המצעדודו!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
../images/Emo41.gifהמצעדודו!../images/Emo41.gif

שבוע חדש במצעדודו ואתם בחרתם להעיף מהמצעד את: ועכשיו והנה המצעד לפי הדירוג האחרון שלכם: 1. אני גיטרה 2. אבוא אלייך 3. גברת מזרחי 4. אני רץ 5. טפטופים 6. באת עם השקט 7. יותר ברור 8. מתוך בחירה 9. פוצי 10. הלילה לא והפינה לשיפוטכם:
תתקדמי
אני חוזר ואומר: נא לדרג 10 שירים בלבד - לא יותר ולא פחות מזה (שלי.. אהמ אהמ..)! כל דירוג אחר לא ייחשב..

../images/Emo3.gif

1. אבוא אלייך 2. גברת מזרחי 3. טפטופים 4. אני גיטרה 5. תתקדמי 6. באת עם השקט 7. פוצי 8. יותר ברור 9. מתוך בחירה 10. אני רץ

היי ארתור../images/Emo8.gif

איך בוחרים במצעדודו? אני אמורה לבחור מהשירים שאתה נותן או שאני בוחרת את השירים שאני רוצה? תודה ויום טוב דקלה

RTur

New member
הסבר:

נתתי רשימת שירים לפי הדירוג שלהם שהתקבל לפי הצבעות חברי הפורום בשבוע שעבר.. זה 10 שירים.. והוספתי עוד שיר אחד לפינה לשיפוטכם.. את צריכה לבחור מתוך ה-11 שירים האלה את ה-10 שאת הכי אוהבת ולדרג אותם לפי מקומות כשמס' 1 זה השיר שאת הכי אוהבת ומס' 10 הוא השיר שאת הכי פחות אוהבת.. את השיר שאת הכי הכי לא אוהבת מבין כל ה-11 את לא כותבת בכלל..

../images/Emo41.gifהמצעדודו שלי הוא:../images/Emo41.gif

1.אני גיטרה. 2. אני רץ. 3.באת עם השקט. 4.יותר ברור. 5. מתוך בחירה. 6.הלילה לא. 7.טיפטופים. 8.אבוא אלייך. 9.גב' מזרחי. זה הדירוג שלי אבל בעיקרון המקום ה-1 שלי הוא:בידיוק בזמן אבל הוא לא נמצא במצעדודו
שיהיה לכול איזור הצפון והשרון יום טוב ורגוע! אני מוסרת מפה החלמה מהירה לכל הפצועים,והשתתפות בצער וביגון בצער הנהרגים
דקלה

RTur

New member
מה לא היה ברור בזה שאמרתי לדרג 10?!

ובפינה לשיפוטכם כל שבוע יהיה שיר חדש.. גם תורו של "בדיוק בזמן" יגיע..

אוקיי! לעבודה!

1.אני גיטרה 2.אני רץ 3.באת עם השקט 4.מתוך בחירה 5.גברת מזרחי 6.הלילה לא 7.מתוך בחירה 8.יותר ברור 9.אבוא אלייך 10.טפטופים

RTur

New member
הדירוג שלי:

1. אני גיטרה 2. טפטופים 3. הלילה לא 4. אבוא אלייך 5. פוצי 6. גברת מזרחי 7. אני רץ 8. באת עם השקט 9. יותר ברור 10. תתקדמי

שלי פאר

New member
אני שווה עונה

1. אני גיטרה 2. באת עם השקט 3. תתקדמי 4. יותר ברור 5. פוצי 6. גברת מזרחי 7. אני רץ 8. טפטופים 9. אבוא אלייך 10. הלילה לא

למעלה