המניפולטור הדגול מסכסך בין ונסה ואיתי

omer rasivi

New member
מה מגעיל?? הם לא אמורים לתפוס עמדה

בלי שום קשר לאסטרטגיה ולמשחק, כששני אנשים מתווכחים ביניהם אין סיבה שמישהו שלישי יתערב ויתפוס צד. הויכוח לא נוגע לאף אחד מהדיירים האחרים חוץ מאיתי ולכן הם לא אמורים להתערב. איתי היחיד שהיה צריך להתערב ולהגן על ונסה. במקום זאת הוא השתפן מה שמראה על האישיות שלו.

BrokenWings16

New member
שי סכסכן!

וואי וואי איזה סכסכן... לא אוהבת את האופי שלו בגרוש..אלים מידי לטעמי. בטח כל הארגון של זכויות הגבר במשפחה מסמסים לו...

ילדונת5

New member
וואי וואי.... איזה אקשן הלך שם!!!

שי הנבלה רב עם וואנסה ואחכ וואנסה הגנה על איתי ואיתי הלך לצד שי וואנסה נפגעה ועכשיו שי בא לוואנסה ואומר לה שאיתי מלכלך עליה.... אלוהים! איזה מלוכלך השי הזה!! ואיתי- למה השתפנת ברגע הכי קריטי?! ויוסי הכי קורע!!! וואנסה אומרת לשי שאיתי לא מרגיש בנוח לשבת לידו, אז שי שואל אחד אחד אם נוח להם לשבת איתו וכשהוא מגיע ליוסי אז יוסי אומר "האמת, לי לא נוח לשבת עם כולכם..."!! קורע הבן אדם... ורק רנין הנחש ישבה בצד והתענגה על כל רגע ורגע...

אני חושבת

שהוא באמת נלחץ מכל המהומה שהיתה ולא הצליח להיות מרוכז במה שהוא רוצה להגיד. וונסה, לא נותנת לו הזדמנות לדבר. וחבל כי יכול להיות שהיא מבינה את הדברים בצורה אחרת.. ומאשימה את איתי.

מסכנה וואנסה!! היחידה שעמדה באמת מול שי החרא!

ואף אחד לא עזר לה!! איתי- הגבר שהיא נלחמה בשבילו וצעקה ישב ושתק כמו דג. ושי- כמה בן אדם יכטל להיות שפל?? אלוהים... דן מנו פראייר לעומתו... הוא חייב לעוף מחר אחרת הוא לא יעוף בכלל.... חייבים להכעיף את כל החבורה שלו אחד אחד... זה כולל במיוחד את שפרה ורנין

מה פתאום מסכנה?

הם רבו בגלל מה שהיא אמרה ללאון. שתעמוד מאחורי המילים שלה, במקום זה היא צרחה על הכל רק לא על זה. לדעתי גם התעצבנה כי הוא לא נתן לה לדבר... הוא מצליח לבלבל כל אחד עם הקדיחה שלו

bibaso

New member
וונסה מעולם לא השתמשה במילה מנהיגים

שי הכניס את זה וחפר וחפר עד שגם אתם מאמינים וונסה אמרה אנשים חזקים והתכוונה לכמה במקור זו רנין שאמרה לשי שוונסה דברה על מנהיגים, וזה היה קשור לתקל שלה עם וונסה לאחר שאשר הודח, ואפילו אז וונסה לא אמרה את זה - רנין פשוט המציאה כדי לחמם את שי על וונסה. היות ושי חופר וחופר עד שכולם מאמינים - כולל הצופים, כמו שעשה לנעמה, אני אכניס את הפוסט הזה בכל פעם שנחוץ.

שי נפל במלכודת שתטמן לעצמו

הוא כרגע בידיים של הצופים, ולא דיירי הבית הפחדנים/טיפשים. ולדעתי זה יוציא אותו ממש ממש ממש רע כלפי חוץ, ובאמת יכול להיות הדבר שיפיל אותו בסופו של דבר בעיקר מול בני העשרה שהם אלה שאוהבים לסמס, והם אלה שרואים גם את רוב הזבל הזה ויכולים להשפיע באמת.

