המפגש
23/7/09, יום חמישי

../images/Emo41.gif המפגש ../images/Emo98.gif 23/7/09, יום חמישי ../images/Emo41.gif

אז כן, המפגש יתקיים ביום חמישי 23/7/09 בסביבות.. מה? 10 וחצי? בסנטר? זה טוב? אם כן, כיתבו
אתם יכולים תמיד להציע עוד בקשות נחמדות שיהיו לכם. האמתי, שלי עלה לרעיון, אבל לא ידעתי כמה באמת יאהבו וירצו את זה.. אני חשבתי, שכיוון שאנחנו פורום מצומצם יחסית וכמות מצומצמת באה למפגשים, למה לא לעשות את זה בים? מה דעתכם? אפשר, לכל מהתקשים למיניהם, להפגש בעזריאלי, ולקחת אוטובוס לים בת"א.. אפשר שכל אחת תביא משהו מהבית או תקנה בדרך.. נביא מחצלות/מגבות/בגדי ים ויהיה כיף ! אפשר גם לשכור שמה שמשייה או כסאות במשהו כמו 7 שקלים.. תגידו לי מה דעתכם

I AM7

New member
../images/Emo230.gif

רעיון גאוני!!! איזה כיף!! אני מטורפת על הים. בכיף , אני אביא שטויות .....אולי אני גם אכין עוגת שוקולד...

etmiys

New member
נשמע סבבה..

יש סיכוי טוב שלמפגש הזה אני גם אצליח להגיע. באיחור, אבל זה גם משהו..

A Modern Myth

New member
רוב הסיכויים שאני יכולה להגיע.

רק... ים? אני יודעת שאני אסתבך עם האוטובוסים, וגם לעלות אחר כך בשיא החום על אוטובוס של שעה וחצי הביתה עם כל הג'יפה של הים? אבל בכל מקרה אני אבוא אז לא משנה חח

Why So Serious

New member
מממ לא מאה אחוז, יש מצב שאני אבוא

אני עדיין חושבת על זה.. פשוט יש לי את הקורס הזה ועד שאני אגיע הביתה ועד שאני אתייבש ואחכה לאוטובוס.. אני לא יודעת אם יש לי ממש כוח אבל יש מצב שאני אבוא זה לא סגור.. אבללל אם זה יהיה בים אני בטוח לא אבוא.. טו מאץ' בשבילי חחח.. דברי איתי כבר בטלפון או משהו אוקיי?

30stm boo

New member
וואי אני לא יכולה לבוא...אני בחופשה בטבריה...

אבל תהנו ושימו מלא תמונות:)

30stm boo

New member
קבלו משו...

בדיוק עכשיו ראיתי כתבה שאמרו שכל ה"חתיכים" של הוליווד ויתרו על ה"פוני" שלהם!!:) תראו את התמונה..

etmiys

New member
כשהם צודקים הם צודקים..

משפט חוכמה. אינדיאני זקן אמר.

רעותוש02

New member
בושה וחרפה.. אומייגדד ג'ארד נראה כ"כ

טוב בתמונת ה"לפני"!!!! ממתי היא? ואיך אני משיגה אותה? :p

yaaruka

New member
אני אגיע מאוחר יותר או שלא אגיע בכלל ../images/Emo122.gif

אני עדיין ממש לא יודעת. יש לי הרגשה כאילו זה עוד שנים.. הזמן בחופש עובר לאט. זה החופש הכי ארוך ומשעמם שהיה לי! (ועבר רק בערך חודש..) באלי כבר אוסטרליה!!! טוב, אני אודיע לשני (יש לי את הטלפון שלך ושל אופק) אני אודיע לאחת מכן כנראה ממש ברגע האחרון. סליחה.
מי יחכה בעזריאלי למקרה שיגיעו לשם?

yaaruka

New member
חח לא קראתי עד הסוף XD

הממ.. נשמע אחלה רעיון. אבל כמו שאמרתי קודם אני לא בטוחה אם אני אבוא.. אם מישהו בטוח בא ובא לו לעזור לי מוזמן לשלוח לי מסר ולתת לי את הפלא שלו או משהו.. כי אני חייבת לוודא שיש לי מה לבוא.. אני לא מתמצאת בתל אביב ואם אני אגיע מאוחר יותר סביר להניח שאתקע איפהשהו בדרך לים.. XD ואני לא אמצא אתכן וזה.. אז (חוץ משני ואופק) אם מישהו בטוח בא ורוצה לעזור... זה יהיה נחמד

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif אני בעד ../images/Emo9.gif

האמת שאני לא כ"כ אוהבת להיות בחוף, ואת החום >.<" הים עצמו כן חח ^^" אבל אני חושבת שאני אבוא ..:] אבל ים הרבה חופים, איך אני אדע לאן להגיע? >.<"

אנחנו נקח את האוטובוס ביחד

ואם הרבה אנשים לא ממש רוצים חוף, אז אפשר בסנטר. זאת הייתה סתם הצעה

I AM7

New member
אז בוא נחליט כבר עכשיו...

ים \ סנטר?... אני אומרת ים:) , קצת שינוי..... , לא חייב לבוא עם בגד ים... זה כיף כזה

למעלה