המניפולטור הדגול מסכסך בין ונסה ואיתי

נועה21

New member
איך רנין לא מבינה מול מי היא עומדת???

איפה השכל של צבר ושפרה שכולם אומרים שיש להם, איפה?? נו בסופו של דבר נטולי ההשכלה הם בעצם החכמים ביותר בבית הזה

חייבת להגיב...

לכל אלה שאומרים שהמניפולציות של שי הצליחו ושהוא הצליח להפריד בין ונסה לאיתי ...זה ממש לא נכון!!! ונסה נעלבה מאיתי (בצדק!!!)מכיווןן שהוא לא עמד לצידה ,היא נלחמה בסך הכול בשבילו והוא שתק כמו דג ,וזה שהוא הסכים עם שי לגבי מה שקרה אתמול היה נראה כאילו הוא מצדד בו... זה ממש לא קשור לשי המריבה בינהם ..זה קשור לאופי של איתי!!!!!!! אני ממש מעריצה את ונסה היא הבן אדם היחידי שם שאמיתי ,היא אומרת מה שבא לה מתי שבא לה ,יוצאת למען חבריה ולא מפחדת משי ... כל השאר (כולל עינב בובליל(הצעקנית) שאמרה במהלך השבוע האחרון שמה ששי עושה לאיתי מגעיל והצביעה לו )שתקו כמו דגים!!!!!!

קופנגן

New member
עינב וגם יוסי שתקו בצדק מבחינתם

לפעמים כששניים רבים, השלישי לוקח. אין מה לעשות, זה משחק, ועדיף לשתוק ולא להגיד מילים שאחר כך תתחרט עליהם, כשהויכוח לא נוגע אליך ישירות

...

ברור לי למה עינב ויוסי שתקו.. הם רוצים להעביר את האש למישהו אחר כדי שאנשים אחרים יהיו על הגריל ולא הם ... אבל עדיין עינב מצטיירת בתור בחורה צעקנית שאומרת מה שבא לה ובשבוע האחרון היא הייתה הרבה עם איתי והצדיקה אותו הרבה ... ובכל זאת לא פתחה את הפה מול שי ... זה קצת מעצבן...

קמבילי

New member
נקווה שאת צודקת,

וששני בולי העץ האלה יצליחו להבהיר ביניהם את הדברים ולעמוד בחזית אחידה. הם כל כך לא תקשורתיים שאני ממש לא בטוחה שזה יקרה.

bibaso

New member
אני אשלים את ההתחלה

שי התחיל בזה שהתחיל לחפור לוונסה איך הצביעו לו הרבה אנשים בלי שהוא עשה כלום - לא רב עם אף אחד - הסיבה היא שהוא מנהיג ..בלה בלה .. כשהכוון שלו הוא להוציא את וונסה כזאת שמסיתה נגדו בוילה - מה שצוטט לשיחה עם שלה עם ליאון .. ניסה לשכנע אותה שהיא אמרה "מנהיגים" והתכוונה אליו. במהלך השיחה הלך לו פוקס אדיר שעלה הקטע הקשור לאיתי, וזה לא יצא לאיתי לספר לוונסה על מב ששי אמר לו (הוא גם לא ידע שוונסה תדבר על זה עם שי), ובסוף הקערה התהפעה לסכסוך בין איתי לוונסה.

שי חתיכת אפס

כשתצא מבית האח הגדול ,גם החברים שלך בחוץ לא ירצו להשאר להיות חברים שלך. מי רוצה חבר צבוע ושקרן כמוך.. והכל יקרה לך מחר. שכחת שיש חיים אחרי התוכנית??? אתה מגעיל אותי. אף אחד לא יעשה איתך עסקים גם מבחינה מקצועית ,חתיכת צבוע!!!! נחש ארסי

Jones

New member
שי: "כשרנין אומרת שהיא נשבעת - תאמין לה" ../images/Emo6.gif

(לצבר)

אנשים יקרים!! אני קוראת להדיח את שי השבוע ,

יתכן והוא יצליח לעבוד שוב על חלק מהאנשים שהצביעו לו ולא יעמידו אותו שבוע הבא להדחה (לאון לדוגמא) שפרה תמשיך לעצבן גם השבוע ולכן בטוח ששבוע הבא היא תהיה מועמדת ותעוף.

KroKodil1

New member
להעיף את שי עוד היום

התעלל באיתי וונסה בהתנהגות המגעילה שלו...

עדידי15

New member
שי מטומטם.

לפחות אל תשקר כשאתה יודע שהכל מצולם [!!!] ונסה שאלה את שי האם הוא הזהיר פעם מישהו והבחור נשבע שלא...אבל החמוד שכח שרק לפני כמה זמן הוא הזהיר את לאון שנכנס ל"שק נחשים". טיפש!

קאראט

New member
כולי מלאת הערצה לונסה ומאוכזבת מאיתי

ברור מאליו שלאיתי אין לו יותר מה לעשות בבית. אין לו עמוד שדרה. עד עכשיו הסתתר מאחורי שמלתה של ונסה. אני בטוחה שבשבוע הבא יועמד להדחה ואף יעלה לגריל. זה יגיע לו. ונסה - אישה בעלת דעה ברורה, נלחמת באמת שלה עד הסוף. קלטה מה קורה סביבה, היא לבטח תעשה חושבין עם עצמה ותדע לשנות את האסטרטגיה שלה ולנטרל מעליה סופית את איתי. שי - חושב כמו תמיד, שיצא גדול. פרט קטן שוכח שי - שהוא מועמד להדחה. הלואי ששי יעלה לגריל מחר, זה יגיע לו. לכשיצא ויראה את התוכניות והמלצמות שהוצבו מולו - אני בטוחה שהוא יגעל מעצמו. שי הכי דוחה ברמות הכי קשות ביותר, ההפקה וקהל המצביעים חייבים להיפטר ממנו. רנין, שתלך לכל הרוחות, משתדלת להשלים את מלאכת הערס שלה. אוףףףףףףףףףףףףף מתי כבר לא נראה את הערס והצדקת?

למעלה