קמבילי

New member
../images/Emo41.gifהמניפולטור הדגול מסכסך בין ונסה ואיתי ../images/Emo41.gif

מסכסך כל כך בקלות שאי אפשר להאמין. אין גבול לטמטום שלנו, בני האדם. כזכור, לפני יומיים שי אמר לרנין שהגיע זמן להיכנס קצת במישהו חזיתית והוא ייכנס בוונסה. רנין שאלה אותו באיזה סיבה הוא יתחיל את זה והוא אמר שלא צריך סיבה, אפשר למצוא. גם זכור לנו ששי הסית את החבורה שלו נגד איתי, מאחורי הגב התנהלו שיחות רכילות וצחוק, ושי וצבר הצביעו להדחת איתי. ונסה שוכבת ליד שי והם משוחחים. לא הקשבתי לשיחה, אבל כנראה ונסה אמרה לו משהו על כך שהם מידרו את איתי. לפתע שי צועק בקולי קולות כמו ששי יודע. שי: אי אפשר לדבר איתך את שומעת רק מה שאת רוצה!! ונסה: גמרת? שי: יש לי עוד ארסנל! את יודעת מה זה ארסנל? איתי הוא אחד האנשים שהכי אין לנו בעיה איתו! היתה בעיה ספיציפית והיא נפתרה! ונסה: אז מה אתה מתחיל להרים פתאום את הקול, מה אני אשתוק, מה אני נעמה שיעשו לי לינץ'? שי: תפסיקי להציג את עצמך כמסכנה את לא מסכנה!!! ונסה: אם פוגעים בידיד שלי אני לא אעזור לו? אם אני רואה שהוא מרגיש חרה בסלון אני אגיד את זה... (לא הבנתי) שי: אולי הוא מרגיש חרה בגללך? אני חושב שהוא מרגיש חרה בגללך! ונסה לאיתי שיושב על הבר בצד השני: בגללי אתה מרגיש חרה? שי (בצעקות): בגללי אתה מרגיש חרה?? איתי (במקום להיחלץ לעזרת ונסה): בעיקר בגללי שי: יפי, אז למה את מאשימה אותי?! ונסה: לא האשמתי אותך. אתה התחלת לדבר על זה בגלל שאתה על הגריל ואתה מנסה להאשים אנשים אחרים. אמרת ששבועיים לא רבתי עם אף אחד אז למה אני על הגריל. שי: מה הקשר אחד לשני, מה זה קשור????!!!! ונסה: זה מה שאמרת לי. שי (בצעקות גוברות): תפרידי! זה לא מעניין אותי אני לא מפחד מזה! רואים הכל, אותי רואים כל הזמן, אין לי מה לפחד! אז אל תבואי ותגידי לי...(לא הבנתי) במיוחד שא-ני קורא לו ואומר לו תחזור להיות לידי כל היום! ונסה: למי אמרת את זה? שי: לאיתי. את לא יודעת דברים, אולי תדברי איתו בצרפתית ותביני. ונסה שואלת את איתי מתי זה היה ואיתי אומר שהוא לא זוכר. שי אומר: לא קראתי לך? לפני שהשידור קראתי לך ואמרת לי נכון, אולי אני מתרחק מדי, ואמרת לי תודה. איתי: נכון, הוא קרא לי... היה יוסי ושי.... אני לא זוכר מי קרא לי.... אני מנסה להיזכר.... אולי יוסי קרא לי...כן... לא... שי קרא לי... הייתי בחדר.... יצאנו החוצה... שי קרא לי... כאן מתחילה מריבה בין איתי לונסה. לא הבנתי מה הרגיז את ונסה אבל בסוף חילופי דברים קצרים היא אומרת שטוב מאד, כל יום לומדים דברים חדשים, כאן בית ספר לחיים, היא חשבה שהוא חבר שלה אבל מסתבר שלא, אין בעיה, טוב שהיא יודעת את זה, והיא קמה והולכת.

איתי682

New member
תושבי חדרה מתנערים משי בושה לעיר

חדרה מוקיעה גברים שתלטנים שובניסטים עם אגו מנופח עצלנים תחמנים ואלימים בואו נוכיח שהעיר שלנו לא מזוהה עם טיפוסים מהסוג הזה.

דינה128

New member
יש צדיק אחד בסדום.

האם אתה באמת מחדרה? שי בטוח שכל חדרה תצביע לו. כל הכבוד על האומץ להביע דעה אחרת.

ruti

New member
סוף סוף קצת נחת מתושבי חדרה ../images/Emo6.gif

אני גם לא הייתי מסכימה אם טיפוס כמו שי יצא מאיפה שאני הגעתי. זה בושה לאנושות

קמבילי

New member
כל אותו זמן חבורת הרובוטים של שי יושבת וצופה

כשכל אחד מהם יודע היטב מה הם עשו לאיתי בהוראת שי, ובמיוחד רנין שיודעת בדיוק על תוכנית הלינץ'. יושבים וצופים ושותקים. ונסה נופלת במלכודת כמו פתיה. רק אתמול היא אמרה ששי הוא המניפולטור הראשי, והיום היא בוחרת להאמין למניפולציות שלו ומסתכסכת עם בן הברית הטוב והיחיד שלה בבית. והכי נוראה התגובה הנרפית של איתי. ואני מתבוננת ועשן יוצא לי מהאוזניים ועד רגע אתפוצץ.

למעלה