המצאת המאה
..מד חום ....

../images/Emo41.gifהמצאת המאה../images/Emo41.gif..מד חום ....../images/Emo43.gif

אז היום הייתי בסופרפארם ומה רואות עיני
מדבקות למדידת חום לתינוק
נשארות על גופו 48 שעות ומודדות ברציפות ללא שום אי נעימות את חום גופו. כך לא נגיע להתכווצויות
כך נדע כל הזמן מה חום גופו, מתי לתת תרופה, מתי לקרר עם מגבת רטובה (כשעולים מעל ל 39.5) וכדומה... 4 מדבקות עולות בסה"כ כ - 20 ש"ח והאמינו לי אני לא עושה פרסומת... לדעתי...המצאת המאה... הרבה בריאות
אמנון מרגלית

אמנון, אתה חושב שהן אמינות?

כי לי הן לא נראו כל-כך, אבל המלצה שלך זה המלצה שאני לוקחת בד"כ לתשומת ה
.

בדקתי עם היבואן ועם...../images/Emo43.gif

בי"ח הדסה הר הצופים ששם משתמשים במדבקות והם אמינות לחלוטין ומשתמשים בהן גם יותר מ - 48 שעות.ברור שמדידת חום בטוסיק עם מדחום כספית היא מדוייקת יותר אבל עם המדבקה כשלוקחים בחשבון סטיה של עד 0.2 מעלה...זה מספיק מדוייק ונותן תמונה טובה . מה עוד שלא צריך כל הזמן להציק לילד וזה לא פחות חשוב. אפשר כל כמה שעות לראות את מידת השינוי (וזה מה שחשוב : המגמה ולא החום בכל דקה) ולפעות בעזרת תרופות בהתאם... הרבה בריאות
אמנון מרגלית

את המדבקה מדביקים...../images/Emo43.gif

מתחת לזרוע קרוב מאד לבית השחי... הרבה בריאות
אמנון מרגלית

נירית מ

New member
שאלת אמינות

השאלה כמה אפשר לסמוך עליהם. בתקופה בה הייתי ילדה היתה המצאה חדשה של מדידת חום בעזרת מדבקה שמצמידים למצח. הילד בוער מחום והמדבקה מראה שהכל תקין... המצאה כן! טובה, בהחלט לא!

על האריזה מאחור...../images/Emo43.gif

למטה יש 2 טלפונים של היבואן... למה שלא תרימי טלפון ותתלונני
מגיע לך תמורה עבור כספך
וחוצמזה היינו רוצים לדעת מה הוא יגיד
הרבה בריאות
אמנון מרגלית

ואם כבר על מד חום דיברנו..

אנחנו בעיצומה של שפעת, אוזניים, ריאות ושאר ירקות. קניתי מד חום מוצץ! עובד מצויין ולא צריך כל פעם להפשיט את שחר הקטן. דקה מציצת מוצץ ויש תשובה שאגב מאוד מדוייקת (בדקנו גם עם מדחום בטוסיק כדי לדעת בודאות שהמוצץ לא מזייף) מאוד מומלץ במיוחד למכורי מוצצים! טל

odeia

New member
טל, קחי בחשבון שאם הילד אחרי אוכל

או שתיה, חם או קר, זה ישפיע על הטמפרטורה של המוצץ.

בטח שלוקחים בחשבון את זה

ולא נותנים מוצץ-מד חום אחרי בקבוק חם או אוכל. אני ממש מעריצה את המוצץ הזה! יש לי אותו כבר למעלה מחצי שנה ורק הפעם השתמשתי בו. עכשיו אני שומרת אותו בצמר גפן ! סתם... טל

fonzi49

New member
לצערי הרב המדבקות האילו לא שוות ../images/Emo31.gif

ניסיתי והן ממש ממש לא מדוייקות שחבל על הזמן ועל הכסף.

קצת יותר נתונים ../images/Emo35.gif...../images/Emo43.gif

אם אפשר מה זה אומר "לא מדוייקות" , אני פשוט סקרן... הרבה בריאות
אמנון מרגלית

למעלה