טוב, פירוט המפגש מנק' מבטי!../images/Emo3.gif
חחח...רק עכשיו שמתי לב מה עשיתן בטאגליינס...
טוב, אז אני הגעתי באיחור של חצי שעה <היו פקקים!> כולן כבר היו שם חוץ מירדן... אמרתי שלום לכולם, חיבקתי את דפי <שלא ראיתי שנים!> ואת תמר והתחלתי במלאכת חילוק התגים הצהובים והכתומים, שעבדתי עליהם רבות (!) נטע לא הסכימה בהתחלה לענוד את התג הכתום מאוד שלה, אבל לבסוף היא נכנעה ללחץ הקבוצתי
טוב, דיברנו, צחקנו, ואז ירדן הופיעה
חיבוקים, נשיקות וכו', והופ, אנחנו על הגג! שיחקנו- או יותר נכון- ירדן ותמר שיחקו במשחק
הזה מ"של מי השורה הזאת בכלל?" עם המשפטים...היה משעשע ביותר!
אחר כך שיחקנו במשחק של תמר <חבילה עוברת> עדי זכתה בתמוה שווה של גבי, זינה וג'וקסר, ואז עוד חבילה! שהמטרה שלה הייתה מתנה לירדן <תמונה מדהימה של גבי ממוסגרת> שיש לה יומולדת ביום חמישי
הממ...מה עשינו אחר כך? אהה! הלכנו לשבת ליד אוכל...בדרך לשם ענבר עברה מולנו ולא ראתה אותנו אבל אני ותמר קלטנו אותה...
דפי חילקה את הבנות לשתי קבוצות, כל קבוצה קיבלה תשחץ זינאי שאנוכי ודפי הכנו, עוד לא ברור איזו קבוצה ניצחה... אחר כך אני נעלמתי בחיפוש אחר משקה שאני מאוד אוהבת, אבל מסתבר שלא מוכרים אותו בקניון
הזה, אז קניתי גלידה שבסוף מסתבר שהיא לא טעימה... כל השאר קנו אוכל, והאגרול של שירי עשה קולות של פרה
דיברנו על בית ספר, מתימטיקה, מורות מצחיקות ומעצבנות... מתישהו אני ועדי התחמקנו לנו לכיוון הג'ויסטיק כדי לשחק בהוקי שולחן, דפקתי את הברך בשולחן וזה עד עכשיו כואב לי
המשכנו לשחק שם בעוד משחקים, עליהם קיבלנו כרטיסים שבזכותם קיבלנו הרבה מתנות וחילקנו לשאר הבנות <איזה מתחשבות אנחנו, נכון?> דפי הודיעה שהיא צריכה לזוז, וגם אני כבר הייתי צריכה ללכת אז נפרדנו, והשאר היסטוריה... לסיכום, היה מפגש מהנה מאוד!
ועוד משהו...ברודי העלתה לי את המצגת לאתר
הזה אז מי שרוצה להוריד - עכשיו אפשר בקלות <להוריד! להוריד!> תודה ברודי