המניפולטור הדגול מסכסך בין ונסה ואיתי

דודויו

New member
איתי מפחד משי

כנראה בגלל שהוא היה בטוח שהוא על הגריל ובסוף הסתבר לו שהוא על הגריל וחשב שהוא פרנאויד, ככה שמעתי אותו אומר לפני הגריל. והוא לא מבין אבל שי באמת הצביע נגדו וגם צבר. איתי מפחד להכנס לריב עם שי, וחושב שאולי זה גם יפגע לו במשחק. איתי מגלה פה כפחדן חסר עמוד שדרה הוא חייב היה ללכת לצידה של ונסה ולא לחכות... ועכשיו אני לא מבין למה הוא לא זורק מילה לונסטה משהו להסביר את עצמו אני מחכה לשמוע אותו מדבר...

shlomitgueta

New member
ונסה נפגעה מאיתי כי

1. הוא לא סיפר לה על השיחה ששי קרה לאיתי ואמר לו אל תתרחק 2. כשהיא שאלה אותו על השיחה הוא שתק וכאילו ניסה לזכור 3. כשאיתי ענה הוא החל לגמגם 4. ונסה הרגישה (פעם שניה כבר) שאיתי כנראה רוקד על 2 חתונות 5. איתי לא בא לקראתה במשך כל השיחה שהיא תומכת בו ומגנה עליו 6. לא רק זה שלא בא לקראת אלא גם אמר לה: אל תכניסי אותי, אל תערבי אותי 7.ונסה חושבת שאיתי הוא לא מי שהיא חשבה...

קמבילי

New member
נראה לי שסעיף 5 הוא הנכון

איתי ישב כמו נמושה כל זמן הצעקות של שי ולא פצה פה. הוא אפילו לא היה צריך לדבר, הוא היה צריך פשוט לקום, לומר לוונסה להפסיק להתווכח ולהיכנס איתה לחדר. זה הכל. כל שאר הסיבות לכעס של וונסה הן לא רלבנטיות.

דינה128

New member
אל דאגה, יגיע הלילה ותשמעי את ונסה קוראת 'תי

ונסה יודעת שהיא צריכה אותו לפחות להרגעת ההורמונים שלה כמו שהיא אמרה בלי גבר היא עצבנית נורא וכדי לשדר שפיות , כמו שלא שמעו אותה צורחת בשבוע האחרון, היא צריכה את איתי

קאראט

New member
אין לאיתי עמוד שדרה

הוא אכזבה אחת גדולה. אני בטוחה שבשבוע הבא יועמד להדחה ואף לגריל. זה יגיע לו.

LIA07

New member
ולצערי היא צודקת

למרות שאני דיי אהבת את איתי פה הוא היה לא בסדר בכלל הבחורה נכנסה לאש בשבילך ואתה בכלל לא מנסה לעזור לה ?! או לעמוד לצידה?! למה?!? כי אתה פוחד להשרף??

איתי בל

New member
מישהו מוכן לספר את מה שהיה למי שהתעורר מאוחר?

מה היה הריב בין ונסה לשי מה קרה בין איתי וונסה מה קורה פה כוס אמק

JasPoint

New member
והנה שי מתרברב שהתוכנית שלו הצליחה

"הפכתי את הקערה על שניהם"

superjets

New member
שי לרנין :"ראית איך בשנייה הפכתי את הקערה על

פיה ? עכשיו ונסה יצאה טיפשה מולכולם וגם היא כועסת על איתי ואיתי יצא הכי טמבל"

קמבילי

New member
שי לרנין:

צבר אמר לי עכשיו שהצגה כמו שנתתי עכשיו אין בקאמרי. רנין: זאת לא הצגה. שי: לא הצגה מבחינת הצגה, הצגת תכלית. רנין: כן, כשצריך צריך. שי: אין לא היתה ברירה. רנין: איך שהוא מתמסכן, בחיי איך שהוא מתמסכן. רנין עיוני כמה אני משתוקקת לראות אותך מוטסת בבעיטה על מטאטא לעבר דמדומי האופק.

נו זה היה ברור

שהוא תיכנן את זה
הבאדם הזה מגעיל ברמות על!!!!!!!!!!!!!! הנה עכשיו הוא אומר לרנין אמרתי לך שמזמן לא היה כזה מעניין פה

שי לרנין

בטח כולם משקשקים ממני שיראו שאני נשאר מחר בואנה הבנאדם חי בסרט
מתה לראות את הפרצוף שלו מחר שאמרים לו ביי ביי

התחמן חשף את התכנית

בזה הרגע הנחש אמר לשפוטה שלו שהצליח להפוך את הקערה והוציא את איתי סמרטוט ואת ונסה פרשית והצליח לסכסך. חייבים לזרוק אותו. אי אפשר כבר לשמוע את השחצן הזה

בטח שחיביים להעיף אותו, מסכן איתי, איך הוא

יזכור את הלכלכוך והשקרים שיוצא מהפה של שי.

ruti

New member
שי התחיל לשיר כמו לאון. הוא נשנש או לא? ../images/Emo8.gif

למעלה