המפגש בחיפה

shiri_b

New member
../images/Emo41.gifהמפגש בחיפה../images/Emo41.gif

אוקי, נגמר המפגש בת"א, היה ממש כיף! אני אחכה שמישהי כבר תפרט
. עכשיו נדבר על המפגש בחיפה בגלל שההודעה לא קופצת, אז עכשיו נפתח הודעה אז יאללה תאריכים: ה22? ה20?? לפני? אחרי? ומקום המפגש: לב המפרץ? כי שם יש רכבת.

חחח...../images/Emo13.gif

מחכה שמישהי אחרת תפרט...תסס....
טוב, בקשר לחיפה, ב-22 אני לא יכולה...ב-20 אולי אני אוכל, לא תלוי בי
ומאוד נהנתי היום במפגש

shiri_b

New member
אני אנסה להזיז כמה דברים

ואולי אני אוכל ב21 אני אודיע לכם אבל אם כן אז נפגש ב2 וחצי שלוש ככה... טוב?

*neta*

New member
חח מה חשבת 10 בבוקר? שאני עוד צריכה

להיות שעה ברכבת !! אבל לא יותר מידי מאוחר כי אחרי הכל זו גם שעה חזרה...

טוב, פירוט המפגש מנק' מבטי!../images/Emo3.gif

חחח...רק עכשיו שמתי לב מה עשיתן בטאגליינס...
טוב, אז אני הגעתי באיחור של חצי שעה <היו פקקים!> כולן כבר היו שם חוץ מירדן... אמרתי שלום לכולם, חיבקתי את דפי <שלא ראיתי שנים!> ואת תמר והתחלתי במלאכת חילוק התגים הצהובים והכתומים, שעבדתי עליהם רבות (!) נטע לא הסכימה בהתחלה לענוד את התג הכתום מאוד שלה, אבל לבסוף היא נכנעה ללחץ הקבוצתי
טוב, דיברנו, צחקנו, ואז ירדן הופיעה
חיבוקים, נשיקות וכו', והופ, אנחנו על הגג! שיחקנו- או יותר נכון- ירדן ותמר שיחקו במשחק הזה מ"של מי השורה הזאת בכלל?" עם המשפטים...היה משעשע ביותר!
אחר כך שיחקנו במשחק של תמר <חבילה עוברת> עדי זכתה בתמוה שווה של גבי, זינה וג'וקסר, ואז עוד חבילה! שהמטרה שלה הייתה מתנה לירדן <תמונה מדהימה של גבי ממוסגרת> שיש לה יומולדת ביום חמישי
הממ...מה עשינו אחר כך? אהה! הלכנו לשבת ליד אוכל...בדרך לשם ענבר עברה מולנו ולא ראתה אותנו אבל אני ותמר קלטנו אותה...
דפי חילקה את הבנות לשתי קבוצות, כל קבוצה קיבלה תשחץ זינאי שאנוכי ודפי הכנו, עוד לא ברור איזו קבוצה ניצחה... אחר כך אני נעלמתי בחיפוש אחר משקה שאני מאוד אוהבת, אבל מסתבר שלא מוכרים אותו בקניון הזה, אז קניתי גלידה שבסוף מסתבר שהיא לא טעימה... כל השאר קנו אוכל, והאגרול של שירי עשה קולות של פרה
דיברנו על בית ספר, מתימטיקה, מורות מצחיקות ומעצבנות... מתישהו אני ועדי התחמקנו לנו לכיוון הג'ויסטיק כדי לשחק בהוקי שולחן, דפקתי את הברך בשולחן וזה עד עכשיו כואב לי
המשכנו לשחק שם בעוד משחקים, עליהם קיבלנו כרטיסים שבזכותם קיבלנו הרבה מתנות וחילקנו לשאר הבנות <איזה מתחשבות אנחנו, נכון?> דפי הודיעה שהיא צריכה לזוז, וגם אני כבר הייתי צריכה ללכת אז נפרדנו, והשאר היסטוריה... לסיכום, היה מפגש מהנה מאוד!
ועוד משהו...ברודי העלתה לי את המצגת לאתר הזה אז מי שרוצה להוריד - עכשיו אפשר בקלות <להוריד! להוריד!> תודה ברודי

ענבר1

New member
עכשיו מנקודת מבטי..

חברה שלי התחננה שנגיע לקסטרו להחליף את החולצה ואני כמובן הייתי צריכה לקנות כמה דברים מריקושט אז לפני זה החלטנו לקפוץ לאכול בעזריאלי ואני כזאת מסטולה רוצה ללכת לים ופתאום אני רואה את תמר מוליייייי אין לי מושג בכלל איך היא זיהתה אותי ואז באתי כמובן כולן כבר מסביב לשולחן מחכות לאוכל ואיחלתי לדפי מזל טוב עם ארוסה שלום שיבדה ויזכה לחיים ארוכים(אמן) ואז פרשתי ואמרתי שוב ביי בסוף אני חייבת לציין שראשית שכחתי לגמרי שזה ב14 לאפריל ולא במאי.. ושכולן כאלה חמודות ביחד!!!!!!! אתם מזכירות לי את התוכים שלי!!!

shanyz

New member
נשמע ממש כיף!!!

וזו גם תגובה להודעה של נטע:) נשמע שהיה מאוד כיף!! שימו תמונות כמה שיותר מהר!! :)

ענבר1

New member
כן תוכים...

כי הם כאלה חמודים!!!!!! ואוהבים אחד את השני!! למרות שהם הומואים וזה קצת מבעס כי רציתי שהם יביאו לי תוכית קטנה טוב לא משנה

*זינה*

New member
אממ... תמונות...??

חחח הפעם אין תמונות... אף אחת לא הביאה מצלמה (ולזכותי יאמר שהמצלמה שלי כמו המדפסת החליטה להתאבד) בכל מקרה אין לי כח לפרט, ונראה לי שמספיק בנות כאן פירטו. רק רציתי לציין שהיה לי מאד כיף (כרגיל) ושהדיסק החדש של שרית חדד הוא ממש פצצה.

roychu

New member
פורום דרגונבול זי דורש את הבלון

הורוד שלו חזרה
למה אף אחד לא ציין אותנו? *נא להחדיר פה סאונד של בכי קורע לב*

roychu

New member
אה, ראיתי שכן כתבתם ../images/Emo6.gif

והבלון הירוק היה בכלל למנהלות של פורום השבט! שודדות!

ענבר1

New member
כן הם תוכים כאלה

סתם כפויה טובה סנובית ומסריחים את כול הקומה אבל הם חתיכים מתי המפגש הבא?

ברודי

New member
ענבררר

למות ממך!! אני אשלח לך את התמונה הזאת שמסבירה איך משרשרים הודעות למקום הנכון. עכשיו רק חסר שתתחילי להגיב בפורומים אחרים על שירשורים פה... (הולכת לפורום גינון למצוא תגובה להודעה הזאת. תודה ענבר על התיזוז)

Cally1

New member
ועכשיו נחזור למפגש בחיפה:)

אני מציעה 21,כי ב-20 אני לא יכולה.מזמן אמרתי:)יש לי מפגש של פורום אחר פשוט ולא שווה שאני לא אהיה במפגש בחיפה,נכון?:) יאללה להחליט מהר!

shiri_b

New member
בעיה.. ב21 יש להילה ועדי מפגש

משלהם... אז אם למישהו יש תאריך שיתאים לכולם.. קדימה! תחשבו על רעיונות.

למעלה