המפגש בחיפה 2

*זינה*

New member
../images/Emo41.gifהמפגש בחיפה 2../images/Emo41.gif

אני בכוונה לא משרשרת להודעת המקור של המפגש, כי זה סתם יבלע וזה נושא קצת דחוף. טוב, קצת סדר... אני מבקשת, מכל מי שמתכוון ברצינות להגיע, (ואני פונה בזאת אל כ-ו-ל-ם, אני לא רוצה לראות פה שתיים שלוש תגובות וזהו) תכתבו אם יום שני מתאים. עדי והילה – באיזה שעה המפגש שלכן? (בוקר – צהריים – ערב - לילה) נא להתייחס ברצינות!

X-na GIRL

New member
תמרי, אני לא אוכל להגיע לחיפה.

וגם לא ניראה לי שעדי, מצטערת שלא אמרתי קודם פשוט לא הייתי במחשב אלא בעבודה!! *צריך להרוויח כסף ללונדון!!*

סמייילי

New member
המפגש שלנו..(פורום שבט)

יהיה בתאריך- 21.4 כנראה בעזריאלי וכנראה בצהריים... אני גם לא בטוחה שאוכל להגיע לחיפה... זה ממש רחוק ממני ואני לא בטוחה שאני אוכל.. תמרי- תוודאי שאתם מצלמים ה-כ-ל (
)בשבילי אם אני לא באה טוב? -עדי

shiri_b

New member
זהו 3 אנשים?

זה בסדר יש מקום בקניון לכולנו אל תדאגו...

*זינה*

New member
ארבע בנות

נו אתם מבינים על מה אני מדברת כשאני אומרת שאני היחידה מאיזור חיפה שבאמת מתכוונת להגיע למפגשים? (נכון, לפעמים גם מיכלי ולראשונה עכשיו גם קאלי) איפה כל הזינאים של הצפון? הא? כי לדבר על המפגש אין בעיה, אבל לבוא אתם לא באים! יש בכלל בשביל מה לעשות מפגש? לא סתם אמרתי עוד לפני שהחליטו על מפגש צפוני שאין טעם לקיים אותו.

shiri_b

New member
נו, עוד מישהו בא?

יאללה עוד מעט יום שני ואין אנשים תבואו יהיה כיף!!!

Cally1

New member
אנחנו נהיה שתיים:)

ואני בטוחה שגם טל תבוא!!!!!אל תשכחו אותה:)אז זה כבר 6...מה רע?

Cally1

New member
אני וידידה שלי

אם היא תחליט לבוא ולא להבריז לי,כמו שהבריזה עם המפגש של היום!!!!!!!!מניאקית...בגללה לא נסעתי:(

Cally1

New member
אני אנסה להגיע...איפה בלב המפרץ?

כאילו...זה לא קניון קטן:)אני אנסה לזהות אותכן בנות...וכל הדרך בחולצה של קאלי...אני אביא אותה ואלבש שם:)

shiri_b

New member
איפה שהכניסה של התחנת רכבת

ואם למישהו מתחשק להגיע גם אם הוא לא רשם שהוא בא.. זה בסדר

Cally1

New member
אפילו

שהיינו רק 4,אבל היה כיף:)לפחות הכרתי כמה בנות נחמדות:)ואת תמר:)סתאאאאאאאאם...המערכת הדפוקה קרסה וניסיתי להבין איפה לעזאזל אנחנו נפגשות בלב המפרץ:)וכמובן פספסו אותי,אפילו עם חולצה של קאליסטו...היה כיייייף:)

למעלה