המפגש נקבע! 22/12

../images/Emo41.gif המפגש נקבע! 22/12 ../images/Emo41.gif

אוקיי, אז לפרטים המלאים? איפה המפגש? במידה והתאפשר עם התאריך (ובאמת אני מתפללת שביום הספציפי הזה לא ירד גשם..) המפגש יתקיים ב22/12, יום שני. בפארק הירקון בתל אביב. בשעה 10:30. למתקשות ולמסתבכות וכו'.. אני אחכה בתחנת רכבת תל אביב מרכז בשעה 10:00. בבקשה תנסו להגיע לשם. מי שלא יכולה להגיע לשם, יכולה לרדת בעזריאלי ולקחת משם קו 51 או בערך כל קו אחר.. אם הרוב באמת יתקשו וירצו להפגש בעזריאלי אז סבבה. רק שיהיה ברור שנצטרך לקחת אוטובוס אחד יותר ממה שהתכוונו... אם לא התאפשר להפגש בפארק הירקון בגלל מזג האויר אני כבר אשנה את התוכניות. בינתיים, מה יהיה לנו באותו יום.. וול.. מסיבת יומולדת לאופקיטה ולעוד כמה אנשים שחגגו בנובמבר. אני לא הולכת להפקיר אתכם
מסיבת גיוס לי, כי אני מתגייסת ב25/12. בדיוק שלושה ימים אחרי. וסתם, לשבת לדבר, לכייף, להכיר אחד את השני. תביאו מצלמות וכאלה יהיה כיף
עוד משהו, כל מי שיכולה להגיע תשרשר
או
ותכתוב אם תוכל רק להגיד בהודעה מה היא עוד יכולה להביא, אם זה שמיכה, חטיף,שתייה משהו... זה יהיה נהדר.. כי..אני באמת רוצה שיהיה לנו פיקניק כיפי שכזה עם הרבה שטויות. ולא הייתי רוצה להביא את כל הדברים כי זה יוצא לי דיי הרבה כסף.. בכל מקרה, אני מביאה עוגה
ואולי גם עוד כמה דברים. אני מקווה לראות את רובכם שם!

Aarieli

New member
../images/Emo128.gif ו ../images/Emo127.gif ...[אני יעדכן אותכם בהמשך אם כן..]

אם זה חופש אז אני ינסה לשכנע את הוריי החמדמדים... זה מול הלונה פארק נכון? אם אני באה אז אני יביא שתיה..:)

adiiiXD

New member
ביום ראשון אני אעדכן אם אני יכולה לבוא או לא,

כי יהיה גם טיול מש"צים בג'רוזלם ליומיים...

DarkSecretLove

New member
אמרתי לך יקירה זה תלוי בבית ספר שלי

אני מה זה אהרוג אותם אם בסוף לומדים על התאריך הזה. אם כן זה דופק לי את התכניות לכל החופש

adiiiXD

New member
חחח אז מקסימום נחגוג לך יומולדת בלעדייך ../images/Emo8.gif

i am777

New member
חח...

אמממ... אני אראה מה יהיה , ואני אודיע...כי ב20 מתחיל לי הופעות....
אולי אני אוכל להתחפף לכמה זמן.. אווףףףףףףףףףףףףףףףףף איך בא לי לבואאאאאאאאאאאא.................זה הורס אותי.

ShAhArnavonXD

New member
שלום עולם!

אממ..אני מאמינה שאני אוכל לבוא.. תגידו לי מה אתם רוצים שאני אביא..ואני..אביא

../images/Emo206.gif../images/Emo208.gif../images/Emo206.gifהודעה חשובה

ככה, שמעתי שיש אנשים שבסוף כן לומדים ב22/12.. לכן, חשבתי אולי להעביר את המפגש ל23.. אתם מעדיפים ויכולים שנעביר את המפגש יום אחד קדימה? בבקשה תודיעו לי אם לא. כי אם אף אחד לא יגיב להודעה הזאת אני לא אתחשב באף אחד ופשוט אעביר.

Aarieli

New member
אני לא יכולה לבוא../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

יש לי טיול פש"צים ...ב6 בבוקר!! לא פיייר !! כ"כ רוצה לבוא!!!

adiiiXD

New member
אווח ורק היום הודיעו לי שבאותו יום אני אצטרך

להיות בבית ספר בין 17:00 ל19:00. אפשרי?

למעלה