיפו אותו מהבית.

בהלםם

New member
שי לחש עכשיו לוונסה בשירותים

שיש עוד מלא דברים שאיתי סיפר לו...ואם היא רוצה לדעת היא מוזמנת לבוא אליו שקרןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן מה הוא כבר אמר הבן אדם הזה נתפס לכל מילה הכי קטנה ומוציא אותה מהכי פרופורציות לא יאומן!!! הלוואי ויעוף כבררררררר מחכים לנו עוד המון ריבים אל תחשבו שהוא היחיד שיכול לעשות בלאגן אז תעיפו אותו!!

למעלה