המפגש

resputin

New member
../images/Emo41.gif המפגש ../images/Emo41.gif

אוקיי, מכיוון והשרשור נעלם, אני אתחיל שרשור חדש שכל תגובה עליו תתחיל בכותרת של "
\
" ובהמשך תהיה התגובה, אם תהיה. אני אומר שלבינתיים נשאיר את המיקום בתוך ת"א פתוח, אבל אני מציע את כיכר המדינה. יום חמישי, ה-12\5 בשעה 12. (<<lol)

LeeCooper69

New member
נשמע טוב... אבל אולי יותר מאוחר...?

אני אצטרך לצאת מהבית ב9!!! ואני עוד קרוב יחסית... מה עם הדרומיים יותר (שדה בוקר?) והצפוניים???

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo45.gif

אין לי מושג איפה זה כיכר המדינה..( נו מה לעשות.. אני לא כ"כ מבינה בת"א ) אבל עדיף שזה יהיה מקום ששרה( שכבר בדרכה חזרה ליורשלם..) ואנוכי לא נסתבך יותר מדיי בלמצוא..
ואוי עם קצת הוראות, גם לא נלך לאיבוד שם
או שמא נעשה את זה במקום שמאוד קשה לפספס כמו הממ.. עזריאלי?

sarah

New member
אכן :-*)

אם הגופית מנגה שראיתי שם לפני חודשים מספר עדיין שם אני יותר מאשמח לקנות אותה (מצב רוח של לאחר אבידת בגד אהוב תוקף אותי כרגע)

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo6.gif

האם אני רואה כאן מסע קניות משותף של חבריי הג"צ

LeeCooper69

New member
עזריאלי איט איז....

ואין לי בעיה להתפשר על 12... אבל צריך גם להתחשב בצפוניים יותר ובדרומיים יותר... אולי מפגש ביום לפני???

resputin

New member
גם אי אפשר, הרבה אנשים לא יכולים

לי, אולי תקרא א תהשרשור הגדול למטה ותציין נקודות? כי אתה מפגין פה סניליות מתקדמת משלי או פשוט עיקשות מסויימת להבנת עובדות..

LeeCooper69

New member
לא ממש....

בקיצור, צריך לקבוע מפגש כמה שיותא מהר וטשכמה שיותר אנשים יבואו.... יאללה... סט איט אפ!

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif הממ..

אני מבינה שההערה על עזריאלי באמת נשקלת ברצינות? כי זה באמת הכי פוט להגיע לשם..( יורדיםן בתחנץ רכבת
) מבחינת הדרומיים כלומר... סואו, 12:00 אין עזריאלי 5.12 איט איז?

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif*צריכה לישון*

*פשוט *תחנת ~כאילו לא מספיק שישנתי ארבע שעות בצהרים?

resputin

New member
כן, זה הרבה יותר טוב.

ומקסימום, משם אני אתפוס 66 לכיוון גיא או משהו...(סטרייט המחמד שלי*).

אני עובד שם.. מפחד..

אני מפחד שיראו אותי החבר´ה מהעבודה שלי.. אולי מקום קצת פחות סגור... אני רוצה תחת כיפת שמיים!!! .נקודה.

resputin

New member
נפגשים שם, נמשיך כבר הלאה..

אבל אנחנו נבלה קצת בפנים לשופינג, יש לי מתנה לקנות לטאז ואין לי מושג מה...

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo6.gif

הממ.. גרייט עכשיו מה שנשאר הוא שאנשים יאשרו רייט? עד כאן אורה,( שנכשלת במת´|לינארי| ולשון
)

למעלה